PeristeriNews.gr
Περιβάλλον

Στην τελική ευθεία για τη φετινή Ώρα της Γης


Στις 23 Μαρτίου, στις 20:30, η παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης του WWF «Ώρα της Γης» επιστρέφει και μας καλεί να κάνουμε τη δική μας δέσμευση για μία καλύτερη ζωή σε έναν ζωντανό πλανήτη!

Στις 23 Μαρτίου, στις 20:30, η παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης του WWF «Ώρα της Γης» επιστρέφει και μας καλεί να κάνουμε τη δική μας δέσμευση για μία καλύτερη ζωή σε έναν ζωντανό πλανήτη! Φέτος η εκστρατεία υιοθετεί το σκεπτικό της δέσμευσης «Θα το κάνω, αν το κάνεις» (“I will if you will”), το οποίο βασίζεται στη δημιουργία προκλήσεων που ωφελούν το περιβάλλον, την κοινωνία αλλά και την ίδια μας την καθημερινότητα.

Ήδη, αρκετοί δήμοι της χώρας έχουν εμπλακεί στην προσπάθεια, ενώ ηθοποιοί όπως ο Νίκος Ορφανός, έχουν καταχωρίσει τη δική τους δέσμευση στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Ώρας της Γης. Εκεί, ο κάθε πολίτης μπορεί να καταθέσει τον δικό του προσωπικό τρόπο, με τον οποίο θα πείσει τους συμπολίτες του να ακολουθήσουν μία από τις τρεις θεματικές δράσεις για μία καλύτερη ζωή.

Έτσι λοιπόν τα τρία «αν το κάνεις» για τη χώρα μας είναι τα ακόλουθα:

-«αν πρασινίσεις το μπαλκόνι σου» (από ένα γλαστράκι δυόσμο, μέχρι ολοκληρωμένο μποστάνι)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι εταιρείες πλαστικών εξαπάτησαν το κοινό σχετικά με την ανακύκλωση

Peristeri News

Οι πολικές αρκούδες σε κίνδυνο λιμοκτονίας

Peristeri News

Ο φετινός Ιανουάριος ήταν ο θερμότερος στα χρονικά

Peristeri News

Leave a Comment