PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα χρειάζεται προσοχή.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο παίρνετε απόφαση να παραμελήσετε το συνηθισμένο και το μονότονο αλλάζοντας προτιμήσεις και επιλογές. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ζήσετε στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε δεν θα δεχτείτε πιέσεις ή καθοδηγήσεις . Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη προσοχή στην εκρηκτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, η επαγγελματική σας στάση θα είναι μεθοδική, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε τις παγίδες, δεν θα γίνετε υποχείριο της παρορμητικότητα σας. Χρηματικά κέρδη καταφθάνουν, οι αγορές σας ενδεχομένως να είναι κάπως αυξημένες. Σε προσωπικό σας ζήτημα τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σας, οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα πιάσουν τόπο. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βοηθήσετε, θα εκτιμηθεί η προσφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα έχετε επικοινωνιακή διάθεση, η στάση σας θα είναι κοινωνική, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να εκδηλωθείτε, να προσεγγίσετε, και να διαλύσετε τυχόν αρνητικές εντυπώσεις τρίτων για εσάς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας ανοίξουν δρόμο επαγγελματικής βελτίωσης. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη δυναμικές θα είναι ο προσεγγίσεις σας, σήμερα δεν θα αφήσετε ανεκμετάλλευτη την καινούργια οικονομική προοπτική που θα ανοιχτεί. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρους ζωτικούς, θα είστε δεκτικοί στις προτάσεις φίλων γι εξόδους και διασκέδαση. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συζητήσεις, θετικοί θα είστε στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στην ρουτίνα της καθημερινότητα σας, θα ευνοηθείτε σχετικά με τα ρίσκα που θα αναλάβετε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να φέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη μην αφήσετε ανεξέλικτο τον ενθουσιασμό σας, κινηθείτε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Σε περίπτωση που σας γίνει πρόταση για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης σκεφτείτε με κάθε λεπτομέρεια τα υπέρ και τα κατά, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Κοινωνική και γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, ίσως να αναθεωρήσετε για κάποιες αρνητικές απόψεις σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο και σε τρίγωνο με τον Άρη  θα χαρακτηρίζεστε από έντονη αποφασιστικότητα , θα έχετε τη θέληση να  εναντιωθείτε στις στάσιμες ή στις αρνητικές συνθήκες. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να θέσετε νέες βάσεις στη επαγγελματική σας ζωή, θα βρείτε το θάρρος να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που αναβάλουν τη δράση σας και σας δημιουργούν αναστολές.  Καταφθάνουν ανοίγματα για αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας , έρχεται στην σκέψη σας αισιοδοξία. Μια νέα πρόταση  θα ανοίξει νέους ορίζοντες, εσείς που αναζητάτε εργασία καλό θα είναι να μην την απορρίψετε. Απελευθερώνεστε  και δραστηριοποιήστε, πολύ καλά θα κάνετε και θα τολμήσετε να αντιταχθείτε στις εσωτερικές σας φοβίες. Τολμήσετε να δεχτείτε τις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΛΕΩΝ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και το τρίγωνο της με τον Άρη θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να απομακρύνετε πρόσωπα και καταστάσεις που περιορίζουν τη δράση σας. Τολμηρή θα είναι η στάση σας στα ενδεχόμενα που θα υπάρξουν εργασιακά ή οικονομικά. Δεν θα απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε, θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τις προδιαγραφές και να πράξετε αναλόγως με τις μελλοντικές προοπτικές που θα υπάρξουν.  Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις θα φέρουν πνοή ανανέωσης στην ψυχολογία σας. Λύση θα δοθεί σε ένα οικογενειακό σας θέμα, πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε διπλωματικά. Συγκαταβατικότητα θα δείξετε σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, στους γονείς σας θα είναι προστατευτική η στάση σας, η υποστήριξη σας θα είναι άμεση και βάσιμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο η κοινωνικότητα σας  θα σας κάνει πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για διαφόρων ειδών συναναστροφές και επαφές. Σαφήνεια και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα σαφέστατα επιχειρήματα που θα θέσετε, θα τακτοποιήσουν οριστικά ένα εργασιακό σας θέμα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό. Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο θα σας κάνει επικοινωνιακούς, συζητήσιμους, και αρκετά συγκαταβατικούς. Τα ζητήματα στη σκέψη σας θα είναι ξεκαθαρισμένα χωρίς συναισθηματικούς κόμπους, θα ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και πώς να το διεκδικήσετε. Ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας φέροντας αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για βελτίωση, δεν αποκλείεται να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες, μεταρρυθμιστικές θα είναι οι βλέψεις σας. Πνευματικότητα θα σας διακρίνει θα υπάρχει διαύγεια, θα προκύψουν δημιουργικές ιδέες, πρωτοποριακός ίσως και εκκεντρικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σήμερα δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές οικονομικές ενέργειες, ενδέχεται να δημιουργήσετε αυξημένα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό αναστατωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, δεν θα λείψει το γεγονός που θα ανατρέψει το σκεπτικό σας.  Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε εσωτερική και πνευματική αναζήτηση, θα σας απασχολήσουν θέματα ιδεολογίας και κοσμοθεωρίας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αναποδογυρίσετε τις ίδιες σας τις απόψεις, από σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι πρόσωπα γεγονότα και συγκυρίες. Προσοχή στις εξάρσεις σας, θα εμφανιστείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που σας πιέζουν ψυχολογικά. Έρχονται ευνοϊκά συμβάντα ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία κάποιες εσωτερικές αναστολές σας ενδέχεται να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε, κινηθείτε και προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και το τρίγωνο της με τον Άρη θα σας βγάλει από την αδράνεια και την καταστολή. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, στον επαγγελματικό σας τομέα ανοίγονται πόρτες προς νέες αναζητήσεις, εσείς που ψάχνετε εργασία δώστε μεγάλη σημασία στην καινούργια πρόταση που θα σας γίνει θα είναι συμφέρουσα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, η διάθεση σας για τακτοποιήσεις θα σας ωθήσει σε δραστικές ενέργειες. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε κεφάλαια που ως τώρα σας προκαλούσαν κούραση πνευματική και ψυχολογική. Εκδηλώσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική υποστήριξη. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα γίνουν ευχάριστες συναντήσεις θερμής κατάληξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο Υδροχόο θα κρατήσει τον ενθουσιασμό σας σε υψηλά επίπεδα, ο συναισθηματικό σας κόσμος θα βρίσκετε σε ένταση,  η συμπεριφορά σας θα είναι αυθόρμητη και απελευθερωμένη. Προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, σας θυμίζω πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την υπερβολική αισιοδοξία να σας συνεπάρει. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και απόλυτο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας ελευθερία και εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας, ζωτικότητα ενέργεια και δυνατό ένστικτο θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι εποικοδομητικές, συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, δείξτε σύνεση στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα φέρει θετικά αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ωστόσο μην ξεχάσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

ΙΧΘYΕΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης ή αντίδρασης σας, θα παρατηρηθεί μια τάση αναζήτησης που αν τη συνοδεύσετε με τόλμη και αυθορμητισμό τότε θα σας βγει σε καλό. Μια συνομιλία θα σας δημιουργήσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές συνθήκες της ζωή σας, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, τώρα θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη ένα ξαφνικό και θετικό γεγονός θα σας βοηθήσει να γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα ή συνεργασίες που πλέον δεν είναι προσοδοφόρες.  Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε το πλαίσιο της καθημερινότητας σας  γι’ αυτό θα σας παροτρύνω να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment