PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σοβαρή καταγγελία ενόψει εκλογών για τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού


Σοβαρότατες καταγγελίες, που αποκαλύπτουν απαράδεκτες μεθοδεύσεις από πλευράς παρούσας διοίκησης του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αλέξανδρος Σαμόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Σαμόλης καταγγέλλουν τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις κατά υποψηφίων του συνδυασμού μας.

Συγκεκριμένα αναφέρουμε δύο από τις περιπτώσεις.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μαρίνας Ταμπακίδη, στο σύζυγό της, που εργάζεται 7 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και που στήριξε την επιλογή της, ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του από την εργασία του.

Η Μαρίνα απάντησε με ήθος, αποφασιστικότητα και τόλμη.

Αναφέροντας: «Να ευχαριστήσω δημόσια και τον πολιτικό μας αντίπαλο, που αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, απαίτησε να απολυθεί ο άντρας μου από τη δουλειά του στην τοπική αυτοδιοίκηση, εάν δεν αποσύρω την υποψηφιότητα! Η πρότασή του ήταν καθαρή…»

Με καταγγελία του ο Χρήστος Τερζής ανέδειξε τον εκβιασμό που υπέστη η σύζυγός του, η οποία εργάζεται ως σχολική τροχονόμος. Ο Χρήστος δε δίστασε να υπερασπιστεί την επιλογή του και τα δικαιώματά του ως πολίτης.

Αναφέροντας: «… έχω να δηλώσω ότι μετα τη πρώτη συνάντηση με τον Κ Αλέξανδρο Σαμολη που είχα για συνεργασία με την δικιά του δημοκρατικη παράταξη του δέχτηκα εκβιασμό απόλυσης της γυναίκας μου(σχολική τροχονόμος) σας ευχαριστούμε πολύ σαν δημότες για τις πράξει σας».

Σύσσωμη η παράταξή μας βρίσκεται δίπλα στους υποψηφίους της και τους προστατεύει.
Γιατί η εργασία είναι δικαίωμα και δεν πρέπει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να λειτουργεί με τέτοιες μεθόδους.

Τακτικές αυτού του είδους, που ανακαλούν στη μνήμη μας τις πιο σκοτεινές εποχές, δεν μας πτοούν, αντίθετα δυναμώνουν τη θέλησή μας για αγώνα με αξίες και εντιμότητα.

Η έλλειψη ψυχραιμίας, οι απειλές, οι εκφοβισμοί μαρτυρούν φόβο και ανασφάλεια.

Στις 8 Οκτωβρίου η πόλη θα αλλάξει σελίδα και θα καταδικάσει την αλαζονία και την αυθαιρεσία.

Η παράταξή μας καλεί τους αρμόδιους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες.

Κανένας σε αυτή την εποχή, πόσο μάλλον ένας αιρετός που επικαλείται ανανέωση και διαφορετικά ήθη, δεν μπορεί να μας γυρνά σε τακτικές που εφαρμόστηκαν στο παρελθόν και καταδικάστηκαν από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Το δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι, η ισότιμη συμμετοχή της γυναίκας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων αποτελούν για τη δημοκρατία μας απαραβίαστες αρχές.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές της παράταξής μας και των πολιτών των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού ας προχωρήσουν.

Θα μας βρουν μπροστά τους.

Αν και είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις.

Οι κλειστές πόρτες θα σπάσουν και τακτικές όπως αυτές θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment