PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στην Ισπανία


Ακόμη ένα τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε, επιστρέφουμε την Παρασκευή (14/10) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, ενώ ολοκληρώνεται και η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague με πέντε αναμετρήσεις. Πέντε προτάσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr και άλλες τόσες από το μπάσκετ, με το δυνατό σημείο της ημέρας να έρχεται από την La Liga και τον αγώνα Βαγιεκάνο – Χετάφε! Προηγουμένως, όμως, μην ξεχάσετε να… προετοιμαστείτε για το Σαββατοκύριακο τσεκαροντας τη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ αλλά και όλων των υπόλοιπων διοργανώσεων!

Δεν ήταν καλή στο τελευταίο παιχνίδι της η Βαγιεκάνο, ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Αλμερία. Επιστρέφει σήμερα στο γήπεδό της, εκεί ανέκαθεν ήταν περισσότερο αποτελεσματική, στο Βαγιέκας μετρά δύο σερί νίκες, αμφότερες με 2-1, κόντρα σε Βαλένθια και Έλτσε. Βέβαια, προβληματίζει αρκετά το γεγονός ότι δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Το πέτυχε μόνο τις δύο πρώτες αγωνιστικές, έκτοτε δέχεται διαρκώς γκολ και καλείται να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της.

Η Χετάφε την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχασε με 0-1 δεχόμενη το γκολ στο 3ο μόλις λεπτό. Ήττα εντός προγράμματος, ωστόσο ήταν η δεύτερη διαδοχική στο γήπεδό της, μετά από εκείνη από την Βαγιαδολίδ με 2-3. Στην τελευταία έξοδό της για το πρωτάθλημα, κέρδισε την Οσασούνα με 0-2, ωστόσο στις δύο αμέσως προηγούμενες, κόντρα σε Βαλένθια και Χιρόνα, δέχτηκε οκτώ τέρματα συνολικά!

Δείτε στο Betarades.gr την πρόταση για το Βαγιεκάνο – Χετάφε, αλλά και όλα τα υπόλοιπα προγνωστικά για στοίχημα από τα παιχνίδια της ημέρας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment