PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα ανακτήσουμε δυνάμεις.

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σου έχει στραφεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον και σε θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε αυτό. Την διάθεσή σου την διακρίνει μία εσωστρέφεια και κυκλοθυμία που μπορεί να μεταβάλλει την διάθεσή σου απότομα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε κάνει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ότι έχει προκύψει με αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την κάθε κατάσταση δείχνει την διαφορετική σου φιλοσοφία και άποψη, κάτι που γίνεται αποδεκτό από το οικείο περιβάλλον σου. Η αντίθεση που σχηματίζει αργότερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε αντιπαράθεση με άτομα στον επαγγελματικό σου χώρο, αφού διαπιστώνεις ότι χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν κρύβεται. Άτομα από το στενό σου περιβάλλον επιδιώκουν να σε δουν και να σου μιλήσουν αφού γι’ αυτούς είναι πολύ σημαντική η γνώμη σου. Εμπορικές συμφωνίες, ασχολίες που έχουν σχέση με τις δημόσιες σχέσεις, τον προφορικό και γραπτό λόγο, έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για το τι θα κάνεις στην πορεία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την εσωτερική δύναμη να κυνηγήσεις συμφωνίες που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα πίστευες ότι θα μπορούσες να καταφέρεις. Δίνεις λύσεις και απόψεις σε αυτούς που τις ζητούν, λογικές και τεκμηριωμένες, που μόνο θετικά τους επηρεάζουν. Η αντίθεση που σχηματίζει αργότερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να συγκρουστείς με κάποιον από το μακρινό σου περιβάλλον αφού θα νιώσεις ότι σε προσβάλλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στην υλική αλλά και συναισθηματική κάλυψη των αναγκών σου. Οικονομικά θέματα μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Δεν είναι απίθανο να γίνουν συζητήσεις στον εργασιακό σου χώρο αφού θέλεις να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές. Βέβαια ζητούμενο είναι να το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποιες στιγμές να βγάζεις έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Αυτή σου η διάθεση όμως θα ισορροπήσει αφού το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την ψυχική δύναμη αλλά και την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις ότι θεωρείς ότι σου αξίζει σε οικονομικό επίπεδο. Τυχόν ανασφάλειες οικονομικές αλλά και προσωπικές μπαίνουν στο περιθώριο αφού μπορείς με ευκολία να ελέγξεις συναισθήματα που σε ρίχνουν. Προσοχή γιατί η αντίθεση που σχηματίζει αργότερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εξάψει τα πάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε ωθεί να εκδηλώσεις άμεσα και με απότομο, κάποιες φορές, τρόπο τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Διψάς για να σε επιβεβαιώσουν οι γύρω σου και να βρεθείς στο επίκεντρο του περιβάλλοντος σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε κάνει να μπορείς να ισορροπήσεις με ευκολία και να αφήσεις πίσω σου συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσεις τους γύρω σου. Το περιβάλλον και οι συνεργάτες σου δείχνουν να αντιλαμβάνονται αυτά που ζητάς αφού έχεις βρει τον κατάλληλο τρόπο για να τα εκφράσεις. Όλα πια σου φαίνονται πιο απλά από πριν και καλό θα ήταν να προσέξεις μην χαλαρώσεις τόσο ώστε να σταματήσεις να προσπαθείς, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο και για να πετύχεις κάτι χρειάζεται να δουλέψεις γι’ αυτό. Η αντίθεση που σχηματίζει αργότερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει αντιδικίες με κάποιον από το περιβάλλον σου που προσπαθεί να σε πληγώσει.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σου είναι φορτισμένη αφού νιώθεις ευσυγκινησία, υπερευαισθησία και έντονη μοναχικότητα. Αναμνήσεις έρχονται ξαφνικά στο μυαλό σου που σου επαναφέρουν τον πόνο που έζησες. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο στον Σκορπιό ισορροπεί κατά πολύ την κακή διάθεσή σου και ξαφνικά βλέπεις ότι μπορείς να καταφέρεις και να αφήσεις πίσω σου αναμνήσεις που μόνο αρνητικά έχουν να σου δώσουν και να προχωρήσεις μπροστά. Σε αυτό θα βρεις αρωγούς άτομα του οικείου περιβάλλοντός σου, που είναι διατεθειμένα να σταθούν δίπλα σου και να σε στηρίξουν σε αυτή σου την νέα αρχή. Η αντίθεση που σχηματίζει αργότερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προστριβές με συναδέλφους που νιώθεις ότι σε υπονομεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου, σε συλλογικές κοινωνικές δραστηριότητες που συμμετέχεις και στους στόχους που έχεις θέσει για το μέλλον. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την αυτοπεποίθηση και την βούληση να διεκδικήσεις τα όνειρά σου και να νιώθεις σιγουριά ότι θα καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου. Αυτή η σιγουριά που αποπνέεις κάνει τους φίλους σου να θέλουν να συμμετέχουν δίπλα σου σε αυτή σου την προσπάθεια. Το ίδιο συμβαίνει και με το στενό σου περιβάλλον, όπου δείχνει με κάθε τρόπο την πίστη που έχει στο πρόσωπό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει αργότερα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σου χαλάσει προσωρινά το κέφι αφού είναι πιθανό να δημιουργηθεί παρεξήγηση με άτομα που διασκεδάζεις μαζί και θεωρείς ότι σε προσβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον επαγγελματικό τομέα και στο πως θα αναγνωριστείς στον χώρο που δουλεύεις. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και εσύ καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την αυτοπεποίθηση και την ψυχική δύναμη να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις, που πριν μπορεί να σου φαινόντουσαν βουνό. Είσαι δε τόσο βέβαιος που μπορεί να παρασυρθείς και να χαλαρώσεις και αυτό να σε κάνει τελικά να καθυστερήσεις, γι’ αυτό καλή η αυτοπεποίθηση, ακόμα καλύτερη μαζί με την σταθερή δουλειά. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μπορεί να φέρει συγκρούσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που θεωρείς ότι προσπαθούν να σε υποτιμήσουν και σε προσβάλλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σου είναι χαλαρή, αισιόδοξη και χαρούμενη και δεν έχεις ιδιαίτερο κέφι για να ασχοληθείς με τα τετριμμένα που σε κάνουν να χάνεις όμορφες στιγμές της ζωής. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σου δίνει όλη την ενέργεια και την εσωτερική δύναμη να εκφράσεις ανοιχτά τις απόψεις για την ζωή και σε κάνει να λάμπεις από αυτοπεποίθηση. Πιστεύεις στον εαυτό σου, σε αυτά που πιστεύεις και πρεσβεύεις, κάτι που είναι εμφανές σε παρέες που βρίσκεσαι. Θεωρείς ότι έχεις την δυνατότητα με μεγάλη ευκολία να καταφέρεις να ζεις με τον τρόπο που ονειρεύεσαι και πιστεύεις. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και είναι πολύ πιθανό να συγκρουσθείς με κάποιον από το στενό σου περιβάλλον που θεωρείς ότι προσπαθεί να σε πληγώσει, χτυπώντας σε μα καταστάσεις που σε πονάνε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αλήθεια ότι η μέρα ξεκινάει με ένταση και εκνευρισμό. Ένταση, καχυποψία και εσωστρέφεια σε διακρίνουν. Είναι πιθανό οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει να ανεβάσουν τον εκνευρισμό σου αλλά και το άγχος σου στα ύψη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό είναι βέβαιο ότι έρχεται να προσθέσει αρχικά ανασφάλεια αλλά στην πορεία θα βρεις τον εαυτό σου, θα πατήσεις στα πόδια σου και θα διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα. Μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις, το πιστεύεις, παρά την βαριά διάθεση που διαθέτεις και βρίσκεις ισορροπία. Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μπορεί να φέρει συγκρούσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα που θεωρείς ότι λειτουργούν υπονομευτικά για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου. Είναι έντονη η ανάγκη σου να έχεις την αποδοχή των γύρω σου, γι’ αυτό είσαι διατεθειμένος να μην έρθεις σε συγκρούσεις και χαλάσεις το μέχρι τώρα κλίμα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την πεποίθηση και την βούληση ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις καταστάσεις και είναι τώρα η στιγμή για εσένα να εκφράσεις αυτά που θέλεις, αφού νιώθεις ότι θα βρεις την κατανόηση που αξίζεις. Μπορείς να ζητήσεις από τους γύρω σου αυτά που σε ικανοποιούν χωρίς να φοβάσαι ότι θα συγκρουστείς μαζί τους. Αργότερα, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια συγκρούσεις με άτομα που θεωρείς ότι σε προσβάλλουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καθημερινό σου πρόγραμμα αλλά και η εργασία σου πρωταγωνιστούν αφού οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς σε όλες με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Το άγχος που εμφανίζεται δεν είναι καλός σύμβουλος και μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την δύναμη να μπορέσεις να ανταποκριθείς επάξια στις αγγαρείες που προέκυψαν στην δουλειά και αυτό θα είναι εξαιρετικά θετικό αφού θα αναγνωριστεί τόσο από τους συναδέλφους σου, όσο και από τους ανωτέρους σου. Η πίστη που δείχνεις στον εαυτό σου βάζει το άγχος στην άκρη. Αργότερα, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια πιθανόν συναδέλφους που δημιουργούν παρασκήνιο και λειτουργούν υπονομευτικά για εσένα.

ΙΧΘYΕΣ

Η μέρα για εσένα ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η διάθεσή σου είναι στα ύψη, η αισιοδοξία σου επίσης και ο τρόπος που εκφράζεις αυτά που νιώθεις σε κάνει το επίκεντρο, όπου και αν βρίσκεσαι. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και νιώθεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις ότι θέλεις και να δρομολογήσεις την ζωή σου με όποιον τρόπο θέλεις εσύ. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις γιατί μπορεί αυτό να δώσει άσχημα εντύπωση στους γύρω σου. Αργότερα, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε έντονη αντιπαράθεση με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον που θεωρείς ότι υπονομεύουν τις προσπάθειές σου και γίνονται προσβλητικοί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment