PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 28 Ιουλίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα να αποφύγεις νέα ξεκινήματα στη δουλειά.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγεται μία σημαντική περίοδος για να συζητήσετε με ηρεμία και νηφαλιότητα τις επιδιώξεις και τους στόχους με ανωτέρους και προσφιλή σας πρόσωπα, για να επικοινωνήσετε ισορροπημένα και αποφασιστικά με τον ερωτικό σας σύντροφο, βάζοντας τη σχέση σας σε ένα ξεκάθαρο δρόμο, για να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά μιας συμβίωσης. Η μέρα πιθανόν να δημιουργήσει εκρήξεις και κόντρες, προσέξτε την ενότητα του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεθοδικότητα και πρακτικότητα στις αποφάσεις και τις επιλογές σας που αφορούν κυρίως τον επαγγελματικό τομέα, είναι σήμερα απαραίτητα συστατικά, για να προσπεράσετε και να ξεχάσετε τις λανθασμένες προοπτικές του παρελθόντος και να οικοδομήσετε μια καινούρια πραγματικότητα για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Αποκτάτε και πάλι την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, στήνετε τους στόχους και τα όνειρά σας σε γερά, ατσάλινα θεμέλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δημιουργικότητα, ενθουσιασμός και προκοπή σημαίνει για σας η σημερινή όψη, ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις στη δουλειά και την κοινωνική σας ζωή, συνεννόηση και ομοψυχία με τον ερωτικό σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα για να επανέλθει η αγάπη και η ειλικρίνεια στο δεσμό σας, ξεχάστε τις ταλαιπωρίες του χθες, η μέρα στέλνει τα δώρα της σταθερότητας και της σοβαρότητας στη σχέση σας, μην αγχώνεστε άδικα και μην αγωνιάτε για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα συναισθήματα και παρεξηγήσεις ή ανατροπές στην καθημερινότητά σας είναι πιθανόν να φέρει η σημερινή όψη, χρειάζεται προσοχή στις πάσης φύσεως σχέσεις σας, στις εντάσεις και τα μπερδέματα στη δουλειά σας, αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Αντισταθείτε στον πειρασμό να καβγαδίσετε με το ταίρι σας, φλογίστε την έντονη ατμόσφαιρα με πάθος και αισθησιακές στιγμές, επιστρατεύστε τη γοητεία σας για να ξορκίστε τη δυσαρέσκεια και τον θυμό.

ΛΕΩΝ

Με τους ευγενικούς τρόπους και με τη διπλωματία σας μπορείτε να εξισορροπήσετε σήμερα τα υπέρ και τα κατά στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές, από σήμερα δημιουργεί άριστες προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους και τα επιτεύγματά σας. Αναλύστε με προσοχή τις προτάσεις που έρχονται, συζητήστε με το ταίρι σας για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη σχέση σας, πάρτε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να πιστεύετε πως αξίζετε καλύτερη ανταμοιβή από τη δουλειά σας, ίσως σήμερα μπείτε στη διαδικασία να παζαρέψετε την αξιοσύνη και τις ικανότητές σας, όμως σκεφτείτε και τη σιγουριά που σας προσφέρουν οι ήδη υπάρχουσες κατακτήσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μειώστε τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, ρίξτε τους ρυθμούς, χαλαρώστε στη ζεστασιά του δεσμού σας, πείτε ένα μπράβο στον εαυτό σας για όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα, το αξίζει.

ΖΥΓΟΣ

Όσο και να θέλετε να μείνετε κλεισμένοι στα προβλήματα και τις δυσκολίες σας, όσο και αν επιδιώκετε να έχετε μια ήρεμη και γαλήνια μέρα, οι όψεις της ημέρας αναστατώνουν τα θέλω και τις επιθυμίες σας σήμερα, με αποτέλεσμα να χρειαστείτε δύναμη και κουράγιο για να ξεκαθαρίσετε τις επιλογές και τις αποφάσεις σας σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο, χωρίς εριστική και ανταγωνιστική διάθεση, αλλά με θάρρος και τόλμη για όσο δικαιούστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζει ένας κύκλος από σήμερα, που μπορείτε να προωθήσετε με άνεση και σιγουριά τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τις προσωπικές σας επιθυμίες, ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να επιστρατεύσετε τον ενθουσιασμό και το δυναμισμό σας, επενδύοντας σε ένα σεμινάριο που θέλετε να κάνετε, σε μια καλύτερη θέση στη δουλειά σας, σε ευνοϊκότερους όρους για την επιτυχία ενός συναισθηματικού σας ονείρου. Η διαίσθηση και το ένστικτο, βοηθούν τις επιλογές και τις επιθυμίες σας, ακολουθείστε τα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως χρειαστεί σήμερα να μεσολαβήσετε σε μια παρεξήγηση στο χώρο της δουλειάς σας για να επανέλθει η ειρήνη και η τάξη, μπορεί να είναι αναγκαίο να μιλήσετε στον ερωτικό σας σύντροφο ή σε ένα μέλος της οικογένειας με ηρεμία και προσεκτικές κουβέντες, για να επανέλθουν η ισορροπία και η χαρά στην καθημερινότητά σας, το βέβαιο είναι πως οι δημιουργικές ιδέες, ο ενθουσιασμός και ο δυναμισμός σας, βοηθούν να γίνουν τα αδύνατα δυνατά, να μεταμορφωθεί η αποτυχία σε ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στρέψτε τη ζωή σας στο δρόμο και τις επιλογές που επιθυμείτε, από τη μία πλευρά η μέρα φέρνει δύναμη και θάρρος για να κατακτήσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας, από την άλλη η η μέρα σας προτρέπει να οργανώσετε και να προγραμματίσετε τα προσωπικά σας σχέδια και τα συναισθηματικά σας όνειρα για το κοντινό μέλλον. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα στη συνεννόηση με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποδράστε από την προβληματική σας καθημερινότητα, οι όψεις της ημέρας βελτιώνουν την επικοινωνία με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα στις πάσης φύσεως σχέσεις σας, αρκεί να απαγκιστρωθείτε από την αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα που βασανίζουν τις σκέψεις και το μυαλό σας. Κάντε μια ρομαντική διαδρομή με τον ερωτικό σας σύντροφο, ποντάρετε στις σταθερές αξίες της ζωής σας, χωρίς να προβάλετε άκαμπτες απόψεις.

ΙΧΘYΕΣ

Αν αισθάνεστε σήμερα πως έχουν βαλτώσει και τελματώσει οι εξελίξεις και οι καταστάσεις γύρω σας, αν νιώθετε πως επικρατούν συναισθήματα όπως θλίψη, στεναχώρια και ανασφάλειες, οι όψεις της ημέρας, θα ξεσηκώσουν το επικοινωνιακό σας ταλέντο, τη διπλωματία, τα θέλω και τις απτές σας επιθυμίες, που παραμένουν στάσιμα εδώ και αρκετό διάστημα. Εμπιστευτείτε τις τρυφερές σας ικανότητες, ξεμυαλίστε το ταίρι σας με τον έντονο ερωτισμό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment