PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στο Playboy η κόρη του Μικ Τζάγγερ


Η μητέρα της είχε γδυθεί για το ίδιο περιοδικό το 1985, τώρα ήρθε η σειρά της κόρης.

Η μητέρα της είχε γδυθεί για το ίδιο περιοδικό το 1985, τώρα ήρθε η σειρά της κόρης. Ο Μικ Τζάγγερ έκανε την καρδιά του πέτρα και έδωσε τελικώς την άδεια του να κάνει το …ατόπημα!

Με μόνο ένα ζευγάρι ψηλές μπότες και καφέ αυτάκια κουνελιού, φωτογραφήθηκε η κόρη του γερόλυκου της ροκ Μικ Τζάγγερ για το περιοδικό Playboy. Η 27χρονη Λίζι, ποζάρει ολόγυμνη, κοιτώντας με λάγνο βλέμμα τον φακό. Το στήθος της κρύβουν μόνο τα μακριά καστανά μαλλιά της.

Μπορεί πριν έξι χρόνια ο θρυλικός τραγουδιστής να είχε πει «όχι» στην κόρη του για μια αντίστοιχη φωτογράφηση σε αντρικό περιοδικό, τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Μάλιστα, στο εξώφυλλο του περιοδικού, όχι μόνο χρησιμοποιούν το γνωστό τραγούδι των Rolling Stones «Satisfaction» για τον τίτλο, αλλά έχουν βάλει και το χαρακτηριστικό λογότυπο του συγκροτήματος με τα κόκκινα χείλη και τη γλώσσα. Τίτλος; “Κάτω από τα σκεπάσματα με την κόρη του Μικ”. Βέβαια το περιοδικό δέχτηκε την απαίτηση της Λιζι, να μην δείξει περισσότερα απ όσα θέλει.

Το περιοδικό, στο οποίο είχε γίνει εξώφυλλο και η μητέρα της το 1985, θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη.Φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό ο γερόλυκος έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί του καθώς και η μικρότερη κόρη του Τζόρτζια Μέι Τζάγγερ, έκανε γυμνόστηθη φωτογράφηση για να διαφημίσει γνωστή μάρκα τζιν.tzagker

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment