PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές τόσο στην σκέψη σας όσο και στις επιθυμίες σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν τολμώντας να αποφύγετε εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, με συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από την εργασιακή σας καθημερινότητα πρόσωπα, που το μόνο που σας πρόσφεραν ως τώρα ήταν αρνητική επιρροή. Καταφθάνει οικονομικό άνοιγμα που θα σας βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα, ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα λάβετε, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε καινούργια όνειρα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, παίρνετε απόφαση σας να εστιάσετε μόνο στα πρόσωπα που αποδεδειγμένα σας πρόσφεραν συμπαράσταση και αληθινή αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοούνται οι καινούργιες αναζητήσεις και οι οικονομικές διεκδικήσεις. Με τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα λάβετε την ανταμοιβή που αναμένατε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον αισθηματικό, τα γεγονότα θα σας φέρουν αισιοδοξία θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις που θα βγάλουν στο φως σκοτεινές σας σκέψεις και κρυμμένα σας όνειρα. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας και δείξτε εμπιστοσύνη με βάση το ένστικτο σας. Ανανεωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να απαλλαγείτε από καταπιεστικά δεσμά και από ασφυκτικές καταστάσεις. Ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει να μεταβείτε σε νέο στάδιο, αποκαλυπτικές θα είναι οι εξομολογήσεις που θα σας κάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σε οικονομικά θέματα οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για εσάς. Σας παροτρύνω ότι περάσει από τη σκέψη σας να το κάνετε πράξη θα υπάρξουν ανοιχτά ενδεχόμενα μεγάλης επιτυχίας, θα σημειωθεί αύξηση στα έσοδα σας. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα έχετε τη θέληση να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία άρα μην αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος, κινηθείτε αποφασιστικά. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα, για εσάς τους μοναχικούς θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, φανείτε εκδηλωτικοί μην αφήστε τον τρένο να σας φύγει. Για τους αδέσμευτους καταφθάνουν επίσημες προτάσεις που θα είναι σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για αντίσταση, ψυχολογικά θα πάρετε τα πάνω σας, θα πατήσετε πόδι με στόχο να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν απαισιοδοξία στενοχώρια ή ψυχικό βάρος. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα καταφέρετε να βγάλτε την εσωτερική σας δύναμη σας στη φόρα, θα έχετε τα προσόντα να κερδίσετε αυτό που θέλετε και να επιτύχετε σε ό,τι ακριβώς στοχεύσετε. Μην αφήσετε άλλο τον χρόνο να στραφεί εναντίον σας, βγείτε δυναμικά και θα κερδίσετε. Η απόφαση σας να ξεχάσετε τις παλιές αποτυχίες και να αναζητήσετε ένα πολύ πιο ικανοποιητικό μέλλον θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά.

ΛΕΩΝ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα σας βοηθήσει να βγείτε από συναισθηματικά μπερδέματα, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε στάση ζωής και θέση οπτικού πεδίου. Η κατάληξη ενός γεγονότος θα σας πείσει να στρίψετε το τιμόνι της ζωής σας προς άλλη κατεύθυνση, θα είναι αποφασιστικός ο τρόπος που θα διεκδικήσετε αλλαγές τόσο μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον όσο και μέσα στη σχέση σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, ακολουθήστε τον ένστικτο σας θα είναι ικανό να σας οδηγήσει σε μια μεγάλη προσωπική επιτυχία, θα καταφέρετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.  Δυναμική θα είναι η στάση σας, παίρνετε αποφάσεις που δεν θα καταφέρει κάνεις να σας τις φρενάρει, ό,τι υποσχεθείτε θα το τηρήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία ορθοποδείτε συναισθηματικά, η σκέψη σας θα είναι λογική, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από παλιές σας εμμονές. Αυτή τη φορά θα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι σε συναισθηματικά συμπλέγματα, τώρα θα χειριστείτε τις καταστάσεις σύμφωνα με τα πραγματικά και αποδεδειγμένα γεγονότα.  Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας αποδείξει πως μπορεί να σας συμπαρασταθεί και να κρατήσει τα μυστικά που θα του εκμυστηρευτείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα το ταίρι σας θα αποτελέσει για εσάς ψυχολογικό στήριγμα αν κάνετε τη σωστή επιλογή και το εμπιστευτείτε, τότε θα καταφέρετε να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και αρμονία. Εσείς οι ελεύθεροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία φεύγει η σύγχυση από τον εσωτερικό σας κόσμο, τώρα θα κατασταλάξετε, θα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και τι πρέπει να θυσιάσετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ή διαπραγματεύσεων ακολουθήστε το ένστικτο σας, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει κατά πολύ τη διαίσθηση σας. Στον αισθηματικό σας τομέα προμηνύονται έντονες εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα φέρει πνοή ανανέωσης με δυνατές προοπτικές. Απεγκλωβίζεστε από το αρνητικό παρελθόν και ξεκινάτε νέα πορεία. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξουν ολοκαίνουργια διαδρομή με κατάληξη το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης που θα έχει διάρκεια και σταθερή μελλοντική πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε επιθυμίες με ικανότητες, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι δυνατότητες σας και αναλόγως θα περάσετε σε διεκδικήσεις πατώντας γερά στο έδαφος. Ο ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να καταχωνιάσετε αμφιβολίες και ανασφάλειες που βάση είχαν κάποιες ανυπόστατες καχυποψίες. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις άτοπες αμφισβητήσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες και ανέμελες στιγμές. Στον αισθηματικό σας τομέα, ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις δεν θα αφήσουν το τοπίο της καρδιάς σας να συννεφιάσει, έρχεται πρόταση για ραντεβού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, δεν θα έχετε διάθεση να εμπλακείτε και να αναλωθείτε ψυχικά σε κόντρες, συγκρούσεις και γενικά σε αντιμαχόμενες καταστάσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής και ψυχικής ισορροπίας. Δεν αποκλείεται ένα καινούργιο πρόσωπο να απασχολήσει τη σκέψη σας. Σε καινούργια μονοπάτια θα τολμήσει να πορευτεί η καρδιά σας και θα σας βγει σε καλό. Ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε θα είναι έντονος θα καταφέρει να σας συνεπάρει, αν δεν αντισταθείτε, τότε σίγουρα θα ζήσετε ευχάριστες και πολύ δυνατές στιγμές αμοιβαίας έλξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, υποχωρούν οι συναισθηματικές αναταράξεις και οι εσωτερικοί διχασμοί, καταλαγιάζουν τάσεις κτητικότητας και υπεροχής. Αυτή τη φορά δε θα πέσετε στην παγίδα του ψυχοφθόρου ανταγωνισμού, θα είστε σε θέση να αποβάλλετε την πώρωση. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθηση σας , αποφύγετε να πέσετε θύμα αρνητικής κριτικής. Στον αισθηματικό σας τομέα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δεν θα λείψουν αισθήματα έλξης ίσως και πάθους, θα είστε σε θέση να φανερώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις.  Συνάντηση θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις θα τονώσουν τα αισθήματα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως για να προκύψει θετικό μέλλον θα πρέπει πρώτα να απεγκλωβιστείτε από το αρνητικό παρόν, ενισχύεται η ανάγκη σας για αλλαγές.  Παίρνετε απόφαση να αποκοπείτε από οτιδήποτε σας πνιγεί ή σας χαλά την ψυχολογία. Η συναισθηματική σας μετάλλαξη θα σας κάνει αισιόδοξους και ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια ανοίγματα τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα αισθηματικά. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Κοινωνικές συναναστροφές , ευχάριστοι διάλογοι και φιλικές παρέες, θα κρατήσουν ακμαία τη διάθεση σας. Η ήρεμη ψυχολογία σας θα σας βοηθήσει να φανείτε αποκαλυπτικοί.

ΙΧΘYΕΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία περνάτε σε στάδιο επαγγελματικής εύνοιας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σας προτρέπω να κινηθείτε δυναμικά. Μη φοβηθείτε να προβείτε σε κινήσεις που απαιτούν ρίσκο, τολμήστε να διεκδικήσετε θα καταφέρετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, θα είστε στη σωστή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις ιδέες σας και να διεκδικήσετε την άμεση εφαρμογή τους. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα φανείτε εξωστρεφείς, δείξτε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα δεν σας έβλαψαν ποτέ. Στον αισθηματικό σας τομέα θα ακουστούν  θερμές κουβέντες που θα σας ανανεώσουν, δίνεται τέλος σε καχυποψίες και ανασφάλειες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment