PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στο υπουργείο Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Στο υπουργείο Υγείας έφτασε στις 10 το πρωί, όπως ήταν προγραμματισμένο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη δεύτερη από τις επισκέψεις που έχει ξεκινήσει στα υπουργεία.

Εκεί τον περίμεναν ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, η αναπληρώτρια υπουργός Ειρήνη Αγαπηδάκη που ταλαιπωρήθηκε από τον covid τις προηγούμενες μέρες και οι δύο υφυπουργοί Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Στην είσοδο τον υποδέχθηκαν επίσης εργαζόμενοι στο υπουργείο Υγείας.

Ο υπουργός και ο πρωθυπουργός ανέβηκαν μαζί στον δεύτερο όροφο όπου είναι το γραφείο του υπουργού και πραγματοποιείται ήδη συνάντηση εργασίας.

Ο πρωθυπουργός έχει τονίσει ότι η υγεία θα είναι προτεραιότητα στη δεύτερη θητεία του με στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Στην είσοδο τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν επίσης, εργαζόμενοι στο υπουργείο Υγείας.

Με αυτές τις επισκέψεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι το κυβερνητικό έργο θα πρέπει να βρίσκεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων και χωρίς καθυστερήσεις. Ο ίδιος μάλιστα αναμένεται να κάνει μία ακόμα επίσκεψη, είτε στο υπουργείο Παιδείας, είτε στο Πολιτικής Προστασίας, τα οποία είναι πρώτης προτεραιότητας.

Σε γενικές γραμμές, ο πρωθυπουργός επιδιώκει μέχρι τις πρώτες μέρες του Αυγούστου να πάει σε αρκετά υπουργεία, ιδανικά σε δύο ανά εβδομάδα, για να ενημερωθεί για τον προγραμματισμό των δράσεων με βάση του μπλε φακέλους, αλλά και να δώσει κατευθυντήριες γραμμές για τις άμεσες προτεραιότητες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment