PeristeriNews.gr
Οικονομία

Στις 25 Ιουλίου τα εγκαίνια του Διεθνούς Αερολιμένα Πάρου


Στις 25 Ιουλίου του 2016 θα τεθεί σε λειτουργία το νέο, διεθνές αεροδρόμιο της Πάρου, με τις Aegean – Οlympic Air να αποτελούν βασικό αρωγό στην ολοκλήρωση των εργασιών του νέου αερολιμένα.

Το έργο, το οποίο πιθανώς θα εγκαινιαστεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ξεκίνησε το 2012, με τις Aegean και Olympic Air να χρηματοδοτούν την κατασκευή της πρώτης φάσης του αεροσταθμού επιβατών αλλά και ευρύτερα έργα υποδομής.

Ο νέος διάδρομος του αερολιμένα, μήκους 2.000 μέτρων και προϋπολογισμού 15,2 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου, η Olympic Air παρουσίασε νέες πρωτοβουλίες για την αύξηση του τουρισμού σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, η Olympic Air έχει πλέον τη δυνατότητα να επιχειρεί στην Πάρο με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους και έτσι δύναται να προσφέρει τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο πολλαπλάσιες διαθέσιμες θέσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη νέου δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Πάρος από τις 4 Αυγούστου 2016.

Επιπλέον, η Olympic Air, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου του νησιού, διαθέτει 9.000 θέσεις σε προσφορά για τα δρομολόγια Πάρο – Αθήνα και Πάρο – Θεσσαλονίκη για το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, με τιμές από 39 ευρώ (κράτηση εισιτηρίων από 12 έως 20 Ιουλίου 2016).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο στο 10,2%

Peristeri News

Πότε θα κλείσουν οι τράπεζες για το Πάσχα

Peristeri News

Φορολοταρία Μαρτίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment