PeristeriNews.gr
Διεθνή

«Σημαντικές συμφωνίες» θα υπογράψουν Λευκωσία – Κάιρο


Στους τομείς της ναυτιλίας, της άμυνας και της ενέργειας, αναμένεται να υπογράψουν το πρροσεχές διάστημα η Λευκωσία και το Κάιρο

Σημαντικές συμφωνίες στους τομείς της ναυτιλίας, της άμυνας και της ενέργειας, αναμένεται να υπογράψουν το πρροσεχές διάστημα η Λευκωσία και το Κάιρο, στο πλαίσιο της χθεσινης διακήρυξη της τριμερούς συνόδου κορυφής Κύπρου- Ελλάδας- Αιγύπτου, όπως δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την κυβέρνηση αλ Σίσι για αγορά φυσικού αερίου από την Κύπρο. Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει ενδιαφέρον από Αιγύπτιους επιχειρηματίες για επενδύσεις στην Κύπρο, καθώς και από Κύπριους επιχειρηματίες για επενδύσεις στον κατασκευαστικό τομέα, στην Αίγυπτο.

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι γίνονται σκέψεις για συνεργασία και μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ, υπενθυμίζοντας ότι ο Ν. Αναστασιάδης θα έχει επαφές για το θέμα κατά την επίσκεψή του στα Ιεροσόλυμα, αμέσως μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης. Πρόθεσή μας, τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης, είναι η σύναψη συνεργασιών και με άλλες γειτονικές χώρες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment