PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 43χρονου που αποπειράθηκε να αποπλανήσει 13χρονη



Κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Πειραιά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άντρα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, μετά την απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 43χρονου στοχεύει στην προστασία του κοινωνικού συνόλου καθώς και στην αποτροπή άλλων εγκληματικών πράξεων. Ακόμα, στόχος είναι να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες ενέργειες.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να επικοινωνήσουν μαζί της σε περίπτωση που έχουν κάποια σχετική πληροφορία. Στην ανακοίνωση διαβεβαιώνεται η ανωνυμία και το απόρρητο όσων επικοινωνήσουν. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν στα ακόλουθα τηλέφωνα: 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές ενώ ο Αλέξανδρος Κοψιάλης τραβούσε με την κάμερα.

Δείτε τη δημοσίευση της Αστυνομίας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Peristeri News

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Οδηγός διέλυσε 40 αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης (vid)

Peristeri News

Leave a Comment