PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σαμαράς: Αυτή τη στιγμή δραχμή σημαίνει θάνατος! (v)


«Δραχμή σημαίνει αυτή τη στιγμή θάνατος», τόνισε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, συμπληρώνοντας ότι σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ η υποτίμηση θα φτάσει το 50% με 70%.

«Δραχμή σημαίνει αυτή τη στιγμή θάνατος», τόνισε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, συμπληρώνοντας ότι σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ η υποτίμηση θα φτάσει το 50% με 70%. Επιπλέον, τάχθηκε κατά των επανακρατικοποιήσεων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πώς αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε «λιγότερο κράτος».

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι η πόλωση που παρατηρείται μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές είναι φυσιολογική, δεδομένου ότι το διακύβευμα δεν είναι συνηθισμένο. «Το δίλημμα δεν είναι «ευρώ ή δραχμή» αλλά «Ευρώπη ή δραχμή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης, της ασφάλειας, ακόμα και της ΑΟΖ, είναι ζητήματα που διχάζουν. Τα δύο πρώτα κόμματα (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, πρόσθεσε.

Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ακόμα για διεκδίκηση επέκτασης της επιδότησης στους ανέργους κατά ένα χρόνο, ενώ υπογράμμισε ότι ανάμεσα στους στόχους της ΝΔ είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας. Σε αυτό το σημείο τόνισε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, ούτε μειώσεις μισθών. «Εγώ λέω μικρότερο κράτος, πιο ευέλικτο κράτος και πιο έξυπνο», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας και πάλι το «Ολανδρέου» είπε πως με τέτοιου είδους τακτικές «κατεδαφίζεις μια συμμαχία, δεν τη γονιμοποιείς».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment