Ζώδια

Προβλέψεις για Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Καλό μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα καινούριο νόημα στη ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, οι πράξεις σας θα είναι δημιουργικές, θα στοχεύουν στη αρμονική συνεργασία και στις ισορροπημένες σχέσεις οικογενειακές φιλικές ή ερωτικές. Αυτή τη φορά τα βήματα σας επαγγελματικά ή οικονομικά θα είναι συνετά, σοβαρά σκεπτόμενα, με μικρή ριψοκινδυνότητα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η θερμή σας στάση θα φέρουν συναισθηματικά ανοίγματα, με το ταίρι σας θα προγραμματίσετε το μέλλον σας, ίσως να παρθούν από κοινού δεσμευτικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, άστατη θα χαρακτηριστεί τόσο η ψυχολογία σας όσο και η συμπεριφορά σας.  Σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, κρατηθείτε μακριά από άτομα και απόψεις που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, πρόσωπο ερωτικό θα καταφέρει να σας προσφέρει ηρεμία κι αν εστιάσετε σε θέματα καρδιάς τότε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις, με σοβαρότητα θα εστιάσετε σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα για δημιουργικές συνεργασίες και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε ανανεωμένοι, δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες που η διεκπεραίωση τους θα ενισχύσουν το γόητρο σας. Στον ερωτικό σας τομέα εσείς που είστε χωρίς σχέση, ένα πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ένα απρόοπτο συμβάν θα  γυρίσει τη μνήμη σας πίσω στο παρελθόν , ενδεχομένως να κυριαρχήσουν στην σκέψη σας αρνητικές αναμνήσεις ή επεισόδια άσχημων χωρισμών. Θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, ωστόσο θα σας βγει σε καλό γιατί θα καταφέρετε να εντοπίσετε που ακριβώς σφάλατε και τι δεν πρέπει να ξανά επαναλάβετε. Εκτιμείστε την φιλία που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο που είχατε πολύ καιρό να δείτε, απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματική σύγχυση.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, βάζετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δώσετε τέλος σε μη συμφέρουσες συνεργασίες ή σε οικονομικές επιλογές που αποδειχτήκαν αποτυχημένες. Προσιτή και ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, θα δεχτείτε με ευχαρίστηση φιλικές προτάσεις για διασκέδαση, θα εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας σε οικογενειακά σας  πρόσωπα. Στον ερωτικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις που θα κλείσουν αρνητικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σας φέρνει δυναμισμό και έντονη αποφασιστικότητα, τώρα θα αξιοποιήσετε τα καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, θα σας δοθεί ευκαιρία βελτίωσης και προόδου. Στα οικονομικά σας έρχεται απρόοπτη πρόταση που θα μπορέσει να ανεβάσει κατά πολύ το βιοτικό σας επίπεδο, σας παροτρύνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείτε. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα ευχάριστο γεγονός που θα προκύψει από τυχαία συνάντηση θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας και θα αναποδογυρίσει τα δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητα, δεν αποκλείεται να αφορά καινούργια γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, ωριμότητα, δεκτικότητα, και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο, σε οικογενειακό σας ζήτημα θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν διχόνοιες ή διαφωνίες εσείς θα δώσετε την οριστική λύση. Στον ερωτικό σας τομέα καταφθάνουν θερμά συμβάντα. Για τους χωρισμένους ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης, για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει συμβάν νέας γνωριμίας με πρόσωπο ταιριαστό στην προσωπικότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναστάτωση θα προκύψει στη σκέψη σας, σήμερα θα είναι κάπως μπερδεμένος ο συναισθηματικός σας κόσμος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα νιώσετε πως απειλείτε η σταθερότητα σχέσεων και επαφών, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από υποσυνείδητες φοβίες που σας δημιούργησαν παλιές αρνητικές καταστάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, προσωπική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο από τα παλιά θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας, να αλλάξετε απόψεις και να κλείσετε υποθέσεις που είχατε αφήσει στη μέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ακατανόητη θα είναι η ψυχολογία σας ακόμα και από εσάς τους ίδιους, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξουν ευχάριστα και αισιόδοξα γεγονότα που θα καταφέρουν τελικά να ισορροπήσουν τις αντιδράσεις σας.  Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή δίνοντας σας τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα θα αναστατωθεί ο ψυχισμός σας, αποδυναμωμένες θα είναι οι άμυνες σας. Αρνητικές μνήμες θα σας αποπροσανατολίσουν, ενδεχομένως κάπου να μπερδέψετε παρελθόν παρόν και μέλλον βγάζοντας άστοχα συμπεράσματα. Η σημερινή μέρα  δεν ενδείκνυται για αποφάσεις, περάστε σε αναλυτικές συζητήσεις, ωστόσο αποφύγετε τις υποσχέσεις. Ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας αρκεί να χειριστείτε  με υπομονή πρόσωπα που στο παρελθόν δεν ήταν και τόσο θερμές οι επαφές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, να προχωρήσετε επαγγελματικές συνεργασίες και να κλείσετε ανοιχτά οικονομικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια και για οικογενειακή ισορροπία. Η αισιοδοξία και η θετική σας ενέργεια θα σας βοηθήσουν να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις , να βάλετε σε τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις και να ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρόσωπα, που τον τελευταίο καιρό είχατε παγώσει.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, οι ανασφάλειες και οι φοβίες σας ίσως να σας ωθήσουν στο να κρατήσετε μυστικές κάποιες κινήσεις σας. Μάλλον θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία με συναδέλφους ή με πρόσωπα που υπάρχουν μεταξύ σας ανταγωνιστικές διαθέσεις. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, θα καταφέρετε να διορθώσετε πράξεις που στο παρελθόν δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας.

Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Peristeri News

Leave a Comment