Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Σχέδιο δράσης για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελαιολάδου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να οριστικοποιηθεί σειρά μέτρων στην κατεύθυνση ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του ελαιολάδου.

Στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να οριστικοποιηθεί σειρά μέτρων στην κατεύθυνση ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του ελαιολάδου, στη βάση πλάνου που έχει επεξεργαστεί ο Επίτροπος Dacian Ciolos.

Το σχέδιο δράσης, περιλαμβάνει μέτρα, τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων την ανάδειξη της ποιότητας του προϊόντος, τη διάρθρωση του τομέα, την προώθηση και την προστασία από τον ανταγωνισμό ελαιολάδου τρίτων χωρών.

Συζητήθηκε,δε, χθες στο Λουξεμβούργο σε συνάντηση που είχε ο Επίτροπος, με τους υπουργούς Γεωργίας της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και των υπολοίπων παραγωγών-κρατών μελών.

«Η ελαιοκαλλιέργεια», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ν. Μαραβέγιας, «στηρίζει το εισόδημα σε περιοχές με μειονεκτήματα. Θα πρέπει λοιπόν να υπάρξει παρέμβαση της δημόσιας πολιτικής με δράσεις που θα ομαλοποιήσουν τα προβλήματα της αγοράς για ένα τέτοιο προϊόν και μάλιστα για τις καλύτερες ποιοτικές κατηγορίες του».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φορολοταρία Σεπτεμβρίου 2026 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristerinews.gr Newsroom

Αλλάζει η προθεσμία υποβολής των Πόθεν Έσχες

Peristerinews.gr Newsroom

Στεγαστικό: Επιδότηση ανακαίνισης έως 36.000 ευρώ και νέα μέτρα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment