PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος στο Περιστέρι (photos)


Την επιλογή τους για τον πιο επικίνδυνο δρόμο στο Περιστέρι έκαναν οι αναγνώστες του PeristeriNews.gr σε ειδική ανοιχτή δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε.

Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 19 μεγάλους δρόμους της πόλης μας από κάθε γειτονιά της πόλης ενώ υπήρχε και η επιλογή «Άλλη».

Με διαφορά πιο επικίνδυνος δρόμος στο Περιστέρι αναδείχθηκε η λεωφόρος Θηβών με 126 ψήφους ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Πελασγίας(59), Λεωφόρος Αθηνών(51), Αναπάυσεως(48) και Τζών Κένεντυ(47).

Συνολικά κατέθεσαν την άποψή τους 425 πολίτες που είχαν τη δυνατότητα να βάλουν μέχρι τρεις επιλογές στη σχετική δημοσκόπηση.

Από τα μηνύματα που έφθασαν στο PeristeriNews.gr φαίνεται ότι το πρόβλημα στο οδικό δίκτυο της πόλης είναι ιδιαίτερα έντονο και χρειάζεται άμεσες παρεμβάσεις.

Ειδικά το φαινόμενο των κακών και ανύπαρκτων πεζοδρομίων σε πολλούς δρόμους της πόλης είναι ένα από τα μειονεκτήματα του Περιστερίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρκετοί συμπολίτες μας ανέδειξαν προβλήματα σε μικρότερους δρόμους της πόλης, με τα οποία θα ασχοληθούμε σε ξεχωριστά ρεπορτάζ και αυτοψίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment