PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Τα πιο δυνατά σημεία από τα πρώτα νοκ-άουτ του EURO!


Το Σάββατο (26/06) είναι εδώ και το κουπόνι πάμε στοίχημα παίρνει «φωτιά»! Το Betarades.gr βρήκε και σήμερα τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Το EURO μπαίνει στα νοκ-άουτ και τα ματς Ουαλία – Δανία και Ιταλία – Αυστρία είναι αυτά που πρωταγωνιστούν στο σημερινό πρόγραμμα.

Έχουμε λοιπόν επιλογές και από τους δύο αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα δώσουμε όλο το βάρος σε αυτούς στοιχηματικά, αφού δικαιολογημένα μαγνητίζουν την προσοχή. Πάμε να δούμε τι κρατήσαμε από αυτά τα παιχνίδια!

Ανώτερη η Δανία

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το πρώτο χρονικό ματς για τους «16» του EURO. Στις 19:00, η Ουαλία παίζει με τη Δανία στο Άμστερνταμ, στο γήπεδο του Άγιαξ. Οι στοιχηματικές έχουν ως φαβορί τους Δανούς και συμφωνούμε με αυτό.

Η Ουαλία κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του EURO κυρίως χάρη στη νίκη της επί της Τουρκίας. Σε εκείνο το ματς, η ομάδα του Πέιτζ κέρδισε με 2-0 και έκανε το καθοριστικό βήμα. Την πρώτη αγωνιστική, είχε αναδειχθεί ισόπαλη με 1-1 με την Ελβετία. Εκεί, δεν είχε παίξει καθόλου καλά η Ουαλία και λόγω τύχης και τερματοφύλακα (Γουόρντ) πήρε τον πόντο. Δεν ικανοποίησε ούτε την τρίτη αγωνιστική, στην ήττα με 1-0 από τις ρεζέρβες της Ιταλίας. Οι Ουαλοί ποντάρουν τα… πάντα στον Μπέιλ και τον Ράμσεϊ. Βοηθάει ο Τζέιμς με τις κούρσες του, το παλεύει και ο Μουρ. Το θέμα είναι, ότι η Ουαλία έχει προβλήματα και στην άμυνα και στην επίθεση και θα είναι έκπληξη αν προχωρήσει κι άλλο στη διοργάνωση. Ήταν τυχερή που έπεσε σε έναν όμιλο που αποδείχθηκε ότι είναι στα μέτρα της.

Η Δανία με τη σειρά της, προέρχεται από το εμφατικό 4-1 επί της Ρωσίας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η ομάδα του Χιούλμαντ δικαιούνταν την πρόκριση και την πήρε με τη νίκη επί των Ρώσων. Τα έπαιξε όλα για όλα και επιτέλους η μπάλα της έκανε τη χάρη. Ήταν πολύ καλή η Δανία και στις ήττες με Φινλανδία και Βέλγιο. Ειδικά με τη Φινλανδία, το 0-1 ήταν κάτι παραπάνω από πλασματικό. Οι Δανοί πιέζουν πολύ στο κέντρο, κλέβουν διαρκώς μπάλες και δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Έχουν μπόλικη ποιότητα σε όλες τις γραμμές, από το τέρμα μέχρι την κορυφή της επίθεσης. Παίρνουν τον έλεγχο στα παιχνίδια τους και έχουν μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουν στους «8». Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν με τη Ρωσία και θα πάρουν την πρόκριση απόψε.

Καθαρά αγωνιστικά, οι Δανοί υπερέχουν και δίκαια είναι το φαβορί και στο στοίχημα. Έχουν πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα και η Ουαλία σε καμία περίπτωση δεν τους φοβίζει Θεωρούμε ότι θα την περάσουν ήδη από την κανονική διάρκεια. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.87.

Είναι… αλλού η Ιταλία!

Το βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου, γίνεται στις 22:00, στο «Γουέμπλεϊ». Εκεί, η Ιταλία κοντράρεται με την Αυστρία, σε ένα ματς όπου υπάρχει ακόμα πιο ισχυρό φαβορί.

Η Ιταλία λοιπόν, ήταν για πολλούς η καλύτερη ομάδα του EURO στη φάση των ομίλων. Δεν δέχτηκε ούτε γκολ στα τρία πρώτα ματς της διοργάνωσης και πανηγύρισε τρεις νίκες! Με εμφατικές τριάρες απέναντι σε Τουρκία και Ελβετία, και με το 1-0 επί της Ουαλίας στην αυλαία του ομίλου, όπου έπαιξε με πάρα πολλές αλλαγές. Οι Ιταλοί τρέχουν ένα φοβερό αήττητο σερί 30 (!) αγώνων. Δεν έχουν δεχτεί γκολ στα τελευταία 11 παιχνίδια τους, τα οποία έχουν κερδίσει κιόλας. Διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Ο Μαντσίνι δείχνει να έχει βρει το κουμπί και η ομάδα του τα πάει περίφημα. Σε καλή φόρμα Ινσίνιε και Ιμόμπιλε μπροστά, είναι ικανοί να ανοίξουν οποιαδήποτε άμυνα. Μεγάλη η δύναμη και στον άξονα με ασφυκτική πίεση. Είναι πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη η Ιταλία, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μοιάζει ικανή για όλα!

Η Αυστρία από την άλλη, έχει αφήσει και αυτή καλές εντυπώσεις στη διοργάνωση. Κέρδισε τα παιχνίδια με Βόρεια Μακεδονία (3-1) και Ουκρανία (1-0) και ηττήθηκε από την Ολλανδία (2-0). Ο Αλάμπα είναι ο κορυφαίος των Αυστριακών μέχρι τώρα, αλλά έχει και άξιους συμπαραστάτες. Προσπαθεί να παίρνει την κατοχή στους αγώνες της η Αυστρία και να κάνει αυτή το παιχνίδι. Βέβαια, αυτό με μια πιο ισχυρή αντίπαλο, την Ολλανδία, δεν της βγήκε σε καλό. Και απόψε, έχει να αντιμετωπίσει μια καλύτερη ομάδα και έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα επιλέξει να κάνει. Θα πάρει πάλι τη μπάλα, ή θα περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στην κόντρα; Όλα θα φανούν στο χορτάρι.

Όπως και να έχει, οι Ιταλοί είναι ανώτεροι, έχουν μομέντουμ και οι βλέψεις τους είναι πολύ υψηλές. Πιστεύουμε ότι θα αποδείξουν την ανωτερότητά τους στο γήπεδο και θα περάσουν σχετικά εύκολα στα προημιτελικά. Ποντάρουμε στην Ιταλία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90 (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Ιταλία κερδίσει με 1 γκολ διαφορά).

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment