• Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Προβλέψεις για Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Peristeri News
Ιούλιος01/ 2017

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αισιόδοξοι και εξωστρεφείς.

ΚΡΙΟΣ

Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, σήμερα προσοχή στα ψυχολογικά αναποδογυρίσματα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα θα υπάρξουν απότομες εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Αν θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία σας ανοίξετε την καρδιά σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας και κρατήσετε απόμακρη στάση, υπάρχουν άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας συμβουλεύω να διατηρήσετε την υπομονή σας, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα, σήμερα στις υποθέσεις σας θα υπάρξουν δυσκολίες. Διαφωνίες και εντάσεις θα βρείτε στην εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Στην ψυχολογία σας δεν θα υπάρξει σταθερότητα, εστιάστε στις φιλικές συναναστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα περάσετε από έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στη ζωή σας, ωστόσο η στάση σας θα είναι αρκετά επιφυλακτική. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εκμυστηρεύσεις, αν κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή θα φρενάρετε την έναρξη σταθερής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα θα νιώσετε κάπως αιωρούμενοι, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας. Στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες δεν θα εμφανιστείτε και τόσο συνεργάσιμοι, μάλλον δεν θα καταφέρετε να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας.  Χαλιναγωγείστε τάσεις αρνητικής αντίδρασης, σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, το νου σας στις διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα αρνητικές θα κάνει τις αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διάλογους με εντάσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Σήμερα εντελώς απρόοπτα θα συμβεί συνάντηση με ερωτικό πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα, οι αρνητικές σας σκέψεις θα σας δημιουργήσουν διστακτικότητα, σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστείτε αναποφάσιστοι. Φρένο θα βάλετε σε επαγγελματικούς σχεδιασμούς, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Αν σκεφτείτε με αισιοδοξία θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν συναισθηματικούς κόμπους. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, περιορίστε τάσεις ανασφάλειας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα κάπως μαζεμένη και ανασταλτική θα είναι η στάση σας.  Στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα σημειωθούν αλλαγές, η αδράνεια που θα εμφανίσετε δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Πρόσωπο που τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν είστε ερωτικά μόνοι δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον, κινηθείτε με εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα θα μπερδέψουν τον συναισθηματικό σας κόσμο, ωστόσο αν προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές εικασίες,  τότε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα μικρό εμπόδια να λυγίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Μια περίεργη συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει ανατροπές που τελικά θα αποδειχτούν θετικές και όχι αρνητικές όπως στην αρχή θα υποθέσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα, ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, τώρα θα είναι μετρημένες οι κινήσεις σας, επιφυλακτικές οι πράξεις σας. Κάπου θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας, θα θυμηθείτε παλιές πληγές , θα θελήσετε να κρατηθείτε μακριά από επαναλαμβανόμενα λάθη. Διατηρήστε την κοινωνική σας διάθεση, συναναστραφείτε με φίλους, προτιμήστε συζητήσεις περί ανεμών και υδάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε επαγγελματικά συμβούλια και διεκπεραιώσεις. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα, αντιφάσεις και αντιθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, η αντίληψη σας θα είναι παρασυρόμενη από τάσεις απαισιοδοξίας. Μην προχωρήσετε τις οικονομικές σας συμφωνίες, τρενάρετε όσο μπορείτε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, εστιάστε σε πρόσωπα που να μπορούν να σας χαλαρώσουν και όχι να σας προβληματίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα θα εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σήμερα σε κάποια ζητήματα θα δώσετε λάθος εξήγηση. Σε επαγγελματικά άλματα πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Στα ερωτικά σας, σε περίπτωση που επιδιώκετε επανασύνδεση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας, προσπαθήστε να εκφράσετε ανοιχτά αυτό που νιώθετε.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν αντιφατικές ή άτοπες. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο το άγχος σας, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες αλλαγές, προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίσταση ή αντίδραση.

Ετικέτες: