PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θα υλοποιήσουμε σχέδια και στόχους.

ΚΡΙΟΣ

Ορθολογισμός και νέες δημιουργικές ιδέες θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Κάποιοι από εσάς θα διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις, με σοβαρότητα θα εστιάσετε σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα για δημιουργικές συνεργασίες και εποικοδομητικές συνομιλίες, συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα θα έχουν θετική κατάληξη. Σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο θα νιώσετε ανανεωμένοι, δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες που η διεκπεραίωση τους θα ενισχύσουν το γόητρο σας. Εσείς που αναζητάτε εργασία ή θέλετε πλήρη απασχόληση, ανοίγεται προοπτική σταθερής θέσης που θα έχει τη δυνατότητα μελλοντικής εξέλιξης. Οι ευκαιρίες θα είναι άμεσες, θα είστε σε θέση να τις αξιοποιήσετε με σοβαρή σκέψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ναι μεν θα είστε συζητήσιμοι και εκφραστικοί, ωστόσο προσοχή στις απόψεις σας, έχετε το νου σας να μην εμπλακείτε σε κουβέντες αυστηρής κριτικής, αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια. Στο εργασιακό σας περιβάλλον καλό θα είναι να κινηθείτε προνοητικά, μη πείτε λόγια που θα μπορούν να παρεξηγηθούν ή να ανοίξουν πεδία φραστικού ανταγωνισμού. Σήμερα επικεντρωθείτε σε επαφές φιλικών και αγαπημένων σας προσώπων, με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές, δώστε σημασία στις συζητήσεις που θα έχετε με γονείς και αδέλφια. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μια ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, θα απομακρύνετε από τη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα προηγούμενων ημερών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα φέρουν θετική κατάληξη. Συναντήσεις και συζητήσεις θα κλείσουν με συμφωνίες που θα τηρηθούν . Όσοι από εσάς ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις θα τα πάτε πολύ καλά, ευχέρεια θα έχει ο λόγος σας, εμπιστοσύνη θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό οι πράξεις σας θα είναι δημιουργικές, εμπνευσμένες, και θα στοχεύουν στη αρμονική συνεργασία. Ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας οικογενειακές, φιλικές ή κοινωνικές. Τα οικονομικά σας βήματα θα είναι συνετά, σοβαρά σκεπτόμενα, με μικρή ριψοκινδυνότητα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω με τους φίλους σας , η μέρα σας θα είναι κοινωνική, θα λάβετε μέρος σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας κάνει επικοινωνιακούς, διπλωματική θα είναι η στάση σας, οι συμβιβασμοί σας θα βασιστούν στην προνοητική σκέψη. Σήμερα σε συνδυασμό με το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, θα βρείτε συνεννόηση στους επαγγελματικούς διαλόγους που θα ανοίξετε, εργασίες που εκκρεμούν θα διεκπεραιωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να κάνετε την προσπάθεια να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, κάντε το βήμα ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, εσείς βάλτε το πρώτο λιθαράκι από εκεί και πέρα δώστε χρόνο στα γεγονότα. Προσγειωμένος και συνετός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε το πορτοφόλι σας, ναι μεν θα έχετε καταναλωτικές διαθέσεις, ωστόσο η αυτοσυγκράτηση σας θα σας γλιτώσει από υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σας δημιουργήσει τη θέληση να διαφοροποιήσετε κάπως τα άμεσα καθημερινά σας ενδιαφέροντα. Αυτή τη φορά θα δώσετε σημασία κυρίως στις εσωτερικές σας ανάγκες, θα στασιάσετε σε θέματα σχετικά με την υγεία σας, την ομορφιά σας, και τη φυσική σας κατάσταση. Με λίγα λόγια τώρα θα στοχεύσετε στην βελτίωση της εικόνας σας και της προσωπικότητα σας , οι αλλαγές που θα επιτύχετε θα είναι εντυπωσιακές. Τα επαγγελματικά σας θέματα δε θα τα αφήσετε στην άκρη θα δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, ωστόσο βασική σας επιδίωξη θα είναι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από τις βαριές έγνοιες . Σήμερα θα έχετε προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε με φίλους και να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανωτικούς και δημιουργικούς θα σας κάνει ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα υπερισχύουν τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας έναντι των αρνητικών. Σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε το άγχος σας, τις υποχρεώσεις σας θα τις διεκπεραιώσετε εντός των απαιτούμενων χρονικών προθεσμιών. Ψυχικός δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει, περιορίζετε εξαρτήσεις, κακές συνήθειες και ανθυγιεινό τρόπο ζωής, η απόφαση σας να επιδοθείτε σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, ίσως και αθλητική, θα τονώσει τη σωματική σας κατάσταση αλλά και την ψυχολογική. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα κινηθείτε σε έναν καινούργιο χώρο, ενδεχομένως να διαφοροποιήσετε τις συνήθειες σας ή να αποκτήσετε καινούργιες δραστηριότητες και χόμπι.

ΖΥΓΟΣ

Θα εμφανιστείτε οξυδερκείς, δημιουργικοί και ουσιαστικοί, σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Σελήνη στην Παρθένο στις επαφές σας θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και εκτίμηση. Η διάθεση σας για εργασία και συγκέντρωση θα είναι αρκετά υψηλή, θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τυχόν ψυχολογικές εξάρσεις, αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει. Σε οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα που το τελευταίο καιρό το τοπίο είναι κάπως θολό, τώρα θα δοθούν εξηγήσεις, θα υπάρξουν αναλυτικές συζητήσεις που θα ξεμπλέξουν το μπερδεμένο κουβάρι. Σε περίπτωση που ζητήσετε βοήθεια ή συμπαράσταση από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να ξέρετε πως θα σας δοθεί απλόχερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και ο ερχομός της στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας ή της συμπεριφορά σας και να περάσετε αποφασιστικά σε συγκεκριμένες αλλαγές. Ουσιαστικά τώρα θα καταφέρετε να βρείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε την προσωπικότητα σας, την εικόνα σας, και γενικότερα τις αντιδράσεις σας. Παίρνετε απόφαση να βγάλετε από την καθημερινότητας σας συνήθειες που φέρνουν στασιμότητα στην προσωπική σας εξέλιξη, αλλάζετε κατευθύνσεις, δε θα μείνετε προσκολλημένοι σε συντηρητικές απόψεις. Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των καινούργιων προσώπων που θα σας συστήσουν. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία, οι ενέργειες σας θα στοχεύουν στην αρμονία και στη συνεννόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα απρόσμενο συμβάν, που εσείς θα κρίνετε αν είναι θετικό ή αρνητικό, θα σας δώσει το έναυσμα να ασχοληθείτε με την υγεία σας και με τη φυσική σωματική σας κατάσταση. Γενικά στην παρούσα φάση θα δοθεί άνοιγμα αλλαγών και αναθεωρήσεων, σε περίπτωση που επιχειρήσετε να προβείτε σε ουσιαστικές αλλαγές που χρειάζονται δύναμη και ψυχικό κόπο, να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας θερμό και πιστό συμπαραστάτη. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο οργανώνεστε και αποκτάτε μεθοδική τακτική, βασική σας προτεραιότητα θα είναι το κλείσιμο των ανοιχτών υποθέσεων επαγγελματικών και οικονομικών. Βάζετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τους λογαριασμούς σας, η άμεση δραστηριοποίηση σας ως κατάληξη θα έχει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να ηρεμήσετε ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώριμη θα είναι η σκέψη σας, συγκρατημένη η παρορμητικότητα σας. Τα γεγονότα σε συνδυασμό με τις καλά σκεπτόμενες αποφάσεις σας θα σταθεροποιήσουν την επαγγελματική σας πορεία. Εσείς που θέλετε να ανεβάσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω, θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό και θα σας βγει σε καλό. Η επιλογή σας να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γλιτώσετε από επιπλέον άγχος. Με τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ο επαγγελματικός διάλογος που θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τερματίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που υπάρχουν μεταξύ σας. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε η συνεργασία σας θα αναδομηθεί επάνω σε καινούργια πλέον δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποθέσεις που από καιρό παραμένουν ανοιχτές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αλλαγές που επιθυμείτε, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις μέσα στον χώρο εργασίας σας. Τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα τις χειριστείτε με διπλωματική κατανόηση, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε μακροχρόνιο πρόβλημα. Αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, διατηρήστε την κοινωνικότητα σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό φανερώστε σκέψεις και αισθήματα στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε φιλικά ή οικογένεια, θα βρείτε την κατανόηση και την συμπαράσταση που χρειάζεστε. Δοτική θα είναι η στάση σας, ίσως να γίνουν από πλευρά σας πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

ΙΧΘYΕΣ

Η μέρα σας θα έχει εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις, εμπιστοσύνη θα δείξετε στις προφορικές αλλά και πρακτικές σας ικανότητες. Ίσως να εμφανιστούν στη σκέψη σας κάποιοι προβληματισμοί, ενδεχομένως να σας απασχολήσει η κριτική τρίτων προς εσάς, τα συμπεράσματα που θα βγάλετε θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε ακόμα περισσότερο. Αν έχετε αφήσει ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς σήμερα θα προβείτε στις ανάλογες ενέργειες, θα κάνετε ότι είναι αναγκαίο προκειμένου να βγείτε από καταστάσεις άγχους. Στις φιλικές σας επαφές θα υπάρξει αρμονία και ισορροπία, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα θελήσετε να βγείτε έξω και να ανανεωθείτε. Σήμερα οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, εσείς οι ψυχολογικά πεσμένοι θα καταφέρετε να αναζωογονηθείτε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment