PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα η δράση θα είναι έντονη.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα τονωθεί η διάθεση σας για κυριαρχία ίσως και εντυπωσιασμό, θα προσπαθήσετε να προβάλετε τις ικανότητες σας, αυτό που θα θελήσετε θα είναι να ξεχωρίσετε και να πείσετε για τις δυνατότητες σας. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, εσείς που στο προηγούμενο στάδιο είχατε πέσει σε αδράνεια τώρα αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα. Εργατική και υπεύθυνη θα είναι η στάση σας, δε θα αναβάλετε, με δυναμισμό θα χειριστείτε τις ανοιχτές υποθέσεις. Χρηματικά ποσά θα έρθουν στα χέρια σας, δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες ουσιαστικές προγραμματισμένες αγορές. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, στις κοινωνικές σας επαφές θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η συμπεριφορά σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δείξετε ενδιαφέρον και προστασία, θα παρέμβετε εκεί που θα είναι απαραίτητη η μεσολάβηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε τις συγκρούσεις μέσα στον οικογενειακό ή εργασιακό σας κύκλο, καλό θα είναι από πλευρά σας να μην υπάρξει διάθεση κόντρας και αντιπαλότητας, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Καταλαγιάστε τυχόν ανταγωνιστικές διαθέσεις σας, προσοχή να μην αναλωθείτε στην παγίδα της κυριαρχίας και προκαλέσετε στον εαυτό σας ψυχολογική κούραση. Επιχειρείστε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας, ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε παλιές απογοητεύσεις. Στον κοινωνικό σας τομέα, σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε ενδιαφέρον στα καινούργια άτομα που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα νέων συνεργασιών. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα προχωρήστε σε νέο ξεκίνημα, το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει, κινηθείτε με σταθερά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, ίσως να θελήσετε να αποφύγετε τις πολλές σκοτούρες κυρίως για θέματα επαγγελματικά. Σχετικά με οικονομικές διεκδικήσεις για την ώρα θα σταθμεύσετε σε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει αποφεύγοντας να προχωρήσετε σε καινούργιες αναζητήσεις. Κατά πασά πιθανότητα αρνητικοί θα φανείτε για μεγάλα ρίσκα, αυτή τη φορά δε θα σας απασχολήσει το μέλλον, στόχος σας θα είναι ένα ευχάριστο και ήρεμο παρόν. Απαλλάσσεστε από σκληρό φόρτο εργασίας και αποκτάτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, δεν θα περιορίσετε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε ομιλητικοί και καταδεχτικοί. Θα σας δοθεί ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες, θα κάνετε το βήμα να επεκταθείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Ανεβαίνει η αυτοεκτίμηση σας κατά συνέπεια και η ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τις βλέψεις σας, εμπιστοσύνη θα δείξετε στα προσόντα σας, φεύγουν τάσεις ηττοπάθειας. Έρχονται χρηματικά ανοίγματα, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους, τώρα θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη και πρόγραμμα λογαριασμούς, οφειλές, και αγορές. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και άμεσοι, στοιχεία που θα φέρουν ισορροπία στις προσωπικές σας επαφές και συνομιλίες. Για όσους από εσάς προσμένετε κάποιο άνοιγμα ή είστε σε αναμονή για απαντήσεις τα μαντάτα θα είναι ευχάριστα θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα. Σε οικογενειακά θέματα συγκαταβατική και προστατευτική θα είναι η στάση σας, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις ή άλυτα θέματα θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε σε θέση να λύσετε και να ξεκαθαρίσετε.

ΛΕΩΝ

Δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, σήμερα θα είστε σε θέση να αρπάξετε τις ευκαιρίες κυρίως τις οικονομικές. Αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση, θα έχετε διάθεση σας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις. Σας προτρέπω να κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Σε οικονομικά ζητήματα περιορίστε τα έξοδα, προσπαθήστε να εστιάστε στις επενδυτικές κινήσεις. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο αγοροπωλησιών η εξέλιξη θα είναι θετική δεν θα υπάρξουν δυσκολίες ή παγίδες. Σε κοινωνικό επίπεδο στοχεύστε στις καινούργιες γνωριμίες και επαφές, θα υπάρξει η δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας και εσείς το δικό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχονται συμβάντα που θα ανανεώσουν και θα επεκτείνουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις ίσως και τις οικονομικές, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να επεκταθεί σε καινούργια αντικείμενα εργασίας. Θα υπάρξουν γεγονότα πολύ ευνοϊκά που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές, η δράση σας θα είναι αισιόδοξη και δυναμική. Σε περίπτωση που έχετε νεες επαγγελματικές ιδέες τότε μην καθυστερείτε άλλο, περάστε σε προτάσεις, διατυπώστε αυτό που σκέπτεστε. Οικονομικό άνοιγμα θα προκύψει, ευνοϊκοί θα γίνουν κάποιοι όροι σε περίπτωση που έχετε υπογράψει δάνειο ή συνάψατε συμφωνία συνεργασίας. Ομαλό θα είναι το κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα συμπαρασταθείτε θα προστατέψετε και θα προσφέρετε την φροντίδα σας.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς που δεν έχετε εργασία αρπάξτε τις ευκαιρίες, θα δημιουργηθούν νέες καταστάσεις, ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση είτε οικονομική είτε επαγγελματική, το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δυναμικής προσωπικότητας θα σας εμπιστευτεί, θα έχει τη διάθεση να μεσολαβήσει για να μπορέσετε να προωθηθείτε σε συγκεκριμένη εργασία. Ανανέωση, αισιοδοξία και χαρά έρχεται κατά πάνω σας, τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας, βάζετε φρένο στον αρνητικό τρόπο σκέψης. Εφοδιαστείτε με αποφασιστικότητα, μην αφήστε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Ανοιχτείτε κοινωνικά θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της η μυστικοπάθεια σας, παράλληλα ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής και απόδρασης. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από την ανιαρή ή καταπιεστική πραγματικότητα γεγονός που θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ακμαία, το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους, να απεγκλωβιστείτε από συνθήκες που δε θα σας αφήνουν να εξελιχτείτε. Προσοχή στις εμμονές, καλό θα είναι η σκέψη σας να μην είναι προσκολλημένη, αφήστε να βγουν στην επιφανεια οι αισιόδοξες εκδοχές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ζωής, θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες και να δώσετε περισσότερο χρόνο στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνική θα είναι η στάση σας, την συμπαράσταση σας θα προσφέρετε, θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας. Ώριμη δυναμικότητα και ορθολογισμός θα είναι τα δυο στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι η τακτοποίηση και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για συνεννόηση θα σας κάνει συζητήσιμους και συγκαταβατικούς. Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας θα έχουν δυνατότητα υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας, προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στα κοντινά σας άτομα. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση, θα είναι λάθος αν πιστέψετε πως μόνο εσείς μπορείτε ή μόνο εσείς ξέρετε, δώστε σημασία στις συμβουλές ή στις εκδοχές των τρίτων. Φανείτε ειλικρινείς στα πρόσωπα που αγαπάτε, μιλήστε μαζί τους με ευθύτητα, αποφύγετε τις υπεκφυγές. Ενισχυμένη θα είναι η δυναμικότητα σας, σε επαγγελματικά και οικονομικά θεμιτά θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, στις επιδιώξεις σας θα κινηθείτε με αμεσότητα. Προσοχή στην κυκλοθυμική σας διάθεση μην απορρίψετε προτάσεις για κοινωνικές συνευρέσεις ή για φιλικές παρέες. Βγάλτε στην επιφανεια τη θερμή και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, δώσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ καλά θα κάνετε και θα διατηρήσετε θετικό τον τρόπο σκέψης σας. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή εσείς οι άνεργοι να βρείτε καινούργια εργασία. Κινηθείτε δυναμικά με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά, τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, αυτή τη φορά ο προσπάθειες σας και η αγωνιστικότητα σας θα πιάσουν τόπο. Η σημερινή μέρα θα φέρει καινούργια ανοίγματα, ωστόσο θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Στις περιπτώσεις που νιώσετε πίεση ή ψυχολογικό στρες προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, τα αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα θα έχουν αρνητικές συνέπειες.

ΙΧΘYΕΣ

Προσοχή να μην χαρακτηριστείτε ως πνεύμα αντιλογίας, ίσως μέσω της διαφωνίας να προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε και να τραβήξετε την προσοχή. Ενδεχομένως οι πεισματικές σας διαθέσεις να μην σας επιτρέψουν να προβείτε σε υποχωρήσεις, η άλλοτε συγκαταβατικότητα σας είναι πολύ πιθανόν να μετατραπεί σε ισχυρογνωμοσύνη. Θα δείξετε επιμονή στα λόγια σας, αντίσταση θα βγάλετε στις απόψεις των άλλων, δεν αποκλείεται να χαρακτηριστείτε εριστικοί. Στον επαγγελματικό σας τομέα περάστε σε δυναμικές ενέργειες, προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τη βελτίωση σας. Διατηρήστε προσιτή τη στάση σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική, θα υπάρξει άνοιγμα για διάφορες επαφές. Σε οικονομικά θέματα κινηθείτε προσγειωμένα, αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment