PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η ώρα της κάλπης έφτασε – Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για Περιστέρι και Αττική


Για την επόμενη μέρα στο Περιστέρι και την Αττική καλούνται να ψηφίσουν οι πολίτες την Κυριακή 8 Οκτωβρίου με τις κάλπες να είναι ανοιχτές από τις 07:00 έως τις 19:00.

Στις περιπτώσεις που κανένας συνδυασμός δεν πλειοψηφήσει, η διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 15 του μηνός, αν και κάτι τέτοιο φαίνεται να μην έχει μεγάλες πιθανότητες στην πόλη μας.

Τα τρία ψηφοδέλτια που θα πάρουμε στα χέρια μας είναι αυτά της παράταξης του Ανδρέα Παχατουρίδη, της Λαϊκής Συσπείρωσης (Γιώργος Σιδέρης) και της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου (Ελένη Βαφειάδου).

Όσον αφορά την Περιφέρεια Αττικής τα ψηφοδέλτια θα είναι λίγο περισσότερα και συγκεκριμένα, υποψηφιότητα για Περιφερειάρχες κατέθεσαν οι εξής: Νίκος Χαρδαλιάς, Γιάννης Σγουρός, Γιώργος Ιωακειμίδης, Γιάννης Πρωτούλης, Κώστας Τουλγαρίδης, Γιώργος Δημητρίου, Μαριάννα Τσίχλη, Νίκος Παπαδάκης, Φίλιππος Καμπούρης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ψηφίζουμε τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο για την επόμενη πενταετία, μιας και οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι το 2028.

Τέλος, μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι απαραίτητη και κρίνει την καθημερινότητά μας.

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που ψηφίζεις 2023», μπορούν να πληροφορηθούν οι πολίτες το σχολικό συγκρότημα, στο οποίο καλούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Οι ψηφοφόροι συμπληρώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία στα αντίστοιχα πεδία (επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα, όνομα μητέρας, ημερομηνία γέννησης) και να μάθουν με λίγα κλικ σε ποια περιοχή και σε ποιο εκλογικό τμήμα θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment