PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού


Δεν γνώριζε ο δράστης την κοπέλα που μαχαίρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου στην Ερμού. Ο δράστης συνελήφθη από την πεζή περιπολία της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού δεν γνώριζε το θύμα που εργάζεται σε κατάστημα στην Ερμού. Η άτυχη κοπέλα που περπατούσε στον δρόμο αμέριμνη δέχθηκε ξαφνικά επίθεση με μαχαίρι στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης με καταγωγή από το Ιράκ. Στην κοπέλα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε η διακομιδή της στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ. Εκεί υπεβλήθη σε χειρουργείο, καθώς το χτύπημα με μαχαίρι της τρύπησε τον πνεύμονα. Αν και τα τραύματα της κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρά, οι γιατροί αισιοδοξούν για την πορεία της υγείας της και πως έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Με ψυχιατρικό ιατρικό ο δράστης

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του lifo.gr, στις πρώτες συζητήσεις με τον δράστη δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν. Αρχικά ο Ιρακινός μιλούσε ακατάληπτα, ενώ έπειτα από αρκετή ώρα είπε στους αστυνομικούς ότι η «κοπέλα τον παρακολουθούσε». ΟΙ αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε ψυχιατρικό ιστορικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Leave a Comment