PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε πίστα αγώνων έχει μετατραπεί η Λεωφόρος Θηβών στο Περιστέρι (vid)


Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στους κατοίκους αλλά και στους καταστηματάρχες που βρίσκονται επί της λεωφόρου Θηβών στο Περιστέρι.

Ο κεντρικός δρόμος της πόλης μας έχει μετατραπεί σε μια κανονική πίστα αγώνων και κυρίως τις βραδινές ώρες οι οδηγοί αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες με τραγικές καταλήξεις.

Στη δημοσιότητα ήρθε video κλειστού κυκλώματος που δημοσιεύθηκε στο TikTok που δείχνει οδηγό να αναπτύσσει υψηλή ταχύτητα, να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να περνάει στο αντίθετο ρεύμα. Όλα αυτά σε ένα σημείο που προβληματίζει γενικά λίγο πριν το φανάρι της Τζών Κένεντυ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε τη βδομάδα που μας πέρασε βραδινές ώρες και είναι ένα ακόμα στα δεκάδες που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής όπως μας αναφέρουν «τρέμουν» να κινηθούν πεζοί επί της λεωφόρου Θηβών και πολλές φορές επιλέγουν τα παράπλευρα στενά γιατί φοβούνται ότι κάποιο ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο θα καρφωθεί πάνω τους.

Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και οι ιθύνοντες θα πρέπει να βρουν λύση διότι στο σημείο βρίσκονται και δυο σχολεία με αρκετούς μαθητές να διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους.

Πιο επικίνδυνος δρόμος στο Περιστέρι η Θηβών σύμφωνα με τους πολίτες

Σε δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιήσει το Peristerinews.gr, η λεωφόρος Θηβών είχε αναδειχτεί ως ο πιο επικίνδυνος δρόμος της πόλης και με διαφορά.

Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 19 μεγάλους δρόμους της πόλης μας από κάθε γειτονιά της πόλης ενώ υπήρχε και η επιλογή «Άλλη».

Με διαφορά πιο επικίνδυνος δρόμος στο Περιστέρι αναδείχθηκε η λεωφόρος Θηβών με 126 ψήφους ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Πελασγίας(59), Λεωφόρος Αθηνών(51), Αναπάυσεως(48) και Τζών Κένεντυ(47).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Μάρτιος μας «υποδέχεται» με δύο τριήμερα

Peristeri News

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Leave a Comment