PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σταθεροποιούνται οι στόχοι.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι τέτοιο που σε αγχώνει, καθώς προσπαθείς να ανταποκριθείς σε αρκετά πράγματα ταυτόχρονα. Στην δουλειά οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθείς και προκύπτουν αγγαρείες, που ναι μεν σε κουράζουν αλλά δεν μπορείς να μην τις διεκπεραιώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε γεμίζει με νευρικότητα και αυτό είναι πιθανό να βγει τις σχέσεις σου με συναδέλφους και να γίνουν τα δύσκολα εύκολα. Προσπάθησε να βλέπεις αντικειμενικά και φιλικά όσα ακούς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δημιουργεί την ανάγκη να εξιδανικεύσεις συμπεριφορές προσώπων στον εργασιακό χώρο αλλά θα είναι καλό να προσέχεις γιατί η φαντασία σου τρέχει και μπορεί να μην βλέπεις ξεκάθαρα τα κίνητρά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογία σου είναι στα ουράνια σήμερα, καθώς με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο το μόνο που σκέφτεσαι είναι να απολαύσεις την μέρα σου κάνοντας πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν και σε κάνουν να νιώθεις παιδί. Το καλλιτεχνικό σου ενδιαφέρον είναι έντονο και το θέατρο ή ο κινηματογράφος μπαίνουν στα πλάνα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη αλλάζει προσωρινά την διάθεσή σου, γίνεσαι εσωστρεφής και δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Πρόσεχε γιατί παραμονεύουν οι εντάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, τα πλάνα θα είναι μεγαλεπήβολα, κράτα όμως μικρό καλάθι γιατί μπορεί να μείνουν μόνο στα λόγια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικογένειά σου έχει τον πρώτο λόγο, με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο και να σε βάζει σε διαδικασία απολογισμού για γεγονότα που τελευταία υπήρξαν και για την συμπεριφορά σου. Οικογενειακές υποχρεώσει προκύπτουν που θα πρέπει να δώσεις τα φώτα σου και αυτό σε βάζει σε διαδικασία συζήτησης με τους οικείους σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε ωθεί στο να θέλεις να βγεις από το στενό πλαίσιο της οικογένειας, να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και αυτό σου δημιουργεί προσωρινά εκνευρισμό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει συζητήσεις είτε με πρόσωπα της οικογένειας, είτε με άτομα από την δουλειά σου που να σου δώσουν τον ουρανό με τ’ άστρα θεωρητικά, πρακτικά απέχουν πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τηλέφωνο χτυπάει μανιωδώς, καθώς αδέρφια, ξαδέρφια, στενοί φίλοι, γείτονες θέλουν να σου μιλήσουν και να σε συμβουλευτούν. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πολλές και μπορεί να έρθεις στο σημείο που να μην ξέρεις που να πρωτοπάς. Συζητήσεις που αφορούν νέες συμφωνίες είναι πολύ πιθανές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πιθανό να βγάλει εκνευρισμό αλλά και ασυνεννοησία τόσο με το στενό σου περιβάλλον, όσο και με συναδέλφους, θεωρώντας ότι δεν μπορούν να νιώσουν αυτά που έχεις ανάγκη. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βγάζει όλη την καλοπροαίρετη διάθεσή σου στην επιφάνεια, αυτό βέβαια ενέχει τον κίνδυνο να μην αντιληφθείς την διαφορά πραγματικότητας και ψευδής εικόνας που κάποιοι θέλουν να σου περάσουν.

ΛΕΩΝ

Η σκέψη σου είναι στο οικονομικά σου και είναι αλήθεια ότι σε προβληματίζουν, καθώς πιθανά έχουν προκύψει εκκρεμότητες και λογαριασμοί που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες αφού η οικονομική σου κατάσταση σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και νιώθεις ότι δεν πατάς γερά στα πόδια σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη βγάζει έντονο εκνευρισμό, καθώς είναι πιθανό να έχεις στο μυαλό σου να κάνεις πράγματα που θα σε διασκεδάσουν αλλά το πορτοφόλι σου στέκεται εμπόδιο. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να θέλεις να δρομολογήσεις γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα φέρει στον δρόμο σου άτομα που θα σου πουν πολλά αλλά δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είναι δεδομένο ότι έχεις στραφεί στο να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες και αυτό είναι πιθανό να γίνει με απότομο και εγωιστικό τρόπο. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας που μπορεί να υπάρξει είναι δυνατόν να διαταράξει τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να κλειστείς στο εαυτό σου αλλά οι περιστάσεις δεν σε αφήνουν, κάτι που σε κάνει νευρικό και η έντασή σου μπορεί να φέρει κόντρες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνει όλη την καλή προαίρεση για τους συνεργάτες, καλό όμως είναι να είσαι προσεκτικός γιατί είναι πιθανό στο τέλος να απογοητευτείς από συμπεριφορές που θα βιώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με μελαγχολική διάθεση ξεκινάει η μέρα και η συναισθηματικότητά σου είναι τέτοια που θα θέλεις να απομονωθείς. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, σε ένα περιβάλλον που βγάζει στην επιφάνεια όλες σου τις ανασφάλειες αλλά και τις πληγές και η εσωστρέφειά σου είναι έντονη. Η διάθεσή σου απέχει πολύ από το να ασχοληθείς με τα τρέχοντα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει την κατάσταση και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κάποιο πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος, θεωρώντας ότι δεν σε καταλαβαίνει ή ότι κάνεις περισσότερα για τους άλλους παρά για τον εαυτό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συμπεριφορές και μυστικά από τον εργασιακό σου χώρο που θα σε απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η εξωστρέφειά σου είναι πασιφανής. Είναι έντονο ότι θέλεις να προβάλεις την ατομικότητά σου, μέσα από πρωτότυπες και επαναστατικές σκέψεις και ιδέες. Το φιλικό σου περιβάλλον παίζει σπουδαίο ρόλο, καθώς συζητάς και ανταλλάσεις απόψεις και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν φίλοι που θα σταθούν δίπλα σου σε σχέδια που θέτεις για το μέλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει εκνευρισμό και αμφιβολία για τον ίδιο σου τον εαυτό και πιθανά μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στα σχέδια που έχεις θέσει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να σε κάνει να μην δεις πως υπάρχουν άτομα γύρω σου που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο η δουλειά έχει πάρει τα πάνω της και προκύπτουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις και πιθανό να σε γεμίζουν άγχος. Η προσπάθεια που καταβάλλεις είναι σημαντική, καθώς απώτερος σκοπός σου είναι να ανέβεις ιεραρχικά και να ανταμειφθείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει μία εσωτερική σύγκρουση έντονη και η επιθυμία σου για να συναναστραφείς φίλους, συνεργάτες, σύντροφο σε χαλαρούς ρυθμούς έρχεται σε αντιδιαστολή με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να είσαι καλοπροαίρετος και ανοιχτός με άτομα που ίσως δεν θα έπρεπε και μπορεί να ανακαλύψεις ότι επιβουλεύονται την προσπάθειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η μέρα θέλεις να κυλίσει σε χαλαρούς ρυθμούς, να βρεις παρέες από τα παλιά που έχεις καιρό να δεις, να απολαύσεις συζητήσεις για διάφορα φιλοσοφικά θέματα. Η χαλαρή και ίσως αδιάφορη τάση σου για τα τρέχοντα μπορεί να σε εκθέσει, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε βάζει σε σκέψεις και χάνεις προσωρινά τα κέφια σου, καθώς ανακαλείς στην μνήμη σου καταστάσεις που σε πλήγωσαν και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να χάνεις το μέτρο του πραγματικού και να εξιδανικεύσεις άτομα που δεν τους αξίζει, με αποτέλεσμα, ούτε λίγο ούτε πολύ να σε απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάει με περίεργη διάθεση η μέρα αφού η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα και νιώθεις μία ανεξήγητη εσωτερική ένταση που σε συνοδεύει από το πρωί. Οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες ή άλλους οργανισμούς είναι πιθανό να προκύψουν και θα πρέπει να ασχοληθείς ή μπορεί να προκύψουν συζητήσεις οικονομικής φύσεως με τους συνεργάτες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει νευρικό και ευέξαπτο, καθώς μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν σου είναι εύκολο να προχωρήσεις σχέδια που έχεις για οικονομικούς λόγους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου βγάζει έντονο συναισθηματισμό αλλά και λάθος εντύπωση για τα έσοδά σου, γι’ αυτό πρόσεξε μην κάνεις αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘYΕΣ

Με την Σελήνη να έχει περάσει στην Παρθένο η προσοχή σου είναι στραμμένη στις σχέσεις σου με τους άλλους, προσωπικές αλλά και επαγγελματικές. Η τάση σου για να κρατήσεις ισορροπίες και να μην δημιουργηθούν συγκρούσεις είναι δεδομένη και όλο αυτό γίνεται υπό τον φόβο της μοναχικότητας που ενδόμυχα έχεις. Είναι πιθανό να συμβιβαστείς με καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν σε ικανοποιούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει να καταπιέζεις τις ανάγκες σου σε πιο έντονο βαθμό αλλά ο εκνευρισμός πια είναι δεδομένος, καθώς θεωρείς ότι δεν ικανοποιήσεις τον εαυτό σου για χάρη του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου ανεβάζει τον συναισθηματισμό κατακόρυφα και είναι πιθανό να ακούσεις πολλά μεγαλεπήβολα λόγια από συνεργάτες που να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment