PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στη δεύτερη παράταση το Περιστέρι ηττήθηκε από τον Κολοσσό στη Ρόδο


Σε ένα ματς για γερά νεύρα το Περιστέρι δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στη φετινή Basket League και ηττήθηκε με 104-93 από τον Κολοσσό Ρόδου στη δεύτερη παράταση.

Αυτό δεν ήταν το ξεκίνημα που θα ήθελε ο Βασίλης Σπανούλης για την ομάδα του που την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό (14/10, 20:15).

Το Ματς

Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα δεκάλεπτο. Στην πρώτη περίοδο το Περιστέρι bwin είχε τον πρώτο λόγο, με τον Κένι Γουίλιαμς να οδηγεί την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, βρισκόμενος σε πολύ καλή μέρα επιθετικά με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κολοσσός Ρόδου βελτιώθηκε αισθητά, περιορίζοντας τους κυανοκίτρινους στους 12 πόντους. Σκορ ημιχρόνου το 42-39, με την ομάδα του Κούρο Σεγκούρα να προηγείται με τρεις.

Ο Κολοσσός πάτησε το “γκάζι” στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, συνεχίζοντας την πολύ καλή του εικόνα με την οποία έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Με μπροστάρη τον Γιόργκενσεν που αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου πίσω από τα 6μ75, οι Ροδίτες έφτασαν ακόμη και σε διψήφιο διαφορά (56-44). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ροκάνισε την διαφορά, με τον Ράγκλαντ να είναι άξιος συμπαραστάτης του Γουίλιαμς και το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Οι δύο βολές του Γόντικα έφεραν τον Κολοσσό στο +5 (77-72), ωστόσο ήρθε άμεσα η απάντηση από Ράγκλαντ και Γουίλιαμς με δύο διαδοχικά τρίποντα που έβαλαν το Περιστέρι bwin μπροστά στο σκορ. Ο Γιόργκενσεν με ένα εύστοχο ζευγάρι βολών έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία (80-80) με την τελευταία επίθεση να είναι στα χέρια του Περιστερίου bwin. Ο Ράγκλαντ βρήκε σίδερο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο επιπλέον πεντάλεπτο ο Μπραΐκοβιτς σκόραρε τέσσερις διαδοχικούς πόντους βάζοντας σε θέση οδηγού τον Κολοσσό (84-82). Ο φόργουορντ των Ροδιτών σκόραρε εκ νέου για το 86-84, με τον Ρένφρο να απαντά με κάρφωμα 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος (86-86). Ο Γιόργκενσεν αστόχησε στο τελευταίο σουτ και το ματς οδηγήθηκε σε δεύτερη παράταση. Ο Πόλεϊ σκόραρε ένα κρίσιμο καλάθι και φάουλ δύο λεπτά πριν το φινάλε, στέλνοντας τους γηπεδούχους στο +5 (95-90). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν μπόρεσε να επιστρέψει και ο Κολοσσός πήρε τη νίκη με 104-93.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-27, 42-39, 66-59, 80-80, 86-86, 104-93.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Σεγκούρα): Γιόργκενσεν 21 (5/10 τρίποντα, 7 ριμπάουντ). Ουτόμι 13 (4 ριμπάουντ), Μπραΐκοβιτς 18 (7 ριμπάουντ), Πόλεϊ 19 (5 ριμπάουντ), Περάντες 9 (14 ασίστ), Κολοβέρος 3, Παπαγιάννης, Πετρόπουλος 8, Χατζηνικόλας, Καμαριανός 2, Γόντικας 6, Σίμονς 5.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Ράγκλαντ 25 (10 ασίστ), Πουλιανίτης 3, Γουίλιαμς 21 (5 ριμπάουντ), Χουγκάζ, Ζούγρης 4, Μήτρου-Λονγκ 16 (4 ριμπάουντ), Ντάνγκουμπιτς, Ξανθόπουλος, Χατζής, Χαντς 6, Κασελάκης 6, Ρένφρο 12 (4 ριμπάουντ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment