PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συζητήσεις για νέα σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη που βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Ζυγού και σε κάνει να στρέφεις την προσοχή και την φροντίδα σου σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου με άλλους ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό σε κάνει, να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Σήμερα αποβάλλεις την διάθεση σου να ενεργείς μοναχικά, αλλά επιδιώκεις να δραστηριοποιείσαι μαζί με άλλους ανθρώπους που τους νιώθεις κοντά σου και τους αγαπάς και των όποιων θέλεις να αποσπάς την επιδοκιμασία για τις ενέργειες σου, οπότε και να επιβεβαιώνεις την αποδοχή τους προς το πρόσωπο σου. Η καλή διάθεση που έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να εξομαλύνεις τυχόν διαφορές που έχεις με στενούς συνεργάτες σου, με αποτέλεσμα να συσφιχτούν και πάλι οι σχέσεις σου μαζί τους, όπως και είναι βοηθητική για το να δημιουργήσεις συνθήκες νέων συνεργασιών και συμφωνιών που πρέπει να τις επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχεις μια έντονη μέρα σε δραστηριότητα, με τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν και θα ανατρέψουν τον προγραμματισμό σου να μην υποκύψεις σε έντονους ρυθμούς και να περάσεις χάλαρα αυτήν την μέρα χωρίς πιέσεις και βιασύνη. Όμως η Σελήνη που ήδη έχει από σήμερα περάσει στο Ζώδιο του Ζυγού, έχει άλλα σχέδια για σένα. Οι υποχρεώσεις που σου παρουσιάζει και σε υποχρεώνει να τις φέρεις σε αίσιο πέρας, μπορούν να είναι κατά κύριο λόγο επαγγελματικές και δευτερευόντως προσωπικές, αλλά και κάθε άλλου είδους. Ανήκεις από χέρι σε προσγειωμένο και μεθοδικό Ζώδιο και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αξιοποιήσεις αυτά τα χαρίσματα σου, ώστε με τις κατάλληλες οργανωτικές κινήσεις, να φέρεις τις υποχρεώσεις στα μέτρα σου ώστε να τις διευθετήσεις Τώρα! Επειδή όμως έχεις και κάποια νωχέλεια, μην υποκύψεις σ’ αυτήν και το ρίξεις στις αναβολές, γιατί οι υποχρεώσεις μαζεύονται και γίνονται βουνό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα που η Σελήνη έχει ήδη περάσει στο Ζώδιο της αρμονίας και της ισορροπίας τον Ζυγό, δεν θα σε αφήσει να έχεις παράπονα από την παρουσία της. Αντιθέτως, θα συμβάλλει θετικά, ώστε να επιδιώξεις και να πετύχεις αυτά που προσφέρει, να υπάρξει μέσα σου η αρμονία που θα σε κάνει να νιώθεις αυτήν την εσωτερική ειρήνη, την γαλήνη που αποζητάς, χωρίς αντικρουόμενα συναισθήματα και εσωτερικές μάχες. Για να διατηρήσεις αυτήν την ψυχική ευφορία και να μην σου την διαταράξει κάτι το αρνητικό, η καλύτερη επιλογή σου είναι να στραφείς μόνο προς δραστηριότητες που σου είναι ευχάριστες και σου δίνουν το αίσθημα της πληρότητας και να συναναστραφείς θετικούς ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά. Τέτοιοι είναι οι καλοί σου φίλοι που μπορούν να γεμίσουν την ημέρα σου με την παρουσία τους και τις κοινές δραστηριότητες σας, ακόμη και να αρχίσετε μαζί κάτι νέο που θα σας αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ανασφάλειες και οι γενικευμένες ανησυχίες είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας σου σήμερα, καθώς κάθε τι το οποίο υπάρχει γύρω σου, πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις, γίνεται πρόξενος αβεβαιοτήτων που σε κάνουν από την ανασφάλεια που νιώθεις να αντιδράς σπασμωδικά και με ασυνήθιστο για σένα αυταρχισμό. Είναι τόσο έντονο αυτό που αισθάνεσαι, που δεν αφήνεις στο απυρόβλητο ούτε τους οικείους σου και τους πιο αγαπημένους και κοντινούς σου ανθρώπους που θα γίνουν οι πρώτοι δέκτες αυτών των συμπεριφορών και των συνεπειών της ψυχολογικής σου αναστάτωσης. Μόνο με τον διάλογο μαζί τους θα μπορέσεις να εξηγήσεις την πρωτόγνωρη γι’ αυτούς συμπεριφορά σου και για το που οφείλεται, να τους αναλύσεις έναν έναν τους λόγους που αισθάνεσαι έτσι, και τότε όχι μόνο θα σου βρουν ελαφρυντικά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα σε κατανοήσουν και θα σε δικαιολογήσουν.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνία, επικοινωνία και πάλι επικοινωνία νιώθεις ότι πρέπει να έχεις σήμερα. Η Σελήνη έχει πλέον περάσει στο Ζώδιο του Ζυγού και το ζητούμενο για σένα είναι το πώς θα καλύψεις αυτή σου την ανάγκη όσο το δυνατόν περισσότερο, με όσο περισσότερους ανθρώπους από τον περίγυρο σου, και με όσους περισσότερους τρόπους γίνεται. Έτσι λοιπόν αρχίζεις να βάζεις σε εφαρμογή αυτή σου την παρόρμηση, αφού η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή γι’ αυτό, με το να σηκώσεις το τηλέφωνο και να μιλήσεις με τους πιο κοντινούς συγγενείς σου, μετά τους λίγο πιο μακρινούς, τους φίλους και γνωστούς. Τους απευθύνεις προσκλήσεις για επισκέψεις, εξόδους για ένα καφεδάκι, δείπνα, με οτιδήποτε θα μπορέσει να σε φέρει σε επαφή με άλλους ανθρώπους που όσο πιο κοντινοί είναι τόσο το καλύτερο για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα που η Σελήνη έχει πλέον περάσει στο Ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει να αποζητάς απεγνωσμένα την οικονομική ασφάλεια, με αποτέλεσμα, το να κάνεις μια ανασκόπηση του τι συμβαίνει με τα έσοδα σου και το τι τελικά μένει στο πορτοφόλι σου από αυτά που μπαίνουν. Βλέπεις το πόση σχέση έχει σήμερα για σένα ο Ζυγός με το ισοζύγιο σου; Ένα πρώτο βήμα, για να πάψεις να νιώθεις άγχος για τα οικονομικά σου, είναι το να βάλεις κάτω τα πράγματα και να αναρωτηθείς ποιοι άνθρωποι θα μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι ώστε να κατορθώσεις να ανορθώσεις τα έσοδα σου, και να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το άγχος και η αγωνία σου για τα χρήματα, είναι κακοί σύμβουλοι για τις ενέργειες σου, καθώς, μπορεί να ενεργήσεις αυθόρμητα και παρορμητικά και να κάνεις λάθη που οδηγούν στα αντίθετα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη να βρίσκεται από την σημερινή ημέρα στο Ζώδιο σου, γίνεσαι η πρωταγωνιστική φιγούρα για σένα, το κέντρο της φροντίδας σου, και η κάλυψη των αναγκών σου αποτελεί τον πρωταρχικό σκοπό σου. Αυτή η εγωκεντρική στάση σου, έρχεται σε αντίθεση με όλους τους άλλους αλλά και τις δικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε συγκρούσεις μαζί τους, ή καλύτερα αυτοί μαζί σου, και οι καταστάσεις που προκαλούνται ένθεν και ένθεν να είναι έκρυθμες με διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις, διαφωνίες και παρεξηγήσεις και ίσως και ρήξεις σχέσεων. Πρέπει προσέξεις πολύ και να επιδείξεις καλή διάθεση και πνεύμα κατανόησης για τους άλλους και τις ανάγκες τους και προσπάθησε να πρυτανεύει σε σένα πνεύμα δικαιοσύνης για την αμοιβαιότητα της αναγνώρισης των προτεραιοτήτων για όλους σας, ώστε να υπάρξει και η ανάλογη κατανόηση και των άλλων για σένα και να μην κινδυνεύσουν οι σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να συμμερίζεσαι τους ανθρώπους του περίγυρου σου, τα προβλήματα τους και τις καταστάσεις που βιώνουν, είναι μια βαθιά ανθρώπινη πράξη, δείχνει τα αγνότερα συναισθήματα που έχεις μέσα σου, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα μεταφέρεις όλα στην ζωή σου με την μεγεθυμένη εικόνα που σου μεταφέρεται, και να ανησυχείς. Με την Σελήνη να έχει περάσει στο Ζώδιο του Ζυγού, σου δημιουργούνται συναισθήματα που κυμαίνονται να αρχίζουν από την ανησυχία, περνούν στην αναστάτωση και καταλήγουν στην απαισιοδοξία που σε κάνει να φοβάσαι πάντα το χειρότερο. Με την θεώρηση σου αυτήν των καταστάσεων, κινδυνεύεις να το προκαλέσεις, γιατί έτσι εκμηδενίζεις τις αντιστάσεις σου και δεν μπορείς να αντιδράσεις και να επιδιώξεις κάτι καλύτερο. Αν το εξετάσεις, είναι από αστείο έως τραγικό να αφήσεις να επηρεαστείς από καταστάσεις και γεγονότα που είναι από φανταστικά έως και αστήρικτα, αλλά και αν υποθέσουμε ότι είναι πραγματικά, οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις με σθένος και ρεαλισμό ώστε να τα διορθώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το πέρασμα της Σελήνης στο Ζώδιο του Ζυγού, σε κάνει να νιώθεις πολύ πιο έντονη την αίσθηση ότι θέλεις να νιώθεις μέλος μιας ομάδας ανθρώπων, κάποιου συλλόγου, κάποιας δραστηριότητας που γίνεται σε ομαδικό επίπεδο. Σου ταιριάζουν αυτές οι δομές, και είναι πολύ πιθανόν για σένα να ανήκεις ήδη σ’ αυτές. Ό,τι συμβαίνει σήμερα, είναι το να νιώθεις μεγαλύτερη την ανάγκη σου και να ανήκεις και να δραστηριοποιείσαι εκεί. Με το ταμπεραμέντο σου, τις πολύ ευδιάκριτες καλές σου προθέσεις και την διάθεση σου για προσφορά, θα έλθει η αναγνώριση σου από τους γύρω σου και θα αποκτήσεις καλή φήμη. Το επακόλουθο είναι να γίνεις δημοφιλής και να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες, που δεδομένης της συμπεριφοράς σου, θα σε βοηθήσουν σε οποίους σκοπούς επιδιώκεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη που ήδη έχει περάσει σήμερα στο Ζώδιο του Ζυγού, δίνει έμφαση στα θέματα που άπτονται των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σου, με έναν εμφαντικό τρόπο, που τους δίνει το προβάδισμα έναντι όλων των άλλων δράσεων σου και των τομέων της ζωής σου. Η προβολή σου σε πρώτο πλάνο μπορεί να έχει για σένα επιπτώσεις τέτοιες που μπορεί να κυμαίνονται από του ενός άκρου μέχρι και το άλλο, και εξαρτάται αποκλειστικά από το πως θα αποφασίσεις να κάνεις σωστή εκμετάλλευση αυτής της συγκυρίας προς όφελος σου. Για να κατορθώσεις να το υλοποιήσεις, πρέπει να συγκρατηθείς και να αποφύγεις τους φατριασμούς και τις μεροληψίες, να κρατήσεις αξιοπρεπή στάση, καθόλου δύσκολο για σένα αφού είναι στη φύση σου, και να διατηρήσεις την καλή φήμη που έχεις αποκτήσει. Οι αυταπόδεικτες επαγγελματικές σου ικανότητες, να φροντίσεις να είναι το μόνο κριτήριο για την αξιολόγηση σου, όπως και οι καινοτόμες και ρηξικέλευθες ιδέες σου που θα ακουστούν από τα κατάλληλα ευήκοα ώτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την επιβάρυνση που νιώθεις από το άγχος που σου προκαλούν διαφορά, θα επιδιώξεις να αποτινάξεις σήμερα και να αφεθείς να ονειροπολήσεις ότι σε ευχαριστεί. Σε κόσμους μακρινούς, σε αναμνήσεις που συνδέονται με καταστάσεις που σου έφεραν χαρά, σ’ αυτά που ποθείς να σου συμβούν ή να κάνεις. Η Σελήνη που έχει πλέον περάσει στο Ζώδιο του Ζυγού, είναι ό,τι πρέπει, ό,τι σε ευνοεί περισσότερο για να αφήσεις τον νου σου να ταξιδέψει, και όχι μόνο το μυαλό, αλλά και το σώμα σου. Όσο μπορείς φύγε, ΦΥΓΕ, είναι φάρμακο και για το σώμα και για το μυαλό να μπορέσεις να αποκοπείς από άγχη και στενοχώριες με κάποια εκδρομή, ένα μικρό ταξιδάκι, για να ξαναγυρίσεις με νέες δυνάμεις, ανασυγκροτημένες για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα που πάντα εδώ θα είναι και θα σε περιμένουν. Ακόμη, αφού οι συνθήκες το ευνοούν, μέχρι και με κάποια μορφωτικά θέματα μπορείς να αλλάξεις την καθημερινότητα σου.

ΙΧΘYΕΣ

Οι συνειρμοί που θα σου προκληθούν από λεπτομέρειες, όπως μια τυχαία συνάντηση με κάποιον άνθρωπο, κάποια κουβέντα που θα ακούσεις, θα είναι οι αφορμές που μπορούν να σε αναστατώσουν συναισθηματικά, να σου θυμίσουν ή να σε οδηγήσουν σε σκέψεις που θα σε ξαφνιάσουν. Με την Σελήνη να έχει από σήμερα πλέον περάσει στο Ζώδιο του Ζυγού, προσθέτει ένταση, στα έτσι κι’ αλλιώς έντονα συναισθήματα σου, πράγμα που είναι εμφανέστατο στο περιβάλλον σου, με τον τρόπο που αυτά προβάλλονται προς τα έξω. Η συναισθηματική σου υπερχείλιση λοιπόν κυριαρχεί στις εκδηλώσεις σου και σε χαρακτηρίζει σήμερα. Όμως σε απασχολούν και ζητήματα που άπτονται και των προσωπικών και των οικονομικών σου, στα οποία πρέπει να δείξεις σύνεση και αυτοκυριαρχία, γιατί, η συναισθηματική σου φόρτιση μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες ενέργειες με δυσάρεστες συνέπειες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment