PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στους 14 οι νεκροί από τις πλημμύρες


Για πέμπτο 24ωρο οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δραματικές επιπτώσεις, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Στα 14 ανέρχονται πλέον τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας που ισοπέδωσε τις τελευταίες ημέρες τη Θεσσαλία, καθώς μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού 58χρονου άνδρα νωρίτερα την Κυριακή (10/9), βρέθηκαν οι σοροί άλλων δύο ανθρώπων στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «πρόκειται για τις σορούς ενός άνδρα και μιας ηλικιωμένης που ανασύρθηκαν από οικία στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας και αναγνωρίστηκαν ως ο 65χρονος και η 88χρονη που αγνοούνταν. Πρόκειται για μάνα και γιο που ήταν στη λίστα των αγνοουμένων».

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών συνεχίζονται.

Η στάθμη του Πηνειού -πολύ πάνω από το όριο του συναγερμού- απειλεί όλες τις παραποτάμιες περιοχές, με αποτέλεσμα από χθες να σταλούν μηνύματα από το 112 για εκκενώσεις αρκετών οικισμών.

Χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων εξακολουθούν να βρίσκονται βυθισμένα στα νερά παρόλο που η στάθμη τους έχει υποχωρήσει. Βουτηγμένες στα λασπόνερα παραμένουν συνοικίες της Λάρισας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η τελετή αφής του Αγίου Φωτός (vid)

Peristeri News

Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως η ελληνική αντιπροσωπεία

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλο Σάββατο

Peristeri News

Leave a Comment