PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Ψάχνετε νέο smartphone; Τρεις μοναδικές προτάσεις από την TerrabyteNet


Το PeristeriNews.gr σε συνεργασία με το TerrabyteNet σας προτείνει τρία μοναδικά smartphones για να ανανεώσετε το πιο χρηστικό εργαλείο στην καθημερινή σας ζωή.

Οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα μας αλλάζουν και βάσει αυτών αναβαθμίζονται τα μοντέλα που λανσάρουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Ρωτήσαμε τους ειδικούς της TerrabyteNet για τις τάσεις της αγοράς αυτή τη στιγμή και μας πρότειναν τρία νέα smartphones που θα σας συναρπάσουν.

Full Optical AMOLED οθόνη 18:9, πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835, εξελιγμένη Dual Camera 16+20MP με αισθητήρα Sony IMX 398 και με OxygenOS για ομαλή λειτουργία, θα απογειώσει την επικοινωνία σου!

 

  • Οθόνη: 6″ Optical AMOLED
  • Επεξεργαστής: Οκταπύρηνος Snapdragon 835
  • Μνήμη (RAM/ROM): 6GB / 64GB

Για να το δείτε κλίκ εδώ

Η Huawei παρουσιάζει το εντυπωσιακό Honor 9, ένα smartphone απαράμιλλης ποιότητας και σχεδίασης, κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο, συνδυάζοντας τα πανίσχυρα τεχνικά χαρακτηριστικά με ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο και επιβλητικό design! Εξοπλισμένο με τον 8πύρηνο Kirin 960 επεξεργαστή, LTPS IPS Full HD οθόνη 5.15” και 4GB RAM τρέχει τα πάντα! Παράλληλα, η διπλή κάμερα υψηλής ευκρίνειας 20MP + 12 MP με διάφραγμα f2.2 και το ταχύτατο PDAF σύστημα εστίασης, σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις επαγγελματικές λήψεις, ενώ η μπροστινή 8MP F2.0 κάμερα σου επιτρέπει να βγάζεις φωτεινές και εξαιρετικής λεπτομέρειας φωτογραφίες, χωρίς να «φοβάσαι» το σκοτάδι.

Για να το δείτε κλίκ εδώ

Το Honor View 10 με ανάλυση 2160×1080 pixel Full-HD + 15,21 cm (5,99 “) με επεξεργαστή οκτώ πύρηνων (4x + 4x 2,36 GHz έως 1,8 GHz) και 6 GB μνήμης. Η πλούσια σειρά προσφέρει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών με αυτόματη εστίαση και πρόσθετο φακό με την κύρια φωτογραφική μηχανή των 16 megapixel για τέλειες φωτογραφίες, χάρη στην αρχιτεκτονική διπλού φακού, η εστίαση της εικόνας μπορεί επίσης να τροποποιηθεί στη συνέχεια. Honor View 10-μπροστινή κάμερα 10 megapixel, χάρη στον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων της πρόσοψης, το smart phone είναι πάντα ασφαλές από τους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Το Android 8.0 (Oreo) με το EMUI 8.0 παρέχει ένα γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Για να το δείτε κλίκ εδώ

Πριν προβείτε στην αγορά κάποιου σύγχρονου κινητού (smartphone) θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο βάση των απαιτήσεων σας. Αυτό θα σας γλιτώσει από τα πολλά περιττά έξοδα που θα κάνετε αγοράζοντας κάτι το οποίο ουσιαστικά είναι πολύ πιο σύγχρονο από αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

ΣΥΣΚΕΥΗ

Επεξεργαστής

Όσο πιο ταχύτερος ο επεξεργαστής της συσκευής σας, τόσο πιο γρήγορα θα είναι σε θέση να εκτελέσει πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Ο επεξεργαστής σας μπορεί να είναι μονοπύρινος, διπύρηνος, και στα πιο σύγχρονα κινητά τετραπύρηνος ακόμη και οκταπύρηνος. Εκτός από τους πυρήνες ο επεξεργαστής χαρακτηρίζεται και από την ταχύτητά του ξεκινώντας από 1Ghz.

Οθόνη

Η οθόνες στα smartphonesποικίλουν αλλά θα ήταν καλό το νέο σας τηλέφωνο να έχει οθόνη τουλάχιστον 3,5 ιντσών (για να μην σας βγαίνουν τα μάτια προκειμένου να διαβάσετε κάτι). Κινητά με οθόνη 3,5 έως και 4,5 ιντσών είναι εύκολα στη μεταφορά και τη χρήση αλλά ίσως σας δυσκολέψουν στην περιήγηση στο internet ή στην προβολή κάποιου βίντεο. Αντιθέτως, κινητό με οθόνη +-5 ιντσών θα είναι πολύ βολικό στα 2 τελευταία αλλά δύσκολο στην μεταφορά.

Αποθήκευση

Σημαντικό χαρακτηριστικό καθώς σε κάποια κινητά ο χώρος αποθήκευσης δεν είναι επεκτάσιμος. Στην ουσία το μέγεθος αυτό καθορίζει πόσες εφαρμογές, φωτογραφίες και γενικά αρχεία μπορείτε να αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας. Πρέπει λοιπόν να αποφασίσετε πρώτα τι θέλετε να κρατάτε σε αυτό και μετά να κατευθυνθείτε στην αντίστοιχη επιλογή. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν εσωτερική μνήμη που ξεκινάει από τα 1gb και μπορεί να φτάσει και τα 64gb. Επίσης πολλά από αυτά έχουν επεκτάσιμη μνήμη απλά χρησιμοποιώντας μια εξωτερική κάρτα αποθήκευσης (πχ microSD)

Πλοήγηση στο διαδίκτυο

Μέχρι τώρα σχεδόν όλα τα κινητά χρησιμοποιούσαν την τεχνολογία 3Gπετυχαίνοντας ταχύτητα έως και 14mbps. Πλέον υπάρχει και η τεχνολογία 4G με την οποία κάποιος μπορεί να πετύχει 10πλάσια ταχύτητα από αυτή του ή του 3G. Δυστυχώς ακόμα αυτή η τεχνολογία δεν υποστηρίζετε από όλες τις συσκευές, δεν υποστηρίζετε από όλους τους Ελληνικούς παρόχους και δεν υποστηρίζετε και σε όλες τις περιοχές.

Κάμερα

Πλέον όλα τα σύγχρονα κινητά είναι εξοπλισμένα με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή η οποία πολλές φορές είναι υψηλής ανάλυσης και μπορεί να γράψει και HDvideo. Παράλληλα με αυτή έχουν και μια ακόμα φωτογραφική μηχανή χαμηλότερης ανάλυσης που συνήθως χρησιμοποιείται για τις βιντεοκλήσεις σας πχ μέσω skypeή viber

Μαζί με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά πολλά smartphonesείναι εξοπλισμένα και με διάφορες άλλες λειτουργίες. Σχεδόν όλα έχουν πλέον WiFi, Bluetooth, Gps(για να μπορείτε να χρησιμοποιείται κάποιο λογισμικό πλοήγησης), γυροσκόπιο κτλ.

Μην ξεχνάτε ότι όσο μεγαλύτερη οθόνη και επεξεργαστής, όσο περισσότερες λειτουργίες του τηλεφώνου χρησιμοποιείται καθημερινά, τόσο και πιο γρήγορα θα ξοδεύεται την μπαταρία σας. Αυτό σημαίνει ότι ένα smartphoneσε κανονική χρήση χρειάζεται περίπου 1 φορά φόρτιση κάθε 1 ½ – 2 ημέρες.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment