PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα να προσέξουμε την επικοινωνία μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις, η πληροφόρηση, οι γνώμες και οι συζητήσεις θα έχουν για σένα την τιμητική τους σήμερα. Κράτησε μακριά το ταίρι σου απ’ αυτά. Αυτές θα γίνουν με φόντο την Σελήνη από τους Διδύμους, ιδιαιτέρα επικοινωνιακό Ζώδιο. Υπάρχει επίσης ένα Ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που σου επιβάλλει να προσεχείς πολύ για να μην πέσεις θύμα εξαπάτησης και αν πρόκειται να λάβεις αποφάσεις, καλλίτερα να το αναβάλλεις. Πέρασε από φίλτρο όσα καλά ακούσεις, γιατί πολύ πιθανώς είναι μονό κολακείες που λέγονται μονό για να σε εξαπατήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους δεν σου φέρνει τίποτε καλό, μόνο αυξάνει την οικονομική ανασφάλεια, που έχεις ήδη. Μπορεί να καίγεσαι να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά καλλίτερα να το αναβάλεις. Το Ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σε σπρώχνει σε λάθος επιλογές. Να αναβάλλεις κάθε συναλλαγή και υπόγραφες που σε δημεύουν οικονομικά και να αντισταθείς στην διάθεση που έχει το ταίρι σου για σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, νοιώθεις ότι πρέπει επί τέλους  και οι δικές σου επιθυμίες να εισακουστούν και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σου. Όμως επιβάλλεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός/η σε ό,τι σχετίζεται με το επάγγελμα και το σπίτι σου. Να αποφύγεις να ανοιχτείς σε συνεργάτες και συναδέλφους, όπως και να ζητήσεις κάτι. Αυτά τα προβλήματα προέρχονται από το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Όσα προκύψουν στο σπίτι και όσες επαγγελματικές προτάσεις  πέσουν στο τραπέζι δεν σε ευνοούν και να τις αποφύγεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολη και απατηλή ημέρα, με την Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Σε απασχολούν έμμονες ιδέες για πράγματα που δεν έχεις αποκτήσει ή καταφέρει. Σήμερα καραδοκούν οι εξαπατήσεις και οι λάθος αποφάσεις  από λανθασμένες εκτιμήσεις και αντιλήψεις, λογω κακής πληροφόρησης. Αυτό επιδρά σε όλες τις σχέσεις σου με λάθος συμπεριφορές σε λάθος ανθρώπους, οπότε κρίνε σωστά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από τους Διδύμους σου επιτρέπει τις διαρκείς επικοινωνείς  με τους φίλους σου και να έχεις συλλογικές δραστηριότητες. Σ’ αυτά σου βάζει ¨τρικλοποδιά¨ το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Κράτησε αποστάσεις από τις απόψεις άλλων για θέματα που σε απασχολούν και θέματα που εκκρεμούν από παλιά και που ζητούν λύσεις η όποιες όμως δεν πρόκειται να έλθουν τώρα.  Να αποφύγεις να  αναμίξεις το ταίρι σου με μεγάλες παρέες, γιατί ίσως δημιουργηθούν διενέξεις, όπως και δάνεια, είτε πάρεις, είτε δώσεις γιατί θα χάσεις φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη από τους Διδύμους, επικεντρώνεσαι , που αλλού; Στα επαγγελματικά, στα οποία θέλεις να κτίσεις ένα προφίλ με αξιώσεις και να αναγνωριστεί η άξια σου. Όμως, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα, αφού το Ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από το Ζώδιο σου και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σε εμποδίζει. Δεν σταματούν όμως τα εμπόδια εδώ! Δεν ευνοείσαι να κάνεις, ούτε συνεργασίες, ούτε συμφωνίες, είναι δε κάθε επαγγελματική σου επαφή πολύ πιθανόν να αποτύχει ή να εξαπατηθείς.

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σου θα είναι στραμμένο στην επιθυμία σου να φύγεις και να ηρεμήσεις, αφού δεν μπορείς να ασχοληθείς με τίποτε σοβαρό, αυτό σου το προκαλεί η Σελήνη από τους Διδύμους. Όμως το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σου φέρνουν προβλήματα από τον εργασιακό χώρο, παρεξηγήσεις και απωθημένα. Για να ξεφύγεις από αυτά τα δυσάρεστα , που έτσι κι’ αλλιώς δεν λύνονται σήμερα, κάνε μια εκδρομούλα ή αν δεν γίνεται έστω έναν μακρινό περίπατο, μήπως και  αποφορτιστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πειράματα με τους υπολογιστές ή άλλη τεχνολογία ίσως αποκαλύψουν κρυμμένα ταλέντα που δεν ξέρατε ότι είχατε. Μπορεί να αποφασίσετε να δουλέψετε με τις αναπτυσσόμενες ικανότητες που ίσως σας ανοίξουν πόρτες για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Οι φίλοι ίσως σας βοηθήσουν. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα αισθάνεστε πιο συγκεντρωμένοι από ότι πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σχετίζεται με τις σχέσεις σου σε προσωπικό επίπεδο και το πόσο σημαντικές σου είναι. Σε αυτές φέρνει εμπόδια το Ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Σου εφιστά την προσοχή, γιατί είσαι εκτεθειμένος στον κίνδυνο να βγεις από τα όρια, να κάνεις λάθη και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου αλλά και άλλοις. Πρέπει επίσης με ανθρώπους που δεν έχουν ακόμη την εμπιστοσύνη σου, να είσαι επιφυλακτικός με το τι λες, τι ακούς και τι αποφασίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εκκρεμότητες που έχεις παραλείψει να τακτοποίησης θα σε υποχρεώσουν να ασχοληθείς με αυτές, παρ’ όλο που το ταίρι σου σε προτρέπει να το αναβάλλεις. Η Σεληνη από τους Διδύμους που σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σου επιβάλλει να προσέξεις ώστε να αποφύγεις λάθη τα οποία είναι πολύ πιθανόν να γίνουν σήμερα. Μην επιδιώξεις να επιλύσεις επαγγελματικά ζητήματα γιατί θα παραμείνουν απραγματοποίητα, και κράτα επιφυλάξεις για κάθε τι που ακούς από οποιονδήποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους που σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από του Ιχθύες, σχετίζονται με την επιθυμία σου να στραφείς και να ασχοληθείς με όσα σου δίνουν ευχαρίστηση και διασκέδαση. Όμως πρέπει να αυτοσυγκρατηθείς και να αποφύγεις την κραιπάλη, τις υπερβολές, την ασωτία  που θα σε βγάλουν από τα όρια σου, οικονομικά και φυσικά. Ο ανάδρομος Ερμής που ευνοεί τις επανασυνδέσεις, ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις κάποιο πρώην ταίρι σου, οπότε, πριν βιαστείς να ενδώσεις, αναλογίσου τι σας ένωσε και, κυρίως, τι σας χώρισε!

ΙΧΘYΕΣ

Η θέση της Σελήνης στους Διδύμους, τονίζει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις υποθέσεις του σπιτιού σου και των δικών σου, λύνοντας ότι απαιτεί την παρέμβαση σου. Οι συγκυρίες  όμως δεν είναι ευνοϊκές γιατί η Σελήνη σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Το αποτέλεσμα είναι να αποπροσανατολίζεσαι από λάθος αντίληψη της κατάστασης και κατά συνέπεια, λανθασμένες ενέργειες. Η κυκλοθυμία που έχει το ταίρι σου ή οι αυτοί που σχετίζεσαι, θα σε στενοχωρήσουν με απωθημένα τους, αλλά εσύ αποστασιοποιήσου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment