PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κορίνθου – Πατρών


Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών ως εξής:

  • Την Τρίτη 08.03.2016 το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182+700) και Ρίου (Χ.Θ. 206+310) ενώ ταυτόχρονα θα αποκλειστεί και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Σελιανιτίκων με κατεύθυνση προς Πάτρα. Το αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.
  • Την Τετάρτη 09.03.2016 το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα μεταξύ των κόμβων Ρίου (Χ.Θ. 206+310) και Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182+700) ενώ ταυτόχρονα θα αποκλειστεί και ο κλάδος εισόδου του κόμβου Ρίου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το αντίθετο ρεύμα προς Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου απρόβλεπτου κωλύματος κάποιο από τα δύο βράδια, οι εργασίες που θα αναβληθούν θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Πέμπτης 10.03.2016 κατά τις ίδιες ώρες.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης από τους αρμόδιους Κατασκευαστές (J&P και ΑΚΤΩΡ, μέλη της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment