PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κλίμα έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Οι σκέψεις, οι συζητήσεις και οι αποφάσεις σας θα είναι άμεσες και δημιουργικές, συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Άρη δείξτε προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στα συναδελφικά σας άτομα και γενικότερα στα πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει ένταση ή ανταγωνισμός. Καλό θα είναι να αποφύγετε την οξύθυμη συμπεριφορά, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας. Προσοχή στις υπερβολές και στις εγωκεντρικές διαθέσεις, χειριστείτε με υπομονή καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Ταύρο θα φανείτε προνοητικοί σε οικονομικά θέματα, δε θα βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επίμονος θα είναι ο τρόπος διεκδίκησης σας, η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη ίσως να σας κάνει ασυμβίβαστους, σας δίνω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τις συνέπειες των αποφάσεων σας. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε το πάνω χέρι τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις οικογενειακές, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να βρείτε την σωστή μέθοδο και τακτική. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή θα φέρει ωριμότητα στη σκέψη σας, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε από τις παγίδες που θα δημιουργήσουν οι ίδιες σας οι αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί με ευχέρεια λόγου και ορθολογική σκέψη. Οι κουβέντες και οι προτάσεις σας θα έχουν σεβαστά και βάσιμα επιχειρήματα, ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας θα φέρει άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντική εξέλιξη. Σήμερα θα έχετε προτάσεις φίλων για εξόδους, η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και τηλεφωνήματα. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό πρόσχαρη θα κάνει τη στάση σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα επιδιώξετε σταθερότητα στις σχέσεις σας και στις επαφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, ευρηματικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα νιώσετε εμπιστοσύνη για τις ικανότητες σας. Εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων θα έχετε ευχάριστα ανοίγματα που θα ανεβάσουν τις εισπράξεις σας. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο επιθυμία σας θα είναι η σταθεροποίηση, θα αποφύγετε να ρισκάρετε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ασφάλεια. Σήμερα θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα νιώσετε ανάγκη για ψυχική στήριξη και συναισθηματική σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Θα θελήσετε να κυριαρχήσετε, ωστόσο ο τρόπος σας ενδέχεται να είναι υπερβολικά επίμονος ίσως και κάπως εγωκεντρικός. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε, να συμφωνήσετε και να καταλήξετε. Αναθερμαίνονται παγωμένες επαφές, μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, κλείνουν επαγγελματικές εκκρεμότητες. Προσοχή θα δείξετε σε οικονομικά ζητήματα, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα προτιμήσετε τα σταθερά βήματα, στόχος σας θα είναι η οικονομική εξασφάλιση. Σε περίπτωση που σας πιέσουν για αποφάσεις δε θα θελήσετε να βιαστείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα ζητήσετε χρόνο για να σκεφτείτε με την ησυχία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποδοχή θα βρουν οι επαγγελματικές σας ιδέες, πειστικός θα είναι ο τρόπος που θα διατυπώσετε σκέψεις πλάνα και προτάσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να διατυπώσετε και να προσεγγίσετε. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα είστε εξοπλισμένοι με έμπνευση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, αποφύγετε τα εριστικά σχόλια για να μην δημιουργήσετε εκνευρισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε ώριμα συγκαταβατικοί, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στα λόγια σας στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, σήμερα με δημιουργικό τρόπο θα κλείσουν οι συνομιλίες σας. Βασική σας ανάγκη θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη και η εποικοδομητική συνεργασία. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα βρειτε σταθερότητα και ισορροπία ωστόσο με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη προσοχή στις ανταγωνιστικές προκλήσεις. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας, ενδεχομένως να αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες κάπως πιο ανέμελες ίσως και πιο απελευθερωμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνιακά ανοίγματα θα προκύψουν, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο σας φέρνουν ευχάριστες και ελπιδοφόρες πληροφορίες που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε έναν πιο πρακτικό τρόπο δράσης. Απαλλάσσεστε από αναστολές και ενδοιασμούς, τώρα παίρνατε σε διεκδικήσεις, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προσοχή στο τρόπο που θα χειριστείτε τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Καλό θα είναι να λείψουν οι απαιτητικές ή εξουσιαστικές διαθέσεις. Σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, οι σκέψεις και οι ιδέες σας θα είναι προοδευτικές. Εσείς που διεκδικείτε μια συγκεκριμένη εργασιακή θέση θα καταφέρετε τελικά να την κερδίσετε, οι ενέργειες σας θα κλείσουν με επιτυχία και ηθική ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έξαρση θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σας, κατακτητική θα είναι η διάθεση σας. Σε περίπτωση που βρείτε δυσκολίες ή εμπόδια καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και όχι με εμμονική επιμονή. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς περιμένετε απάντηση για ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό θέμα δε θα απογοητευτείτε, η κατάληξη θα είναι θετική ωστόσο οι εξελίξεις θα απαιτούν υπομονή. Βελτιώνονται οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας συνομιλίες. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σας συμβουλεύω να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος, ανησυχία και ψυχολογικό στρες. Προκειμένου να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία θα επιχειρήσετε να κλείσετε και να διεκπεραιώσετε ανοιχτά ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για συζητήσεις, τελεσίδικα αποτέλεσμα και κλείσιμο συμφωνιών. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, αυτά που θα υποσχεθείτε θα είστε σε θέση να τα τηρήσετε. Σήμερα το επικίνδυνο σημείο θα βρίσκεται στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, οι ηγετικές και εξουσιαστικές σας διαθέσεις ενδεχομένως να σας κάνουν ανυποχώρητους. Αποφύγετε συνομιλίες για θέματα που σας εκνευρίζουν και με πρόσωπα που αντιπαθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετική επίδραση στις επικοινωνιακές σας επαφές και κυρίως στον τρόπο ομιλίας και έκφρασης σας. Η σκέψη σας θα είναι συγκροτημένη και ισορροπημένη, δε θα υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις ή διχογνωμίες, ουσιαστικά η στάση σας θα είναι κατασταλαγμένη. Θα είστε σε θέση να συζητήσετε με τεκμηριωμένες απόψεις, στις επαγγελματικές σας επαφές δε θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις. Θα φανείτε ομιλητικοί και συνεννοήσιμοι καταφέρνοντας να περάσετε ιδέες και επιθυμίες με εύστοχο τρόπο. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα εμφανίσετε έντονη την επιθυμία για απόκτηση υλικών αγαθών. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη αν έχετε διαφορές ή αντιπαλότητες με κάποιο συγκεκριμένο άτομο φιλικό ή οικογενειακό, καλυτέρα σήμερα να αποφύγετε τη μεταξύ σας προσωπική επαφή.

ΙΧΘYΕΣ

Ευνοϊκή κατάληξη θα υπάρξει σε συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις, ζητήσετε αυτό που θέλετε η απάντηση που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξη και ενθαρρυντική. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τακτοποίηση ζητημάτων που στο παρελθόν υπήρχαν αντικρουόμενες απόψεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα νέα εγχειρήματα, καλυτέρα επικεντρωθείτε στα ανοίγματα που ήδη έχουν εμφανιστεί. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό, οι εξιδανικεύσεις σας θα πρέπει να βασίζονται σε μια ρεαλιστική βάση. Φροντίστε τα καινούργια σχέδια που θα κάνετε να πατούν γερά στο έδαφος, μη ξεχάσετε να υπολογίσετε και τα αρνητικά ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment