PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συμπονετική διάθεση και κατανόηση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα που η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει και σύνοδο με τον Κρόνο που μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές και αλλαγές σχεδίων,  φέρνοντας  σε μπροστά στις υποχρεώσεις σου. Έχεις αποκρυσταλλωμένες απόψεις για συγκεκριμένα θέματα, αλλά η επιχειρηματολογία σου δεν θα είναι αρκετή για να τις επιβάλλεις στους άλλους ή τουλάχιστον αυτό θα γίνει , αν συμβεί, αφού αντιμετωπίσεις αρκετά μεγάλο αρνητισμό. Επειδή κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της γνώμης και των απόψεων του, να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις δικής σου, και πρέπει να το παραδέχεσαι, ειδ’ άλλως το μόνο επακόλουθο θα είναι μετά τις διαφωνίες, πολεμικό κλίμα με παρεξηγήσεις, διαμάχες και ακόμη οξύτερες συγκρούσεις. Το κλειδί για να αποφύγεις αυτές τις δυσάρεστες και δύστροπες καταστάσεις, είναι ο τρόπος που θα διατυπώνεις τις απόψεις σου, ο οποίος θα πρέπει να γίνεται σε χαμηλούς τόνους, με πνεύμα κατανοήσεως  και κυρίως με εύλογα και βάσιμα επιχειρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα τα οικονομικά σου και συγκεκριμένα, αυτά που οφείλεις είτε στο Δημόσιο είτε σε άλλους, θα έλθουν στο προσκήνιο και θα γίνουν πρόξενοι  ανησυχίας και άγχους. Με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη και που παράλληλα σχηματίζει και σύνοδο με τον Κρόνο, είναι πιθανόν να σε οδηγήσει σε κάποιες αναθεωρήσεις σχετικά με το ποια θα πρέπει να είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος διαχείρισης που πρέπει να ακολουθείς από τούδε στα οικονομικά σου, προκειμένου να αποφεύγεις δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον. Αυτό το κλίμα της ανησυχίας, επιδρά αρνητικά στην διάθεση σου να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις  λόγω ανασφάλειας, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσεις εύκολα σε αποφάσεις. Επειδή αν δεν έχεις την απαραίτητη  ψυχολογική προετοιμασία, δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις, είναι προτιμότερο να τις αναβάλλεις μέχρι οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έλεγε κανείς ότι είσαι απλώς περίεργος και έχεις στραμμένη την προσοχή σου επάνω στους άλλους, παρατηρείς τις κινήσεις τους, δεν σου ξεφεύγει τίποτε. Εσύ όμως προσπαθείς παρατηρώντας τους και αναλύοντας κάθε τι που κάνουν προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις τις διαθέσεις που έχουν για σένα. Η παρατεινόμενη παρουσία και σήμερα της Σελήνης στο Ζώδιο του Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, σε κάνει και σένα στόχο της προσοχής, αλλά πιθανόν, όχι για κάλο σκοπό. Πιθανόν είναι να διαισθανθείς ότι κάποιοι επιδιώκουν να σου θέσουν όρια, και θα θελήσεις να τηρήσεις αποστάσεις ασφάλειας, ώστε να αποφύγεις προστριβές μαζί τους. Το ζητούμενο είναι, κάτω από αυτές τις συγκυρίες, το να αποφύγεις οποιαδήποτε τριβή με τους άλλους, προκειμένου να προστατεύουν οι σχέσεις σου και να μην γίνει κάποια ρήξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρατεινόμενη και σήμερα παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο του Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, συντελούν στο να μην έχεις μια ημέρα όπως ακριβώς θα την ήθελες, αλλά σου προβάλλουν διαφορές ανάγκες που ροκανίζουν τον χρόνο σου και δεν σε αφήνουν να τον διαχειριστείς, παραχωρώντας και κάποιον από αυτόν και στην ψυχαγωγία σου. Αισθάνεσαι ότι όλα αυτά που σου προκύπτουν, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι πρόσθετες ευθύνες που φορτώνονται στις υπάρχουσες, δεν κάνουν κάτι άλλο από το να σε καθηλώνουν και να σε περιορίζουν. Θα νιώσεις καλύτερα , αν θεωρήσεις όλες αυτές τις υποχρεώσεις σαν πρόκληση, που η διεξαγωγή και η διεκπεραίωση τους με επιτυχία δεν είναι παρά ένα μέσον που σου παρασχέθηκε από το Σύμπαν μόνο και μόνο για να είναι το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσεις προκειμένου να αποδείξεις την αξία σου και χρόνος θα βρεθεί.

ΛΕΩΝ

Ενώ έχεις όλη την διάθεση να περάσεις την ημέρα σου με όποια δραστηριότητα σε ευχαριστεί και σε γεμίζει , με την ψυχαγωγία και την αναψυχή σου, όπως άλλωστε σου υποδεικνύει η Σελήνη η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη, τα σχέδια σου είναι καταδικασμένα να παραμένουν σχέδια. Υπεύθυνη γι’ αυτήν την ματαίωση είναι η σύνοδος που η Σελήνη σχηματίζει με τον Κρόνο που σου φέρνει και δεύτερες σκέψεις και σε κάνει να θυμάσαι ποια σημασία έχει για σένα η έννοια του καθήκοντος απέναντι στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σου. Έτσι φορτώνεσαι ενοχές για τις σκέψεις που έκανες στην αρχή της ημέρας που ήθελες να δώσεις προτεραιότητα στην ψυχαγωγία σου έναντι κάποιας  δουλειάς που ΘΑ μπορούσες να κάνεις. Αδικείς τον εαυτό σου έτσι, άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι δυσάρεστα εξ αιτίας κάποιας υποθετικής δουλειάς , απλώς χαλάρωσε και απόλαυσε ό,τι και αν κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση που έχεις, έρχεται από την χθεσινή μέρα, καθώς η Σελήνη και σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη, με αποτέλεσμα εσύ να έχεις έναν σωρό υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις, και αυτό για σένα είναι μια μόνιμη απασχόληση, πράγμα που σε κάνει να βρίσκεσαι συνεχεία στο στόχαστρο του εκνευρισμού των οικείων σου. Η Σελήνη όμως, σχηματίζει και σύνοδο με τον Κρόνο και σου προκύπτουν πρόσθετες δουλειές και ευθύνες με αποτέλεσμα να σου φέρνουν αμηχανία, καθώς σκέπτεσαι ότι οι εκνευρισμοί θα αυξηθούν. Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε άμυνα και αρχίζεις την επίθεση, που είναι και η καλύτερη άμυνα, με αποτέλεσμα να αρχίζεις να κατηγορείς τους πάντες σαν υπευθύνους για τις ευθύνες που φορτώνεσαι και κουράζεσαι. Ηρέμησε, χαλάρωσε και σκέψου πως ό,τι κάνεις τώρα είναι αυτό που θα οδηγήσει στην αναγνώριση των ικανοτήτων σου.

ΖΥΓΟΣ

Είναι που είναι η επικοινωνία δυνατό σημείο για σένα, όμως σήμερα η διάθεση σου γι’ αυτήν είναι στο φόρτε της και ασχολείσαι με το να επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με τον περίγυρο σου. Όμως συναντάς προσκόμματα σ’ αυτό. Η αιτία είναι ότι η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη και σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο, κάνει να επικρατεί μια κάποια παγωμάρα και αποξένωση ανάμεσα στον περίγυρο σου και σένα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα σχεδόν εχθρική που θυμίζει τον Ψυχρό Πόλεμο. Από μέρους σου, αυτό που διαισθάνεσαι είναι ότι πλανάται στον αέρα μια επικριτική διάθεση απέναντι σου που σε κάνει να νιώθεις αυτήν την αποξένωση και την ψυχρότητα που σου προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια που δεν μπορείς να κρύψεις. Κάτω από την πίεση των συναισθημάτων που σου προκαλούνται, θέλεις να ξεσπάσεις, όμως αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις για ασήμαντες αφορμές, οπότε χαλάρωσε και μην δίνεις περισσότερη σημασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το φλέγον ζήτημα του οικονομικού τομέα σου εξακολουθεί να σε απασχολεί και σήμερα, όπως όλο τον τελευταίο καιρό. Τουλάχιστον, σήμερα θα προσπαθήσεις να καταστρώσεις ένα σχέδιο προγραμματισμού που θα σου επιτρέψει να τα βάλλεις σε μια τάξη και να τα τακτοποιήσεις. Με την Σελήνη να εξακολουθεί να παραμένει στο Ζώδιο του Τοξότη και παράλληλα να σχηματίζει και σύνοδο με τον Κρόνο, οι περιστάσεις απαιτούν να υπακούσεις στην προτροπή τους και να σφραγίσεις τις τσέπες σου και να μην παρασυρθείς σε έξοδα που δεν είναι απολύτως απαραίτητα, γιατί έτσι κι’ αλλιώς οι ανάγκες σου δεν είναι και λίγες. Πρέπει να τις ιεραρχήσεις και να βάλλεις προτεραιότητες, να μην κάνεις καθόλου σπατάλες γιατί, ως συνήθως ξεφυτρώνουν εκ των ύστερων πολύ μεγαλύτερες και πιο επείγουσες ανάγκες, και τότε, πως αντιμετωπίζονται;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλοι σήμερα θα αναρωτηθούν, τι έγινε εκείνος ο ανέμελος, ο ανεκτικός, ο πρόσχαρος, ο έξω καρδιά Τοξότης που ξέραμε; Τι μούτρα είναι αυτά που έχει και που είναι μέσα στην γκρίνια και την κριτική; Μάλιστα σήμερα δεν σε αναγνωρίζει κάνεις! Στην διάθεση σου κυριαρχεί η αυστηρότητα, η κριτική, η αποστασιοποίηση, η παγωμάρα προς όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι , συνεργάζεσαι ή συνδιαλλάσσεσαι και δεν τους είναι καθόλου οικεία μια τέτοια συμπεριφορά σου. Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο σου και να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, επιδιώκεις την απομόνωση, επειδή νιώθεις να έχεις κακή διάθεση, δεν ανέχεσαι την παρουσία άλλων γύρω σου, έχεις τις “κλειστές” σου. Η κατάσταση θα επιδεινωθεί αν σου προκύψουν ευθύνες άλλων, θα δυσφορήσεις, αλλά έτσι θα δείξεις την αξία σου και θα αποσπάσεις και θαυμασμό και έπαινο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξακολουθείς όπως τον προηγούμενο καιρό, να νιώθεις κούραση, να αισθάνεσαι ότι όλες αυτές οι σκέψεις και οι ανησυχίες που κρατούσαν απασχολημένο το μυαλό σου, οι αβεβαιότητες και οι ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούσαν, έχουν τεντώσει τα νεύρα σου και τα ξεσπάς με ψύλλου πήδημα. Η Σελήνη που και σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη και που παράλληλα σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, επιδεινώνει την κατάσταση σου με το να σου αυξήσει και το άγχος σου αλλά και να σου δημιουργήσει καχυποψία. Αυτό σε κάνει να τηρείς μια στάση απομάκρυνσης και αποξένωσης, που μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων και να χαλάσουν κάποιες σχέσεις σου. Για να το αποφύγεις αυτό, η καλύτερη μέθοδος είναι, να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο σε κάποια άλλη δραστηριότητα ώστε να μην πέσεις στον φαύλο κύκλο αναπαραγωγής αρνητικών συναισθημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το επακόλουθο της ενασχόλησης σου μέσα σε ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες είναι πιθανόν να σου φέρει σήμερα την έμπρακτη αναγνώριση της συνεισφοράς και της αξίας σου και του τι διαδραματίζεις στα πλαίσια της ομάδας, με την ανάθεση και πρόσθετων ευθυνών παράλληλα και με την ανάληψη κάποιου ηγετικού αξιώματος. Η Σελήνη που και σήμερα εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζώδιο του Τοξότη και που σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, ίσως λόγω των ευθυνών που αναλαμβάνεις και της ιδιομορφίας του πόστου που κατέχεις, επιδεικνύεις αυστηρότητα ακόμη και στους πλέον κοντινούς σου ανθρώπους. Μην καβαλήσεις κάποιο καλάμι! Χρειάζεται προσοχή και λεπτός χειρισμός στο πως θα εκφράσεις κάποια υπόδειξη, όχι υπό μορφή παρατηρήσεως , προκειμένου να διορθωθεί κάποιο λάθος, για να μην ψυχρανθούν οι σχέσεις σας, κάτι που δύσκολα διορθώνεται εκ των ύστερων.

ΙΧΘYΕΣ

Τα επαγγελματικά, τα επαγγελματικά και πάλι τα επαγγελματικά σου κυριαρχούν και πάλι, και σήμερα όπως και το προηγούμενο διάστημα. Η διαφορά είναι ότι σήμερα προκύπτουν πρόσθετες ευθύνες και πρόσθετη δουλειά που σου προκαλεί αναστάτωση. Με την παρουσία και σήμερα της Σελήνης στο Ζώδιο του Τοξότη και την σύνοδο που αυτή σχηματίζει με τον Κρόνο, σου συσσωρεύει κούραση και αυτό το γεγονός, κάνει την συμπεριφορά σου να είναι απότομη και αυστηρή προς όλους όσους βρεθούν σε απόσταση βολής από σένα. Αυτός ο φόρτος εργασίας που σε πιέζει σε κάνει να θυμηθείς ότι η δουλειά σου, σου στερεί μέρος της προσωπικής σου ζωής. Ίσως αυτό να είναι μόνο προσωρινό, οπότε θα είναι ανώριμο αν βιαστείς να ενεργήσεις υπό το καθεστώς αυτής της πίεσης και εν βρασμό, κινδυνεύοντας να κάνεις λάθη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment