PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα απόφαση για μεγάλες ή μικρές αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είστε ανοιχτόκαρδοι, κοινωνικοί και πολύ συζητήσιμοι. Κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, ανοιχτή προς νέες διαστάσεις και κατευθύνσεις γι αυτό δεν αποκλείεται να φέρετε αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία. Έρχεται άνοιγμα σε χρηματικές σας υποθέσεις, κλείνουν επιτυχώς οικονομικές συμφωνίες. Σήμερα εποικοδομητικές συζητήσεις θα σας φέρουν τυχερά ανοίγματα, θα ενισχύσουν τη διάθεση σας για ρίσκο και έντονη δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη της ημέρας θα σας κάνει συζητήσιμους, αποτελεσματικούς, και ευρηματικούς. Θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια, σήμερα θα υπάρξει πιθανότητα να αναδειχτεί προσωπικό σας ταλέντο που ενδεχομένως να μην ξέρατε ότι υπήρχε. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε και να βάλετε στη θέση τους εχθρικούς συνεργάτες ή πρόσωπα που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν προς όφελος τους. Σήμερα δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση για επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυνατές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε. Προχωρήστε άφοβα στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια , θα επιτύχετε με μεθοδικό τρόπο στόχο που είχατε βάλει εδώ και πολύ καιρό. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και η στάση σας θα είναι προσιτή, θα σας πλησιάσει πρόσωπο με κάπως πιο ’θερμές’, από τις συνηθισμένες, βλέψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, θα αντισταθείτε στην εργασιακή πίεση και γενικότερα σε καταστάσεις που απαιτούν ρίσκο ή δημιουργούν ανασφάλειες. Σήμερα θα ασχοληθείτε με χόμπι ή δραστηριότητες που μπορούν να σας χαλαρώνουν και να ηρεμήσουν την ψυχολογία σας. Θα υπάρξει πρόταση διασκέδασης από το φιλικό σας περιβάλλον, καλό θα είναι να μην επιλέξετε την απομόνωση, η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εξελιχθεί σε ευχάριστη ερωτική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Η όψη της ημέρας θα φέρει τάξη στις σκέψεις σας και έντονο συναισθηματισμό στην καρδιά σας. Θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεση σας για εργασία, το μυαλό σας μάλλον θα είναι σε άλλου είδους θέματα. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και πολύ ζεστούς στο περιβάλλον που κινείστε. Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας ζητήματα σε κοντινά σας άτομα, σήμερα θα σας αποκαλυφθεί ερωτικό πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε ενισχυμένοι με ζωτικότητα και με αρκετά τολμηρή σκέψη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη αναστολές και επιφυλάξεις. Περάστε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε τον στόχο σας και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση- έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας σχέσης, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Δείξτε ενδιαφέρον στην επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να σας εκπλήξει και θα είναι μια ευκαιρία απ αυτές που μπορούν να ανεβάσουν το οικονομικό σας επίπεδο. Με την όψη της ημέρας λύνεται πρόβλημα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και μάλιστα κατόπιν δική σας αποφασιστικής κίνησης. Στον ερωτικό σας τομέα πρόσωπο που σας έβλεπε ως τώρα με χαλαρό ερωτικό ‘’μάτι’’ , αρχίζει να αποκτά για εσάς σοβαρές βλέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τις οργανωτικές σας ικανότητες, θα φέρει τυχερά επαγγελματικά ενδεχόμενα, θα κλείσει με επιτυχία παλιές ανοιχτές υποθέσεις. Θα σας φανεί δελεαστική η καινούργια επαγγελματική πρόταση που θα σας κάνουν και σε περίπτωση που αποφασίσετε να την δεχτείτε, σας αποκαλύπτω πως θα έχει υψηλά χρηματικά οφέλη. Σε σταθερό κλίμα ηρεμίας και αγάπης θα περάσει η ερωτική σας σχέση, αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα και ήρεμη ψυχολογία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή όψη θα σας κάνει φιλικούς, κοινωνικούς, με έντονη την διάθεση να κατανοήσετε τους γύρω σας και να επικοινωνήσετε μαζί τους σε βάθος. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να προβείτε σε δραστικές κινήσεις, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα. Τύχη θα έχετε σε κάποια δυναμικά επαγγελματικά σας άλματα. Στα ερωτικά σας για τους ελευθέρους θα εμφανιστεί προοπτική νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε την όσο καλύτερα μπορείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή όψη, θα σας φέρει συμβάντα που θα ανανεώσουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να επεκταθεί σε καινούργια αντικείμενα εργασίας. Θα υπάρξουν γεγονότα ευνοϊκά που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα, να διεκδικήσετε αλλαγές, και σε περίπτωση που σκέπτεστε να προτείνετε ραντεβού, τότε μην καθυστερείτε άλλο, προβείτε άμεσα σε πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια δεδομένα της καθημερινότητα σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά είτε ερωτικά. Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για σημαντικές αλλαγές, με δική σας πρωτοβουλία θα αλλάξετε την κατεύθυνση της ερωτικής σας ζωής. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε διαφορετικούς στόχους, τώρα θα μπείτε στην διαδικασία να διεκδικήσετε σοβαρές αλλαγές.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα ίσως να εμφανιστεί κάπως μειωμένη η διάθεση σας για επαγγελματικές εργασίες, οι επιλογές σας θα στραφούν προς φιλικές συναναστροφές και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Αν νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε εξομολογήσεις τότε ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας εκεί που επιθυμείτε, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Μια χαρούμενη συνάντηση θα αναπτερώσει το ηθικό σας, καταφέρνοντας να σας πείσει πως ποτέ δεν πρέπει να καταθέτετε τα όπλα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment