PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στο «πλευρό» των εργαζομένων του ΟΕΕ-ΟΕΚ ο Δήμος Περιστερίου (video)


Εκτενής συζήτηση στη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκτενής συζήτηση στη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου υπήρξε για την κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας.

Ομόφωνα ο Δήμος Περιστερίου τάσσεται υπέρ των εργαζομένων που χάνουν τη δουλειά τους από την επίθεση της Κυβέρνησης και της τρόικας.

Ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων Γιώργος Κατιτζάρος αναφέρθηκε στις απολύσεις των συναδέλφων του με την ψήφιση του μνημονίου, αλλά και το κόψιμο των κοινωνικών παροχών του ΟΕΕ – ΟΕΚ.

Στο Περιστέρι κλείνει ένας βρεφονηπιακός σταθμός, ο οποίος φιλοξενεί 70 βρέφη και νήπια χωρίς τροφεία και χάνονται τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού.

Από την πλευρά του, ο Εκπρόσωπος των Γονέων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Περιστερίου του ΟΕΕ Δημήτριος Τσιακούλιας, ζήτησε τη βοήθεια του Δημάρχου πάνω σ’ αυτό το ζήτημα και τη Νομική Συμβουλή του Δήμου για περαιτέρω διευκρινίσεις και δράσεις.

Για μείζον κοινωνικό θέμα ακολούθησαν παρεμβάσεις από τους Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γρηγόρη Τημπλαλέξη, Σοφία Αλεξοπούλου και Αντωνία Αθανασοπούλου, αλλά και από τον Δημοτικό Σύμβουλο της Μείζονος Αντιπολίτευσης Αλέξη Πλέστη.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης εξέφρασε τη συμπαράσταση στους εργαζόμενους και τους γονείς των παιδιών του βρεφονηπιακού σταθμού, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα δώσει εντολή στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το ζήτημα και στη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment