• Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Σ. Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας υπονομεύει τη διαπραγμάτευση

Peristeri News
Νοέμβριος29/ 2014

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία.

«Ο κ. Τσίπρας τρέμει ακόμα και στη σκέψη, αγωνιά μήπως τελειώσει το μνημόνιο και μπούμε στην επόμενη μέρα και κάνει ό,τι μπορεί για να το ματαιώσει», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία.

«Με τον πιο ακραίο και υβριστικό τρόπο ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να υπονομεύει τη χώρα. Προκαλεί συνειδητά ζημιά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως διεξάγεται η πιο κρίσιμη διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση του προγράμματος», παρατήρησε η κ. Βούλτεψη και πρόσθεσε:

«Θέλει να ξεχάσουμε ότι οι αγορές ανατρίχιασαν από τις προτάσεις του μόλις προχθές στο Σίτι του Λονδίνου. Αλλά ο κ. Τσίπρας εν γνώσει του μίλησε έτσι στις αγορές. Για να υπονομεύσει τη διαπραγμάτευση, για να μην βγούμε από το μνημόνιο, να μην βγει η χώρα από τη δοκιμασία και να επιστρέψει στο χάος. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφεται με μνημόνια και χάος».

Το σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου, η οποία απάντησε: «Η χώρα υπονομεύεται και καταστρέφεται από μια κυβέρνηση που χορεύει στο ρυθμό των δανειστών και κλείνει τα αυτιά της στη φωνή της κοινωνίας. Να είναι σίγουροι ότι καμία επικοινωνιακή κορώνα δεν μπορεί πια να τους σώσει».