PeristeriNews.gr
Lifestyle

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Μπιλ Κόσμπι


«Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωνε και με βίαζε»

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον θρύλο της αμερικανικής τηλεόρασης Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό. Αυτή τη φορά τις ανατριχιαστικές και λεπτομερείς αποκαλύψεις κάνει η ηθοποιός Μπάρμπαρα Μπόουμαν η οποία περιγράφει τα διαστροφικά ένστικτα του δημοφιλούς ηθοποιού και υποστηρίζει ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά, όταν εκείνη ήταν ακόμα έφηβη!

«Αυτός ο άνθρωπος μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε. Είναι ένα τέρας. Έπεσε πάνω μου σαν τέρας. Η ελπίδα μου είναι ότι και οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, δεν θα παρασυρθούν σε σιωπή επειδή βασανίστηκαν από ένα διάσημο, πλούσιο και ισχυρό. Αν μπορώ να βοηθήσω έστω ένα θύμα, τότε έχω κάνει τη δουλειά μου», λέει η Μπόουμαν σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός σπάει τη σιωπή της και μιλά για τις στιγμές φρίκης που έζησε 30 χρόνια πριν, όταν σε ηλικία 17 ετών κυνήγησε το όνειρό της στην υποκριτική. Όλα ξεκίνησαν το 1985 από ένα ραντεβού που της έκλεισε ο ατζέντης της. Την κάλεσαν να συναντήσει τον Κόσμπι σε μια άδεια αίθουσα συνεδρίου πίσω από ένα νυχτερινό κέντρο στο Ντένβερ. «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν να πάω να βρέξω τα μαλλιά μου, να κάτσω σε μια καρέκλα και να κάνω μαζί του έναν αυτοσχεδιασμό. Ήθελε να κάνω τη μεθυσμένη. Στάθηκε πίσω μου και χάιδεψε το λαιμό και το πάνω μέρος του στήθους μου. Τότε άρχισαν όλα».

Σύμφωνα με τη Μπόουμαν, ο Κόσμπι συχνά την προέτρεπε να τον βλέπει σαν «πατέρα» της. «Μου έλεγε και μου ξαναέλεγε “Να με εμπιστεύεσαι σαν να ήμουν ο πατέρας σου”».

Το 1986, στη Νεβάδα, ο Κόσμπι την κάλεσε στο δωμάτιο του. «Με ξάπλωσε στον καναπέ, άρχισε να με χαϊδεύει και να με αγγίζει παντού. Μετά, έβαλε το χέρι του στο πέος του και με ανάγκασε να τον αυνανίσω. Όταν όλα τελείωσαν, έτρεξα έξω από το δωμάτιο και έκανα εμετό». Όπως λέει η Μπόουμαν, προσπάθησε να το ξεχάσει και να προσποιηθεί ότι έγινε μόνο μια φορά.

Η επόμενη φορά ήταν στη Νέα Υόρκη. «Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη μέρα που με οδήγησε σε ένα ξενοδοχείο και με βίασε σαν ζώο, με τέτοια δύναμη και ορμή που δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του», δήλωσε σε αποκλειστική της συνέντευξη στη Daily Mail.

«Ποτέ δεν πήρα χρήματα για να το βουλώσω Το κίνητρό μου για να μιλήσω τώρα είναι να εκθέσω τον Μπιλ Κόσμπι γιατί είναι ένας κτήνος», τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment