PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σταθερή η συμβολή της δημοτικής αστυνομίας Αιγάλεω στην περιφρούρηση του αστικού περιβάλλοντος.


Αθόρυβη αλλά δημιουργική είναι η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας στην περιφρούρηση και προστασία του αστικού περιβάλλοντος.

Αθόρυβη αλλά δημιουργική είναι η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας στην περιφρούρηση και προστασία του αστικού περιβάλλοντος.

Με συνεχείς περιπολίες η Δημοτική Αστυνομία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εποπτεύει την πόλη.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αστυνομίας με την συνδρομή αστυνομικών του Β΄ Αστυνομικού τμήματος απομακρύνθηκαν αθίγγανοι οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει μόνιμα κάτω από την γέφυρα του Κηφισσού προκαλώντας σωρεία προβλημάτων, κυρίως στους τομείς καθαριότητας και υγιεινής.

Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι ύστερα από παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας συνελήφθη άτομο το οποίο αφαιρούσε καλώδια από τις κολώνες ηλεκτροφωτισμού το οποίο οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για τις προβλεπόμενες από το Νόμο ενέργειες.

Ακόμη, καταλυτική ήταν η συμβολή της δημοτικής αστυνομίας στην κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πριν λίγες ημέρες στην δασική έκταση του Δρομοκαϊτειου Νοσοκομείου.

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση της δημοτικής αστυνομίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Καρδαρά που μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία συνέβαλλαν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment