PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα όμορφο και αρμονικό κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και η σκέψη σου είναι στα θέματα των σχέσεών σου και πως θα καταφέρεις να ευχαριστήσεις τους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια εντάσεις, φόβους και τάσεις ελέγχου που έχεις και είναι πολύ πιθανό να γίνεις προκλητικός και εριστικός με τα άτομα του περιβάλλοντός σου, σε τέτοιο σημείο που να δημιουργήσεις συγκρούσεις και οι αντιδράσεις να είναι έντονες. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη και εξομαλύνεται η κατάσταση. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και είναι εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που θέλεις και νιώθεις στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, μόνο που πρέπει να είσαι ξεκάθαρος και κατανοητός για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και η καθημερινότητά σου είναι δύσκολη, κυρίως λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχεις επωμιστεί στην εργασία σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυσκολεύει την κατάσταση, ανεβάζει το άγχος κατακόρυφα, μπορεί να γίνεις εριστικός με τους συναδέλφους σου και να θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στον εργασιακό χώρο από τις ανασφάλειες που νιώθεις. Η συμπεριφορά σου μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να νιώσεις καλύτερα, να βρεις την εσωτερική δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Εξέφρασε αυτά που σε ενοχλούν στους συναδέλφους, πρόσεχε μόνο να γίνεις απόλυτα κατανοητός γιατί οι παρανοήσεις παραμονεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με κέφι και ζωντάνια, νιώθεις άκρως δημιουργικός και η διάθεσή σου δεν είναι για να ασχοληθείς με απλά καθημερινά πράγματα, αλλά να διασκεδάσεις και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω χαλάει προσωρινά την ψυχολογία σου, γίνεσαι εσωστρεφής, βγάζεις φόβους και ανασφάλειες και είναι πιθανό να προσπαθήσεις να ελέγξεις με καταπιεστικό τρόπο τους γύρω σου. Οι αντιδράσεις προβλέπεται να είναι σφοδρές, γι’ αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη και καταφέρνεις να ισορροπήσεις και η ψυχολογία σου ανεβαίνει. Προσπάθησε να εξηγήσεις στους γύρω σου τι θέλεις να κάνεις και πως νιώθεις και να είσαι σίγουρος πως, αν είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που λες θα σε καταλάβουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στην οικογένεια και σε καταστάσεις που έχουν προκύψει μέσα σε αυτή και θα πρέπει να ασχοληθείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μόνο δυσκολίες μπορεί να φέρει, καθώς προσπαθείς να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και της οικογενείας σου, γίνεσαι εριστικός και προκλητικός με την συμπεριφορά σου και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τις έντονες αντιδράσεις τόσο των οικείων σου, όσο και ατόμων του περιβάλλοντός σου που πιθανά να ξεσπάσεις. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη και σε βοηθάει να βρεις τον εαυτό σου και να πιστέψεις σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις. Συζητήσεις είναι πιθανό να γίνουν και προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής σε αυτά που έχεις να πεις. Θα δεις ότι θα έχεις την αμέριστη κατανόηση των δικών σου ανθρώπων.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη. Στενοί συγγενείς και φίλοι δίνουν το παρόν και επιθυμούν να συναναστραφούν μαζί σου και να ακούσουν την γνώμη σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει εντάσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς γίνεσαι απότομος και εριστικός, φόβοι και ανασφάλειες σε κάνουν νευρικό και δείχνεις να θέλεις όλες σου τις σχέσεις να είναι κάτω από τον έλεγχό σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη βοηθά στο να ξαναβρείς τον εαυτό σου, να ελέγξεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και να μπεις σε διαδικασία διαλόγου που, να είσαι βέβαιος, θα καταλήξει με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή μόνο στις παρανοήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λογαριασμοί και έκτακτα έξοδα σε απασχολούν σήμερα, καθώς βλέπεις τον προϋπολογισμό σου να μειώνεται και σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου, χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανασφάλεια, τους φόβους και σε κάνει να γίνεσαι πιο έντονα κτητικός και ελεγκτικός με τα πρόσωπα που αγαπάς, σε σημείο που μπορεί να υπάρξουν μεγάλες συγκρούσεις. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη σου δίνει την δύναμη να ισορροπήσεις, βρίσκεις και πάλι την πίστη στον εαυτό σου και δεν αφήνεις τα οικονομικά θέματα να σε επηρεάσουν τόσο πολύ. Μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους για αυτά που σε προβληματίζουν και θα διαπιστώσεις ότι θα σε καταλάβουν, φτάνει να είσαι σαφής σε αυτά που λες για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες παίζουν πρωτεύοντα ρόλο σήμερα, καθώς θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να γίνουν κατανοητές, τουλάχιστον, στους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου βγάζει ανασφάλειες, χειριστικές και καταπιεστικές τάσεις και είναι πιθανό να γίνεις κάτι παραπάνω από φορτικός για να καταφέρεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Το πιθανότερο όμως που μπορεί να γίνει είναι να ενοχληθούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και συνεργάτες και να ξεσπάσουν συγκρούσεις. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη σε κάνει και ηρεμείς, βρίσκεις το μέτρο που χρειάζεται και να έχεις την ευκαιρία να πεις αυτά που νιώθεις και που θέλεις, αρκεί να είσαι ξεκάθαρος για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογία σου είναι στα κάτω της, η εσωστρέφεια είναι έντονη και δεν έχεις καμία όρεξη να συγκεντρωθείς σε καθημερινά υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει πιο έντονα φόβους και ανασφάλειες στην επιφάνεια, αλλά και τάσεις ελέγχου που εκδηλώνονται στο στενό σου περιβάλλον και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και το κλίμα θα φορτιστεί πολύ. Προσπάθησε να ελέγξεις την διάθεσή σου για να μην ξεφύγεις. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να μπορέσεις να ξαναβρείς τον εαυτό σου και την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, εκφράζοντας αυτά που νιώθεις. Καλό είναι να είσαι σαφής γιατί μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φίλοι σου παίζουν σημαντικό ρόλο και σήμερα, καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να ανταλλάξετε απόψεις για στόχους και οράματα που έχεις για το μέλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής και φοβικός στο αν μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις. Γίνεσαι εριστικός και εξουσιαστικός με τους φίλους σου, προσπαθώντας λόγω ανασφάλειας να επιβληθείς και αυτό είναι πιθανό να φέρει έντονες προστριβές. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου, κάτι που σε βοηθάει να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να μπορέσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με ευκολία. Προσοχή σε τάσεις υποκειμενισμού και παρανοήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες είναι έντονες, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες πολλές και είναι βέβαιο ότι αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο στο να δρομολογήσεις και να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου βγάζει την προκλητική και εριστική πλευρά του εαυτού σου, αυτή που θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο, πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό όμως θα γεννήσεις έντονες συγκρούσεις και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη σε χαλαρώνει, γίνεσαι έντονα συναισθηματικός και καλό είναι να εκδηλώσεις αυτά που σκέφτεσαι και τους φόβους σου, μόνο πρόσεξε να είσαι σαφής για να μην υπάρξουν παρανοήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φιλοσοφική πλευρά του εαυτού σου είναι σε εγρήγορση και είναι πιθανό σήμερα να μπεις στην διαδικασία να ψάξεις για σεμινάρια και ημερίδες για να αναπτύξεις το πνεύμα. Παρέες και διασκέδαση πρωταγωνιστούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει ανασφάλειες και μελαγχολία από καταστάσεις του παρελθόντος και χαλάει την διάθεσή σου. Καλό είναι να προσέχεις γιατί μπορεί να έχεις αδικαιολόγητες εκρήξεις σε παρέες και να χάσεις το μέτρο. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη ισορροπεί την διάθεσή σου και σε κάνει να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Βρίσκεις φίλους για να εκφράσεις αυτά που σε φοβίζουν, προσοχή όμως γιατί μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και ο εκνευρισμός σου είναι αισθητός από το πρωί και αυξάνεται στην διάρκεια της ημέρας, καθώς αντιμετωπίζεις τους πάντες καχύποπτα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί να βγάλεις την καχυποψία στους φίλους σου και προσπαθείς με έντονο τρόπο να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Οι αντιδράσεις προβλέπονται έντονες και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να παραμείνεις για να μην υπάρξουν προστριβές. Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την σύνοδο Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη και δίνεις όλη σου την ενέργεια στο να ολοκληρώσεις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν γιατί μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment