• Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Αυτοκτόνησε ο Mark Salling από τη σειρά «Glee»

Peristeri News
Ιανουάριος31/ 2018

Ο 35χρονος Mark Salling, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του Puck στην τηλεοπτική σειρά «Glee» αυτοκτόνησε. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος αντιμετώπισε πρόσφατα κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο.

Όπως ακούγεται ο λόγος που οδηγήθηκε ο τηλεοπτικός σταρ στην αυτοχειρία ήταν επειδή σε λίγες εβδομάδες θα βρισκόταν ενώπιον της δικαιοσύνης, καθότι είχε συλληφθεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Συγκεκριμένα, ο Mark Salling είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και είχε ομολογήσει την ενοχή του. Αρχικά αντιμετώπιζε ποινή ως και 20 ετών, και τελικά η ποινή του θα ήταν τέσσερα με επτά έτη φυλάκιση, με 20ετή αναστολή. Ο ηθοποιός συνελλήφθη έχοντας στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες 600 βίντεο με υλικό που έδειχνε σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών.

Η οικογένειά του Salling ανακοίνωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Mark Salling πέθανε νωρίς το πρωί. Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα».