PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στην αντεπίθεση κατά Μαξίμου η Ν.Δ. για το προσφυγικό


Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στις έντονες επικρίσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη κατά του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στάση του στο προσφυγικό.

Η ομάδα εξουσίας, που έχει φέρει τη χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση, αγνοεί τα στοιχειώδη, σημείωσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφέροντας: «Ακόμα κι ένας πρωτοετής Διεθνών Σχέσεων έχει μάθει ότι οι απαιτητικοί στόχοι που θέτει η αντιπολίτευση είναι διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια μιας Κυβέρνησης για να διεκδικήσει – αν βέβαια μπορεί – περισσότερα για το εθνικό συμφέρον».

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, «αυτό το τόσο απλό, αδυνατούν να το καταλάβουν οι ‘’απίθανοι σύμβουλοι’’ του Μαξίμου και καταφεύγουν πάλι σε ύβρεις».

«Απίστευτη ‘’μικρότητα’’ και ‘’εθνική ανευθυνότητα’’ είναι να ακυρώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός μια εθνική στρατηγική, μιλώντας για ‘’τρόικα εσωτερικού’’ και για δήθεν ‘’ακροδεξιές ατζέντες’’, λίγες ώρες μετά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών» προσθέτει και καταλήγει: «Γι’ αυτό, πριν κάνουν δηλώσεις, ας κοιτάνε πρώτα τους καθρέφτες του Μαξίμου…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment