PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπανούλης: «Στόχος μας να τρυπήσουμε το ταβάνι μας»


Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup της Ρόδου για τη σεζόν που πέρασε αλλά και για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε μία φανταστική χρονιά και βοήθησαν την ομάδα να βρίσκεται σε αυτό το εορταστικό τριήμερο του μπάσκετ. Έχουμε μία ομάδα που θα κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων, αυτό το κερδίσαμε από την πρώτη χρονιά. Στόχος μας, όπως είπα και πέρυσι, είναι να τρυπάμε το δικό μας ταβάνι.

Η διαχείριση είναι το Α και το Ω και στη ζωή και στον αθλητισμό. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς μία νίκη ή μία ήττα, είναι δύσκολη η καθημερινότητά σου. Η λέξη πίεση στον αθλητισμό δεν πρέπει να υπάρχει, με αυτά που βλέπουμε γύρω μας. Για εμένα είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να προετοιμάζεσαι καλά, να διαχειρίζεσαι τα καλά και τα άσχημα και να προχωράς».

Ξανθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός το φαβορί, θα κυνηγήσουμε τη νίκη»!

«Παίζουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, ένας ημιτελικός απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς 1,5 μήνα έχουμε δουλέψει αρκετά καλά στην προετοιμασία μας και ειδικότερα τον τελευταίο καιρό, για το συγκεκριμένο παιχνίδι» υποστήριξε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από παιχνίδια υψηλού επιπέδου.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι το φαβορί, αλλά αν βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στο γήπεδο, θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να περάσουμε στον τελικό» συμπλήρωσε ο έμπειρος πλέι μέικερ του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment