PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα τα αυτιά μας και τα μάτια μας ανοιχτά.

ΚΡΙΟΣ

Εξτρεμιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, πρωτοποριακές οι απόψεις σας, σήμερα οι ιδέες σας θα κεντρίσουν τον ενδιαφέρον ατόμων που θέλετε να έρθουν με το μέρος σας και να γίνουν υποστηριχτές σας, όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό. Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας που θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα με οικονομικές προοπτικές. Εσείς που θέλετε να ανοιχτείτε και να επεκταθείτε επαγγελματικά προσεγγίστε, περάστε σε προτάσεις το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για να πείσετε και να επηρεάσετε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα βρειτε αποδοχή, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, αυτόβουλες θα είναι οι ενέργειες σας, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις και να βγείτε από δεδομένα καταπιεστικά ή οπισθοδρομικά. Αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, βγαίνετε από διλλήματα, περνάτε πρακτικά στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών και επιθυμιών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις για επιχειρηματικές κινήσεις ναι μεν θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, ωστόσο στα σημεία που θα πρέπει να ρισκάρετε μεγάλα χρηματικά ποσά δε θα πρέπει να ξεφύγει ο δείκτης ριψοκινδυνότητας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει παράλληλα όμως πάρτε και τις ανάλογες συμβουλές από ειδικευμένα πρόσωπα, μην αγνοήσετε την πείρα κάποιων συγκεκριμένων ατόμων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρχονται νέες ευκαιρίες και κοινωνικά ανοίγματα, σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, αν κινηθείτε πρακτικά και μελετημένα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σας συμβουλεύω να δράσετε δυναμικά, αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Προσοχή στην ένταση που θα έχουν τα λόγια σας σε περίπτωση που συναντήσετε διαφωνίες στις απόψεις σας, αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τη διαφορετική τοποθέτηση έστω κι αν την βρίσκεται συντηρητική ή ξεπερασμένη. Σε τυχόν επαγγελματικές αλλαγές ή διεκδικήσεις θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, θα βρεθεί το άνοιγμα που αν το αξιοποιήσετε θα καταφέρετε να εξελιχτείτε και να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω. Η επιτυχία θα έγκειται στο κατά πόσο μεθοδικές και μελετημένες θα είναι οι κινήσεις σας, μερικές φορές κάποια πράγματα θέλουν διπλωματία και όχι κατά μέτωπο επίθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα φέρουν ανατροπές στο σκεπτικό σας, διαφορετικός θα είναι ο τρόπος δράσης και αντιμετώπισης σας. Οξυδέρκεια θα σας διακρίνει, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη, οικονομική ή επαγγελματική. Παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε κάποιες εσώψυχες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο. Αλλάζετε συναισθηματική και ιδεολογική τοποθέτηση, η αφορμή θα δοθεί από ένα απρόοπτο συμβάν που θα φέρει έντονες αναστατώσεις και σκέψεις. Απελευθερωμένη θα γίνει η στάση σας, απεγκλωβίζεστε από αρνητικές εικασίες, αποκτά αισιοδοξία η δράση σας. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα καινούργιο άτομο θα θελήσει να δημιουργήσει μεταξύ σας σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είναι δημιουργικό το πείσμα σας, θα έχετε ισχυρή δύναμη θέλησης, θα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε τα βήματα σας χωρίς ενδοιασμούς και πισωγυρίσματα. Αλλαγές θα φέρετε στον επαγγελματικό σας τομέα, καινούργιες ιδέες θα αναστατώσουν το σκεπτικό σας, θα είστε σε θέση να τις εκφράσετε και να τις προωθήσετε με τον σωστό τρόπο. Η ανάγκη σας να απαλλαγείτε από τη στασιμότητα και η θέληση σας να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες θα σας ωθήσουν σε τολμηρές και επιτυχημένες προσεγγίσεις. Η μέρα σας θα είναι κοινωνική δεν αποκλείεται να καλέσετε ή να προτείνετε, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Μιλήστε ελεύθερα για τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, στις συζητήσεις σας το κλίμα θα είναι ομαλό και ευχάριστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συζητήσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το έναυσμα για νέες αναζητήσεις και καινούργιες διεκδικήσεις, διατυπώστε τις ιδέες σας. Αποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης ξεκαθαρίζετε επίμαχα ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απορρίψετε πρόσωπα που στο παρελθόν ή στο πρόσφατο παρόν σας δημιούργησαν απογοητεύσεις, ενδεχομένως να διακόψετε κάποιες συναδελφικές συνεργασίες. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε επιθυμίες που τον τελευταίο καιρό της είχατε αφήσει στην άκρη, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Νέες οικονομικές προοπτικές θα σας ανοιχτούν, αν επιθυμείτε να ανεβείτε ένα σκαλί παραπάνω, τότε μην δειλιάσετε να δράσετε αποφασιστικά και άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Αισιόδοξα συμβάντα θα σας απομακρύνουν από τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης και από την παθητική ή αδιάφορη στάση. Παίρνετε τα πάνω σας, αποκτάτε δυναμικές πεποιθήσεις, οι ιδέες σας θα είναι πρωτοποριακές. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αναλαμβάνετε άμεση δράση, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις. Εσείς που από καιρό ψάχνετε για εργασία ίσως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας και γενικότερα την επαγγελματική σας κατεύθυνση, το έναυσμα θα δοθεί από ένα συγκεκριμένο άνοιγμα που δε θα είναι στις προβλέψεις σας. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε καταπιεστικές συνθήκες ή σε καταστάσεις που σας δημιουργούν περιορισμούς και φραγμούς. Μην αρνηθείτε πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, βγείτε έξω, αφεθείτε στη ροη των γεγονότων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διατηρήστε τη στρατηγική σας σκέψη και μέθοδο, μην παρασυρθείτε από την ανυπομονησία ή τον ενθουσιασμό που ενδεχομένως να σας διακατέχει. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες στην επικοινωνία σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια και διορατικότητα, στοχεύσετε στο να δοθούν πρακτικές και οριστικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αναβολές δώστε την απαιτουμένη σημασία. Στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε συμβάντα που να μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Ίσως να θελήσετε να κάνετε ένα ταξιδάκι απόδρασης ή να συναναστραφείτε με διαφορετικά πρόσωπα, να διεισδύσετε σε νέους κοινωνικούς κύκλους που να μπορούν να διεγείρουν το ενδιαφέρον σας. Απελευθερώστε τις διαθέσεις σας, δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με θέματα που σας ανανεώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα τις διατυπώσετε τις απόψεις σας ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές και καμουφλαρίσματα, τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Η δυναμικότητα σας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας. Θα ακουστούν προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφοροποιήσεις ωστόσο προσοχή στις αντικομφορμιστικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε πλαίσια που να είναι εφικτή ή υλοποίηση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές εκκεντρικότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και πολλά υποσχόμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλάζει η οπτική σας γωνία, ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο. Συλλογικές εργασίες θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα, τυχόν πρωτοποριακές απόψεις ή τακτικές θα γίνουν αποδεκτές. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, ο επαγγελματισμός σας θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που χρειάζεστε την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, θα βρείτε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα που χρήζουν άμεση τακτοποίηση. Συνομιλίες και συναντήσεις θα σας προτρέψουν στο να αλλάξετε στάση ζωής, φεύγουν οι ανασφάλειες για απόρριψη ή αποτυχία, τώρα βάζετε μπρος την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ίσως και για ριψοκίνδυνες επαγγελματικές στροφές. Οι ιδέες σας θα είναι καινοτόμες, τα λόγια σας απελευθερωμένα, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε στο ιδεολογικό πλαίσιο των περισσότερων για να μην υπάρξουν απότομες προσγειώσεις κατά συνέπεια και απογοητεύσεις. Πιάστε τον συλλογικό ρυθμό και πράξτε διπλωματικά, κάποιες πρωτοποριακές ιδέες ή απόψεις δε γίνονται εύκολα αποδεχτείς στο κοινωνικό σύνολο. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε επικοινωνιακές συνευρέσεις, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να βελτιώσετε τις προοπτικές. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να ξενοιάσετε.

ΙΧΘYΕΣ

Ο προχωρημένος τρόπος σκέψης σας θα σας απομακρύνει από συντηρητικές και προκατειλημμένες απόψεις, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις και να κινηθείτε απελευθερωμένα. Σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και κοινωνική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα προχωρήσουν ομαλά, θα υπάρχει η προοπτική της ικανοποίησης. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος των κινήσεων και των δραστηριοτήτων σας, αυτή τη φορά δεν θα επηρεαστείτε από ανασταλτικές κινδυνολογίες τρίτων. Η διάθεση σας για επικοινωνία θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και προσιτούς, θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε με αισιόδοξη διάθεση. Απελευθερωθείτε, προσεγγίστε, κάντε το βήμα να αποκτήσετε καινούργιες γνωριμίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment