PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου είναι εσωστρεφής και έχεις μπεις σε διαδικασία εσωτερικού απολογισμού για τον τρόπο που έχεις συμπεριφερθεί το τελευταίο καιρό. Είναι πιθανό να προκύψουν θέματα με την οικογένεια που θα σε απασχολήσουν. Αυτό που θα ήθελες σήμερα είναι να περάσεις στιγμές με τα οικεία σου πρόσωπα στο σπίτι σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις και εκρήξεις, αφού είναι πιθανό να ξεσπάσεις λόγω των οικογενειακών ζητημάτων που σε απασχολούν και να υπάρξουν καυγάδες με πρόσωπα μέσα από το σπίτι. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό σε βάζει σε διαδικασία εσωτερικής σύγκρουσης και μπορεί να νιώσεις οργή για καταστάσεις που προκύπτουν με άτομα του περιβάλλοντός σου και συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και κολλητούς φίλους και να συναναστραφείς μαζί τους. Είναι γεγονός ότι μπορεί να ασχοληθείς με εμπορικά θέματα, θέματα επικοινωνίας και διαδικτύου, καθώς θα διαπρέψεις. Η κοινωνική σου ζωή είναι πλούσια, αν παρ ελπίδα δεν είναι θα βαρεθείς πολύ και θα έχεις εκνευρισμό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ξαφνικές μνήμες στο προσκήνιο και να ξεσπάσεις στο στενό σου περιβάλλον για καταστάσεις που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Αυτό θα φέρει έντονες αντιδράσεις, γι΄αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην χάσεις τον έλεγχο. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στον οικονομικό τομέα, αφού μπορεί να προκύψουν εκκρεμότητες αλλά και λογαριασμοί που θα πρέπει να εξοφλήσεις. Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι σε υψηλά επίπεδα, ιδιαίτερα αν έχεις αρκετά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, αφού αυτά τα δύο για εσένα σε αυτή την φάση που βρίσκεσαι αλληλοσυνδέονται. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πολύ πιθανό να σου βγάλει ένταση με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον και να θεωρήσεις ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτά που νιώθεις. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο γιατί οι αντιδράσεις μπορεί να είναι έντονες. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να βγάλει την ανασφάλεια που νιώθεις στην προσωπική σου σχέση, κάτι που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι να γίνουν κατανοητές οι συναισθηματικές σου ανάγκες στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και στους συνεργάτες σου. Ο τρόπος που μπορεί να συμπεριφερθείς είναι εγωιστικός και απότομος και αυτό μπορεί να ενοχλήσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα και η ένταση να ανέβει κατακόρυφα, σε σημείο που θα ξεσπάσεις και μπορεί να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου. Πρόσεξε για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό δείχνει ότι είναι πιθανές οι εντάσεις και μέσα στην οικογένεια και αυτό θα σε κάνει να εκτονωθείς με πολύ άσχημο τρόπο. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σου εξακολουθεί να είναι εσωστρεφής και μοναχική. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος δεν λένε να φύγουν από το μυαλό και συνέχεια γυρίζεις σε καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να σε ωθήσει σε έντονα και υπερβολικά ξεσπάσματα σε περίπτωση που βρεθείς σε παρέες που διαφωνούν με τον τρόπο σκέψεις σου και την φιλοσοφία ζωής. Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός και να μην φανατίζεσαι γιατί θα χάσεις το μέτρο. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό είναι πιθανό να ανεβάσει τα νεύρα και τον εκνευρισμό ανάμεσα σε εσένα και με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην χάσεις το μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κοινωνικότητα με την εξωστρέφειά σου είναι στα ύψη. Η διάθεσή σου είναι να συναναστραφείς φίλους σου και να ανταλλάξεις μαζί τους απόψεις για κοινά σχέδια και όνειρα που έχετε. Είναι έντονο το ενδιαφέρον σου για αυτά που συμβαίνουν στο κοινωνικό σύνολο και προσπαθείς να προσφέρεις την βοήθειά σου μέσα από συλλόγους ή ομάδες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να σε ωθήσει σε έντονο ξέσπασμα με φιλικά σου πρόσωπα αφού βγάζεις έντονη καχυποψία και θεωρείς ότι δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στους συγκεκριμένους. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να βγάλει έλλειμμα αυτοπεποίθησης αλλά και έκτακτα έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αλλά και ευθύνες είναι πολλές και προσπαθείς να φανείς αντάξιος των προσδοκιών των ανωτέρων σου για να καταφέρεις να διακριθείς και να ανέβεις σε υψηλότερα επίπεδα στην ιεραρχία. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό φέρνει εντάσεις και απότομα ξεσπάσματα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις ανεξέλεγκτες με συνεργάτες που μπορεί να σου κοστίσουν. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μην χάσεις τον έλεγχο γιατί θα είναι απρόσμενες οι εξελίξεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς καταστάσεις που έχουν συμβεί στον επαγγελματικό χώρο και να εκνευριστείς με αυτά που έχουν συμβεί. Μην χάνεις την ενέργειά σου άσκοπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στο πως θα αναπτύξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, γι’ αυτό και μπαίνεις σε διαδικασία να αναζητήσεις σπουδές, ημερίδες και σεμινάρια για το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει και πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει πνευματικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να σου χαλάσει την διάθεση και να σε αναγκάσει να προσγειωθείς απότομα στην καθημερινότητα, καθώς περιστατικά στην εργασία σου σε βγάζουν εκτός εαυτού και μπορεί να συγκρουστείς με συναδέλφους σου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό σε βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείς με το παρελθόν και αμφιβάλλεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αλήθεια ότι αρχίζεις την ημέρα σου με εκνευρισμό και ένταση που δεν μπορείς να προσδιορίσεις. Η κακοκεφιά σου φέρνει και καχυποψία, φόβους ανασφάλειες και αυτό βγαίνει στους γύρω σου. Οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο είναι πιθανό να προκύψουν και θα πρέπει να ασχοληθείς για να τα λύσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει να φέρει έντονες συγκρούσεις και ξεσπάσματα στην προσωπική σου ζωή και οι συνέπειες να είναι απρόβλεπτες, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό είναι πιθανό να φέρει διαφωνίες και να γίνεις απότομος σε φίλους, προσπάθησε όμως να μην δημιουργείς εντάσεις και χαλάς τις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το θέμα που σε απασχολεί είναι οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς δεν θέλεις να έρθεις σε σύγκρουση με κανένα πρόσωπο από αυτά που συναναστρέφεσαι, γιατί ενδόμυχα φοβάσαι την μοναχικότητα. Καλό θα ήταν να εκφράζεις την γνώμη σου και να μην συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό φαίνεται να σε κάνει να ξεσπάς απότομα στα πρόσωπα της οικογενείας σου και καταστάσεις που συμβαίνουν να σε φορτίσουν τόσο που να μπεις στην διαδικασία συγκρούσεων. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να φέρει θυμό και οργή για περιστατικά που έχουν συμβεί στην δουλειά σου. Προσπάθησε να μην χαλάς την διάθεσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητά σου είναι έντονη, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο που να φέρουν τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά σου και να πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και μπορεί να προκύψουν ζητήματα με το κοντινό σου περιβάλλον που να σε κάνουν έξαλλο και να ξεσπάσεις απότομα. Καλό είναι να προσπαθήσεις να μην ξεφύγεις, γιατί μετά μπορεί να το μετανιώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να σου βγάλει θυμό αφού είναι πιθανό να έχεις προσκλήσεις για διάφορες εξόδους, όμως το βαρύ πρόγραμμά σου να μην σε αφήνει να έχεις τον χρόνο να διασκεδάσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Αυτό που θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις ανάλαφρες στιγμές, μακριά από την βαρετή καθημερινότητα. Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου είναι εμφανής και εκδηλώνεις τα συναισθήματα που νιώθεις με έντονο τρόπο. Οι δημιουργικές σου ασχολίες έρχονται στο επίκεντρο και θέλεις να τις εξελίξεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει ανατροπές σε οικονομικό επίπεδο και αυτό θα σε επηρεάσει στην ψυχολογία σου, αφού θα χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργά το απόγευμα με τον Άρη στον Ζυγό είναι πιθανό να σου βγάλει καχυποψία και αμφιβολίες για συνεργάτες σου και αυτό να βγει σε θυμό και να συμπεριφερθείς απότομα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment