PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανάγκη για αλλαγή.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό εσείς οι φιλόδοξοι θα έχετε την ευκαιρία να καταξιωθείτε, θα εμφανιστεί η ευκαιρία που θα βοηθήσει την καριέρα σας να ανεβεί ένα σκαλί πιο πάνω. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή θα σας βοηθήσει να θεμελιώσετε σχέσεις και να περάσετε τις απόψεις σας. Θα καταφέρετε με σαφήνεια να διατυπώσετε τις ιδέες σας, εύστοχα θα είναι τα επιχειρήματα σας, θα μπορέσετε να πείσετε για την αποτελεσματικότητα τους. αισιοδοξία και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η κρίση σας θα είναι σωστή. Οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν καινούργιες επαγγελματικές και οικονομικές βάσεις, η μεταξύ σας συνεργασία θα φέρει σταθερά έσοδα και κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς που έχετε προβλήματα και αναζητάτε λύσεις, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο οι συνθήκες θα γίνουν ευνοϊκές, θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα. Σας παροτρύνω κάνετε πράξη τη σκέψη σας θα υπάρξουν ανοιχτά ενδεχόμενα μεγάλης επιτυχίας, θα σημειωθεί άνοιγμα για επαγγελματική εξέλιξη. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή οι προτάσεις που θα γίνουν θα είναι σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο εσείς που θέλετε να επεκτείνετε τους στόχους σας, θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία, νέες ιδέες και σωστή κρίση, μην αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος, κινηθείτε αποφασιστικά. Στον κοινωνικό σας τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φανείτε εκδηλωτικοί, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή, τα συμβάντα θα είναι τυχερά, θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, με ευχέρεια λόγου θα διατυπώσετε τις απόψεις σας. Στις επαγγελματικές σας συνομιλίες θα τα πάτε πολύ καλά, θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να εφαρμόσετε τις τυχόν πρωτοποριακές σας ιδέες ή μεθόδους. Στην εμφάνιση μια καινούργιας προοπτικής θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να εξελιχτείτε και να προβάλετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες και γνώσεις. Βελτιώνεται το κλίμα στις συναδελφικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να ανοίξουν νεες συνεργασίες. Για εσάς που αναζητάτε εργασία, θα υπάρξουν ανοίγματα που δεν πρέπει να τα αφήσετε αναξιοποίητα, το ενδεχόμενο θα που θα εμφανιστεί θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή θα φέρει ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο, με ορθολογισμό θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Η εγκράτεια σας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, στον εργασιακό σας χώρο η ανάγκη σας για ομαλή συνεργασία θα σας ωθήσει σε συγκαταβατικές ενέργειες που θα δώσουν πρακτικές λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα. Τερματίζουν κόντρες, στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν ρήξεις και πεισματικές αντιθέσεις. Στον οικογενειακό σας τομέα με τη χαλαρότητα σας θα διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις επαφές σας, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες σας, περιορισμένες οι απαιτήσεις σας. Για εσάς τους απογοητευμένους, το τρίγωνο με τον Ήλιο θα δημιουργήσει καινούργια προοπτική, αν ψάχνετε για νέα εργασία θα εμφανιστεί ελπιδοφόρο άνοιγμα.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή, θα σας ενισχύσει με αισιοδοξία, θα σας κάνει να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο απελευθερωμένες διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Ένα κοντινό σας πρόσωπο θα σας εμψυχώσει, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας και να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις. Αποφασιστικότητα και όρεξη για αλλαγές θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεση σας να αφήσετε στην άκρη συντηρητικές προκαταλήψεις θα σας φέρει ευχάριστες και απροσδόκητες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή θα ωριμάσει τη σκέψη σας, θα σας κάνει αρκετά δημιουργικούς, αυτοσυγκράτηση θα έχουν τα λόγια σας. Αυτή τη φορά θα αποφύγετε τις χρηματικές σπατάλες, σε περίπτωση που κάνετε κάποιες επενδυτικές κινήσεις θα υπάρξουν άμεσα κέρδη. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφόρων ειδών διεκδικήσεις, όσοι απ εσάς περιμένετε αμοιβές ή απαντήσεις καταφθάνουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει θετική ανησυχία στον εσωτερικό σας κόσμο, οι παρορμητικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε ενέργειες δυναμικές. Οι συζητήσεις σας θα είναι εποικοδομητικές, ενδεχομένως να καταφέρετε να στρώσετε έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό θα δώσει νέα ώθηση στις σκέψεις και στις κινήσεις σας. Η παρουσία του Ήλιου και του Κρόνου θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις και να ολοκληρώσετε. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα σας, στις αντιδράσεις σας θα υπάρχει έλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, αυτά που θα αναλάβετε θα καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, αισιόδοξος και προνοητικός ο τρόπο σκέψης σας . Στις συζητήσεις σας με οικογενειακά σας πρόσωπα θα κρατήσετε ώριμη στάση, δεν θα θελήσετε να δημιουργηθούν πεδία σύγκρουσης. Φεύγουν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί, φιλικές παρέες και ανέμελες συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να ξενοιάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό καινούργιες επιθυμίες θα ξυπνήσουν μέσα σας, θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από τις αναστολές και να κυνηγήσετε τη βελτίωση, ίσως να αναζητήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Κρατήστε ακμαία τη διάθεση που θα έχετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας επαγγελματικά ή συναισθηματικά, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο η τολμηρή και μεθοδική σας στάση θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα ανοίξει ευκαιρία για νέο ξεκίνημα, σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα έχει τη δυνατότητα να σας μεταβιβάσει σε ένα πιο βελτιωμένο στάδιο. Σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο σήμερα έντονη θα είναι η ανάγκη σας για φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ουρανό, τον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο, περνάτε σε στάδιο επαγγελματικής εύνοιας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σας προτρέπω να κινηθείτε δυναμικά. Μη φοβηθείτε να προβείτε σε κινήσεις που απαιτούν ρίσκο, τολμήστε να διεκδικήσετε, θα καταφέρετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, θα είστε στη σωστή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις ιδέες σας και να διεκδικήσετε την άμεση εφαρμογή τους. Θα φανείτε εξωστρεφείς, δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που θα ζητήσουν τη συνεργασία σας. Σε οικογενειακά ζητήματα θα βρεθούν λύσεις, η σκέψη σας θα είναι ώριμη και μεθοδική, ο διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει με συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή θα έχετε διαύγεια σκέψης, τώρα θα είστε σε θέση να αποκολληθείτε από πωρωμένες απόψεις, τις καταστάσεις θα τις αναλύσετε σφαιρικά ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα με τα υπέρ και τα κατά τους. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε ιδέες ανάγκες ή ακόμα και παράπονα, θα καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί, δεν θα αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Στον οικονομικό σας τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για μελλοντική ή σταδιακή βελτίωση. Σε περίπτωση που λάβετε πρόταση για νέα επαγγελματική συνεργασία να ξέρετε πως θα υπάρξει ομαλή πορεία, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή, θα διευρύνει τη σκέψη σας, θα δώσει διάσταση στις πνευματικές σας ικανότητες. Σήμερα οι θετικές σας διαθέσεις θα απελευθερώσουν την αισιοδοξία σας, έκταση θα έχει ο οραματισμός σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, πρόσωπο που εμπιστεύεται τις ικανότητες σας θα σας δώσει το έναυσμα να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα απουσιάζουν τα σκαμπανεβάσματα, οι απόψεις και οι επιθυμίες θα είναι σταθερές. Οι φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις σταθεροποιούνται και ισορροπούν, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές. Κοινωνική και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, οι προτάσεις σας θα βρουν θετικές απαντήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή πνοή ανανέωσης έρχεται στον τρόπο σκέψης σας αλλά και στις πράξεις σας. Θα υπάρξει έξαρση στην φαντασία και στην πνευματική σας διέγερση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε το επαγγελματικό ή και το προσωπικό σας κατεστημένο. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο η επιλογή σας να αλλάξετε στάση αντιμετώπισης θα φέρει εντυπωσιακές αλλαγές που θα πλησιάσουν την πραγματοποίηση μιας βασικής σας επιδίωξης. Μην κάνετε το λάθος και φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, δράστε με τόλμη, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα δημιουργήσει συγκυρίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμείτο σημείο. Φεύγουν οι κυκλοθυμίες από τον εσωτερικό σας κόσμο, οι ενέργειες σας θα είναι σκεπτόμενες και όχι απλά παρορμητικές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment