PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σε πρώτο πλάνο επαγγελματικές υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σού φέρνει έντονη νευρικότητα και δείχνεις να μην θέλεις να έρθεις σε συνεννόηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και συνεργάτες. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί αντιδράς σε ότι και αν σου λένε, διεκδικείς αυτά που θέλεις με λάθος τρόπο και βγάζεις αλαζονεία που μπορεί να εξοργίσει τους γύρω σου. Θα ήταν προτιμότερο να ρίξεις τους τόνους και να προσπαθήσεις με ηρεμία να εκφράσεις ότι σε απασχολεί για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να ισορροπήσεις και να μπεις σε διαδικασία διαλόγου με του γύρω σου, καθώς είσαι διατεθειμένος να δείξεις κατανόηση αλλά έχεις και τον κατάλληλο τρόπο να εκφράσεις αυτά που θέλεις ή νιώθεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και εσύ ασχολείσαι με ζητήματα καθημερινότητας και εργασιακές υποχρεώσεις που σε φορτίζουν και σε αγχώνουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους και σε οδηγεί στο να λειτουργήσεις σπασμωδικά και αντιδραστικά σε ότι και αν σου ζητηθεί. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί είναι πολύ πιθανό η ένταση να ανέβει και η συγκρουσιακή και αλαζονική διάθεσή σου να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να βρεις την καλή σου διάθεση και μπαίνεις στην διαδικασία να συζητήσεις με ηρεμία και να εκφράσεις όλα αυτά που σε απασχολούν στον εργασιακό τομέα. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη. Γίνεσαι ο πρωταγωνιστής όπου και αν πας, παρόλο που μπορεί κάποιες φορές να υπερβάλλεις και αυτό να δημιουργεί δυσαρέσκεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βάζει σε μία διαδικασία να αντιδράς και να επαναστατείς χωρίς ουσιαστικούς λόγους και αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στις φιλικές σου σχέσεις γιατί η αλαζονεία και η υπεροψία που βγάζεις δυναμιτίζουν το κλίμα. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη φέρνει ισορροπία στην διάθεσή σου, δείχνεις να θέλεις να ακούσεις τι έχουν να πουν οι άλλοι και μπορείς να απολαύσεις ήρεμες και συναισθηματικές συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου και συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην οικογένειά σου και σε ζητήματα που την απασχολούν. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία σου είναι έντονη και δεν επιθυμείς να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε κάνει έντονα νευρικό, αντιδραστικό και οξύθυμο και αυτό προκαλεί εντάσεις και συγκρούσεις με την οικογένεια αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να μην χάσεις το μέτρο γιατί θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη βοηθάει στο να βρεις την θετική σου διάθεση και να δείξεις ότι κατανοείς ότι έχουν να σου πουν τα οικεία πρόσωπά σου. Αυτό θα βοηθήσει στο να υπάρξει άψογη συνεννόηση αλλά και συναισθηματικότητα.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι σημαντική, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και η κοινωνικότητα αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε κάνει επαναστάτη για λόγους που μπορεί να μην πρέπει, γίνεσαι αντιδραστικός και συμπεριφέρεσαι αλαζονικά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τους γύρω σου και οι συγκρούσεις είναι πιθανό να είναι σφοδρές. Προσπάθησε να μετριάσεις την νευρικότητά σου αλλά και την διάθεση στο να αντιδράς μόνο και μόνο για να το κάνεις, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και να λειτουργήσεις με λογικό τρόπο. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να βρεις το κέφι σου αλλά και την καλή σου διάθεση για συζήτηση και κατανόηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και μπαίνεις στην διαδικασία να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να έχουν προκύψει. Νιώθεις ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης, καθώς το συνδέεις άμεσα με την οικονομική σου κατάσταση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να σε κάνει έντονα νευρικό και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα να συγκρουσθείς όπου και αν βρεθείς για να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα. Πρόσεξε γιατί αυτή σου η συμπεριφορά θα αποβεί εις βάρος σου καθώς θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου και γίνεσαι έντονα συναισθηματικός με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Δείχνεις κατανόηση σε ότι και αν σου πουν αλλά βλέπεις ότι και αυτοί αντιλαμβάνονται αυτά που εκφράζεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και μπαίνεις στην διαδικασία να εκφράσεις στους γύρω σου αυτά που έχεις ανάγκη, θέλοντας να τους προτρέψεις να σε ικανοποιήσουν. Θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε κάνει έντονα αντιδραστικό και νευρικό, μπαίνεις στην διαδικασία να επαναστατήσεις για πράγματα που δεν θα έπρεπε και γίνεσαι αλαζονικός με τους δικούς σου ανθρώπους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο και να μετριάσεις την νευρικότητα σου για να αποφύγεις προστριβές και συγκρούσεις. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη είναι πολύ βοηθητικό στο να ισορροπήσεις και να βρεις την διάθεση να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, δείχνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη ευαισθησία και συναισθηματικότητα σε διακρίνει, με την Σελήνη να παραμένει στον Ζυγό και οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και γίνεσαι μελαγχολικός και εσωστρεφής. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε κάνει έντονα νευρικό και είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με συναδέλφους στην δουλειά σου, καθώς γίνεσαι αντιδραστικός αλλά και δεν έχεις καθαρό μυαλό για να ακούσεις αυτό που σου λένε οι άλλοι. Προσπάθησε να μην επαναστατείς χωρίς αντικειμενικούς λόγους γιατί θα αποβεί εις βάρος σου στις συναδελφικές σου σχέσεις. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να βρεις την κατανόηση αλλά και την αυτοπεποίθησή σου και θα είναι ότι καλύτερο για να προχωρήσεις σε όποιες συζητήσεις θέλεις να πραγματοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και επιδιώκεις με κάθε τρόπο να βρεθείς με τους φίλους σου, να συζητήσεις μαζί τους και να εκφράσεις τα σχέδια και τα οράματα που έχεις για το μέλλον. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να ανεβάσει την ένταση και να σε κάνει να αντιδράσεις απότομα και αλαζονικά σε πράγματα που θα ακούσεις, κάτι που είναι πιθανό να δημιουργήσεις προστριβές αν δεν προσπαθήσεις να το ελέγξεις. Η νευρικότητά σου μπορεί να σε κάνει να επαναστατήσεις για λάθος λόγους, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε ηρεμεί και εκφράζεις αυτά που θέλεις με λογική και συναίσθημα, βρίσκοντας ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τρέχουν, είναι πολλές και εσύ θέλεις να είσαι άψογος σε ότι και αν κάνεις. Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και καταβάλλεις προσπάθειες για να αναγνωριστεί η εργατικότητά σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να χαλάσει το κλίμα, να σε κάνει έντονα νευρικό και να αντιδράσεις σε λάθος καταστάσεις, λέγοντας πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν στον επαγγελματικό χώρο. Καλό θα είναι να προσέξεις τις αντιδράσεις σου και τις αλαζονικές τάσεις που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί θα αποβούν εις βάρος σου. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να σκεφτείς λογικά, να ηρεμήσεις και να δείξεις κατανόηση σε ότι και αν ειπωθεί. Είναι βέβαιο ότι η συναισθηματικότητα που δείχνεις βοηθά στο να γίνουν κατανοητά και τα δικά σου θέλω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό και θέματα επιμόρφωσης είναι αυτά που σε απασχολούν. Η εξαιρετική σου διάθεση είναι εμφανής σε όποια παρέα και αν βρεθείς και γίνεσαι το κέντρο της προσοχής με την αισιοδοξία που εκπέμπεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου και να βγάλεις έντονο εκνευρισμό αλλά και αλαζονεία σε απόψεις που μπορεί να μην είναι σύμφωνες με την δική σου. Αυτό θα πυροδοτήσει αντιδράσεις και μπορεί να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με τους γύρω σου, γι’ αυτό θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να ισορροπήσεις και να μπεις σε διαδικασία διαλόγου που θα έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα, αφού δίνεις και λαμβάνεις κατανόηση.

ΙΧΘYΕΣ

Ο εκνευρισμός σου είναι έντονος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μπαίνεις σε διαδικασία εσωστρέφειας και καχυποψίας για τους γύρω σου. Οικονομικά θέματα με τρίτους και επενδύσεις είναι πιθανό να σε απασχολήσουν και να προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό εντείνει την νευρικότητα και την καχυποψία, δημιουργώντας εντάσεις και προστριβές με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή συνεργάτες για οικονομικά θέματα. Η αλαζονεία σε συνδυασμό με την ανασφάλεια μπορεί να σε ωθήσουν στο να πεις πράγματα που δεν θα έπρεπε, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις τον αυτοέλεγχό σου. Αργότερα, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη σου φέρνει την απαραίτητη ισορροπία, βάζεις την λογική αλλά και την ευαισθησία να δουλέψουν και δείχνεις την κατανόηση που χρειάζεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment