PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα τολμηρές συζητήσεις θα ανοιχτούν.

ΚΡΙΟΣ

Θα αναλύσετε τις καταστάσεις, θα εισχωρήσετε στα γεγονότα, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη έρχονται αλλαγές στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας. Σχετικά με μια οικονομική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Σε θέματα διαφωνιών και εντάσεων βρίσκεται λύσεις, ισορροπούν οι επαφές σας με γονείς και αδέλφια. Στον κοινωνικό σας τομέα, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα ενδιαφέρουσα θα βρουν την προσωπικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχονται ευνοϊκά οικονομικά και επαγγελματικά συμβάντα, ευχάριστες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για νέες ευκαιρίες. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αισιοδοξία και συγκέντρωση στο στόχο σας, κινηθείτε με συνετή αισιοδοξία. Η τύχη σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει , σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Όσο θα παραμένετε σταθεροί στα θέλω σας, τόσο θα δημιουργούνται συμβάντα που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες , δώστε βάση στη συμβουλή που θα σας δώσει ένα πολύ κοντινό σας άτομο. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα έχετε τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, ισορροπεί η ψυχολογία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λογική θα είναι η σκέψη σας, σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, πρακτικά θα νιώσετε έτοιμοι να δράσετε, δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια επαγγελματική υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη τώρα θα καταφέρετε να επιτύχετε στο στόχο σας. Σε συνομιλία τετ α τετ θα μπορέσετε να κατευθύνετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε , η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη. Εκφράστε τη σκέψη σας, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Σε ένα συγκεκριμένο φιλικό σας ζήτημα λύνεται μια παρεξήγηση, αναλυτικές και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να συνειδητοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, θα ανακαλύψετε γεγονότα και καταστάσεις που ενδεχομένως να τα αγνοούσατε ως τώρα, κρυφές υποθέσεις θα βγουν στο φως, θα φέρουν αναθεωρήσεις τόσο στο σκεπτικό σας όσο και στις αποφάσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε τα θέματα από την αντικειμενική τους πλευρά, θα εστιάσετε στη θετική όψη. Θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, βγαίνετε από αυταπάτες που διατηρούσατε εδώ και αρκετά καιρό, τα νέα δεδομένα θα αλλάξουν τις απόψεις σας που έχετε για κάποια συγκεκριμένα άτομα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλάβατε ποιον αξίζει να εμπιστευτείτε και ποιον όχι, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε οριστικά σχέσεις ή συνεργασίες. Σήμερα μια συνάντηση θα αποτελέσει αφορμή μεγάλων αλλαγών.

ΛΕΩΝ

Θα μιλήσετε με ειλικρίνεια και θα προσχωρήσετε σε εκ βάθους συνομιλίες με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με άτομα που μέχρι τώρα αποφεύγατε τις συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική, η άρνηση σας να μην αποξενωθείτε θα σας κάνει δεκτικούς σε προτάσεις φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν απρόοπτα και πολύ ευχάριστα συμβάντα. Στον επαγγελματικό σας τομέα οι συγκυρίες θα σας ωθήσουν σε συζητήσεις σχετικά με τη μελλοντική εξέλιξη της καριέρας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμαστείτε για διαφόρων ειδών ανοίγματα και εποικοδομητικές ευκαιρίες, θα σημειωθούν πρωτοποριακές αλλαγές στη ζωή σας. Θα υπάρξει πρόταση που θα διαφοροποιήσει τις επαγγελματικές σας συνθήκες, θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας συνεργασίες. Εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε ξεκαθαρίσματα, οι αποκαλύψεις που θα προκύψουν θα διαφοροποιήσουν ριζικά τις αποφάσεις σας. Ίσως να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες θα προκύψει νέο ξεκίνημα, κάτι θα αλλάξει στη επαγγελματική σας ζωή και θα είναι για καλό. Δραστήριες θα είναι οι διαθέσεις σας, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας. Εσείς που ψάχνετε για εργασία θα έχετε άνοιγμα που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Σωστές αποφάσεις θα πάρετε σχετικά με θέματα που αφορούν νέες προτάσεις, χρηματικά ποσά, και εξέλιξη συνεργασιών. Οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους πονηρούς ή καμουφλαρισμένους σκοπούς. Στις συνεργασίες σας θα υπάρξει ομαλή πορεία, στρατηγικές και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σας. Τυχερά ανοίγματα θα δώσουν φως σε τυχόν απαισιόδοξες σκέψεις σας, τώρα θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, αυτή τη φορά δε θα παγιδευτείτε σε σκοτεινές εκδοχές και αγχωμένες φοβίες. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη με αυτοπεποίθηση θα βάλετε μπρος για νέα σχέδια. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε νέους φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυναμισμός και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, υψηλή θα είναι η διανόηση σας. Η ανταγωνιστική σας διάθεση θα πάρει έκταση, επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε, νέους στόχους βάζετε στα μελλοντικά σας πλάνα. Κλείνετε παλιές εκκρεμότητες, τερματίζετε αρνητικές σχέσεις επαγγελματικές ή φιλικές, βάζετε πλώρη για καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες. Η Σελήνη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αισιόδοξο αποτέλεσμα θα έχουν οι επαφές και οι συζητήσεις σας. Η κοινωνική σας διάθεση σε συνδυασμό με την εκφραστικότητα σας θα σας βοηθήσουν να ρθείτε σε επαφή με καινούρια πρόσωπα. Ανοίγει ο κύκλος γνωριμιών σας, θα λάβετε ευχάριστες προτάσεις. Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για ταξίδια και μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητα σας, αμετακίνητοι θα φανείτε ως προς τους στόχους σας. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν λύσεις ή διεκδικήσεις, θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε αναλυτικές συζητήσεις, θα τεκμηριώσετε και θα πείσετε. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες επαγγελματικές και κοινωνικές, δραστικότητα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας, βγαίνετε από την αδράνεια. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε, ίσως εσείς οι ίδιοι να προτείνετε εκδρομή αναψυχής, ανανεώνεται η ψυχολογία σας, οι προτάσεις που θα κάνετε θα έχουν στόχο την τόνωση και την αναζωογόνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σκέψεις που θα κάνετε θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, αυτή τη φορά δε θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Θα προκύψουν γεγονότα που δεν θα τα περιμένετε, θα σας ενθουσιάσουν και θα σας φέρουν θετικές αλλαγές. Τα χρήματα σας θα τα χειριστείτε με οξυδέρκεια , θα είστε σε θέση να συγκρατηθείτε και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Προτάσεις θα λάβετε για κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές, θετική θα είναι η διάθεση σας, οι απαντήσεις σας δεν θα είναι αρνητικές. Συναντήσεις και συζητήσεις θα έχετε με οικογενειακά σας πρόσωπα, σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη ψυχολογική και συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παίρνετε την απόφαση να κινηθείτε δυναμικά, αφήνετε στην άκρη εσωτερικές φοβίες και υποσυνείδητες ανασφάλειες, αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας. Σε οικονομικά ζητήματα σωστός και μεθοδικός θα είναι ο χειρισμό σας, η σκέψη σας θα είναι οργανωτική. Οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα θελήσετε να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας ωθήσει στο να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό και αμεσότητα. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, σε επαγγελματικά θέματα θα αναλάβετε ρίσκα. Θα επιχειρήσετε να αλλάξετε την κατεύθυνση της πορεία σας, η συνεργασία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή με κάποια νέα εταιρία θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στο μέλλον σας.

ΙΧΘYΕΣ

Θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε και να αντιληφθείτε σωστά, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στις εμμονές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη η σκέψη σας θα είναι θετική, αισιόδοξοι θα φανείτε στα καινούργια επαγγελματικά αλλά και οικονομικά ενδεχόμενα. Σήμερα κάπως αόριστες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα αναζητήσετε ελευθερία κινήσεων , θα αντιδράσετε σε περίπτωση που κάποιοι σας πιέσουν. Σε επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις δουλειές σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτές υποθέσεις. Στις εργασιακές σας δοσοληψίες θα αποφύγετε τις εντάσεις, με υπομονή και διπλωματία θα συμπεριφερθείτε. Σε τυχόν διλήμματα επαγγελματικά ή οικονομικά εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, διεισδυτική θα είναι η αντίληψη σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment