PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άνοιξε η Λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί


Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην περιοχή του Κουβαρά Αττικής, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ άνοιξε η Λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου.

Ειδικότερα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και στη Λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα προς Σούνιο, όπως και στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και Σαρωνίδας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ότι λόγω πυρκαγιάς στην περιοχή της Βοιωτίας και για προληπτικούς λόγους, η κυκλοφορία των οχημάτων από την 14η χ/θ έως την 7η χ/θ στην Επ. Οδό Λεωφόρος Οινόης Σχηματαρίου – Ελευσίνας, έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς και παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Στο μεταξύ, άνοιξε μετά τις 20:00 η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα, η οποία είχε κλείσει για ώρες λόγω της φωτιάς στο Λουτράκι.

Παράλληλα, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας και η αυριανή μέρα θα είναι πολύ δύσκολη καθώς όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιπύραρχος, Γιάννης Αρτοποιός, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες, Βόρειο Αιγαίο, ενώ αναμένονται ισχυροί άνεμοι που θα φτάσουν στο αιγαίο μέχρι τα 7 μποφόρ. «Επιβάλλεται η προσοχή όλων μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment