• Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Προβλέψεις για Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Peristeri News
Απρίλιος28/ 2017

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα βελτιώνονται οι συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και πρακτικές, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, καλό θα είναι να αποφύγετε τα υπεροπτικά λόγια και την υπερβολική αυτοεκτίμηση. Θα νιώσετε την ανάγκη για βελτίωση, για άνοδο αλλά και για σταθερότητα, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα φανείτε εκδηλωτικοί, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση που θα ανοίξει νέες προοπτικές στην ερωτική σας  ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, με την εμφάνιση της στον Κριό θα καταφέρετε να δώσετε οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά έχετε την τάση να αφήνετε την γραφειοκρατία αλλά σήμερα η ανάγκη να διαχειριστείτε κάποια οικονομικά θέματα ίσως σας κάνει να καθίσετε και να τα κάνετε όλα. Σε ότι έχει να κάνει μα χρήματα έχετε την τάση να είστε πολύ πρακτικοί και αποτελεσματικοί οπότε μην εκπλαγείτε αν τα κάνετε όλα γρήγορα και καλά. Ότι έχει να κάνει με την γραφειοκρατία σήμερα θα πάει καλά. Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο. Ίσως θα μπορούσατε να συναντήσετε και φίλους που έχετε καιρό να δείτε. Θα σας κάνει καλό η ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα δραστηριοποιηθείτε με πολύ έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας και θα διευρυνθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Κριό, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί ελεύθερα χωρίς αναστολές.

ΛΕΩΝ

Η πρακτικότητα και η λογική σας θα πρέπει να λειτουργήσουν για χάρη μιας ομάδας με την οποία συνεργάζεστε. Μερικοί θα είναι μπερδεμένοι και εσείς μπορείτε να δείτε τώρα την κατάσταση σωστά. Οι στόχοι σας μπορεί να ενισχυθούν σήμερα χάρη στην συγκέντρωση και την ξεκάθαρη σκέψη. Θα είναι μια καλή ημέρα να δουλέψετε επάνω σε δικά σας σχέδια. Απολαύστε την. Βάλτε τις προτεραιότητές σας και ασχοληθείτε με κάτι που έχετε αφήσει στην άκρη για μεγάλο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό αποφύγετε τις βιασύνες και τις ανυπομονησίες, κινηθείτε συνετά, βαδίστε πατώντας γερά στο έδαφος. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Κριό ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, θα γνωριστείτε με ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπληρωθούν κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια, τώρα υλοποιείτε και ολοκληρώνετε. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό, στα ερωτικά σας τολμηρός και εποικοδομητικός διάλογος θα φέρει επανασύνδεση σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με  τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Άρη, τα συναισθήματα σας, θετικά ή αρνητικά, θα είναι έντονα, τόλμη και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, χαλιναγωγείστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, καλό θα είναι να μην υπάρξει έπαρση στις εκφράσεις σας. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό θα κάνει την εμφάνιση του ένα ερωτικό πρόσωπο. Αν εκδηλώσετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν θέλετε επανασύνδεση τότε κινηθείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Κριό προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους επαγγελματικός ζήλος θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να σας πιάσει η εργασιομανία σας, προσοχή στις υπερβολές.  Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να βελτιώσετε τις ικανότητες ή τις γνώσεις σας. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, με την Αφροδίτη στον Κριό απρόοπτη εμφάνιση ελκυστικού προσώπου θα προκαλέσει ερωτικό ξάφνιασμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα σας προσφέρει μια αρκετά δραστήρια και εποικοδομητική ημέρα. Θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας επαγγελματικής συνεργασίας που θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα με δυνατές οικονομικές προοπτικές. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό  θα φέρει θερμότητα στην ερωτική σας επικοινωνία, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε και θα ερωτευτείτε.

ΙΧΘYΕΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους ευνοϊκές εξελίξεις σας φέρνει σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική οικονομικής ανόδου. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Κριό, εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξει γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής.

Ετικέτες: