PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βράδυ ξεφτίλας στη Φιλαδέλφεια – Διαιτητής και VAR κατακρεούργησαν τον Ατρόμητο


Άλλη μια νύχτα μαγείας είδαμε στην Ελληνική Super League με τον Ατρόμητο να χάνει με το έτσι θέλω από την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια.

Σε ένα ματς παρωδία οι δηλώσεις του Κόλμαν στο τέλος της αναμέτρησης αντικατοπτρίζουν απόλυτα αυτό που είδαμε σήμερα.

Ο προπονητής του Ατρομήτου τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Με αυτόν τον διαιτητή μέχρι το πρωί να παίζαμε, δεν θα παίρναμε κάτι».

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε τις λάθος επιλογές στην ενδεκάδα του Ατρόμητου καταφέρνοντας να προηγηθεί με πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος από τον Τσακμάκη και εκτέλεσε ο Άμραμπατ εύστοχα στο 31′.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μετά τις αλλαγές ανέβηκε και πίεσε δείχνοντας στην ΑΕΚ ότι δεν θα πάρει τόσο εύκολα τη νίκη.

Στο 83′ ήταν το πρώτο χτύπημα από τον επόπτη και το VAR, οι οποίοι συμφώνησαν ότι ο Έρλινγκμαρκ που πέτυχε γκολ ισοφάρισης ήταν οφσάιντ, σε μια φάση που όσες φορές και να την δεις φαίνεται ότι ο μέσος του Ατρομήτου είναι ξεκάθαρα πίσω από την άμυνα της ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος αφού ξεπέρασε την ψυχρολουσία του κλεμμένου γκολ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 90′ όταν ο Αντζιέλσκι κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιντιμπέ μέσα στην περιοχή. Και σε αυτή τη φάση ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ. Στο VAR φάνηκε ότι ο Αντζιέλκσι έφυγε από κανονική θέση και το πέναλτι δόθηκε. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Στάνκοβιτς, ενώ η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σιντιμπέ.

Το διαιτητικό κρεσέντο ολοκληρώθηκε στο 95′ όταν η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ ξανά με πέναλτι. Ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Έρλινγκμαρκ και ο Γκατσίνοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, χτυπώντας με Πανένκα, το οποίο βρήκε στόχο.

Η ποδοσφαιρική παρωδία παρολίγο να μετατραπεί σε τραγωδία για τον Παπαδόπουλο και την παρέα του αλλά ο Χατζισαφί τους έσωσε απομακρύνοντας πάνω στη γραμμή το σουτ του Αντζιέλσκι στο 90+13′ της αναμέτρησης.

Με αυτά και με αυτά ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το βαθμό στη Φιλαδέλφεια σε ένα ματς που κάποιοι θέλησαν με το ζόρι να αναδείξουν νικητή.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον (83′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Άμραμπατ (60′ λ. τρ. Ελίασον), Πισάρο (60′ Γκατσίνοβιτς), Αραούχο (60′ Τσούμπερ), Πόνσε (60′ Ζίνι).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κούντε (55′ Καμαρά), Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (69′ Φριτζόνσον), Ρομπάιγ (55′ Βαλένσια), Κούεν (46′ Έντερ), Βέργος (69′ Αντζιέλσκι).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment