PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 9 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ένα τέλος είναι πάντα μια νέα αρχή.

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε φίλοι Κριοί τις αυτοκαταστροφικές τάσεις και τις κόντρες με πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον σήμερα, που ενεργοποιούνται με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Δεν σας συμφέρει μια έκρυθμη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό το λόγο απελευθερώστε τις εσωτερικές ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς στον δεσμό σας, εκτονώστε τον παρορμητισμό σας σε αισθησιακές στιγμές, και όχι σε μια φραστική αντιπαράθεση με το ταίρι σας, που οδηγεί τη σχέση σας σε ρήξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη αγαπητοί Ταύροι, χρειάζεται να αξιοποιήσετε με προσοχή τις προτάσεις και τις προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να επιδιώξετε μια ευχάριστη και χαρούμενη Κυριακή και όχι μια προβληματική μέρα που θα σας είναι πλήρως αδιάφορη. Δώστε χρώμα στην σχέση σας, αναθερμάνετε τον δεσμό σας με ζωντάνια και κέφι, κάντε έναν περίπατο στην εξοχή με το ταίρι σας, δείξτε την στοργή, τον πόθο και την ρομαντική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια όμορφη και ευχάριστη ημέρα είναι για σας η Κυριακή φίλοι Δίδυμοι, που με την Σελήνη στον Ζυγό αισθάνεστε πως πρέπει να δείξετε τις καλές και αγνές σας προθέσεις στα οικεία πρόσωπα που σας περιβάλλουν, πως μπορείτε να ισορροπήσετε μια έκρυθμη και ψυχοφθόρα κατάσταση στην συναισθηματική σας ζωή, επικοινωνώντας με το άλλο σας μισό με γλυκούς και ευγενικούς τρόπους. Βάλτε στόχους με το ταίρι σας για το αύριο του δεσμού σας, κινηθείτε με ευλυγισία και ευελιξία και όχι με φόβο και δισταγμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως μέχρι το μεσημέρι αγαπητοί Καρκίνοι, τα πράγματα και οι καταστάσεις γύρω σας να μην είναι τόσο ευχάριστες και τόσο ξεκάθαρες, ωστόσο όσο προχωρούν οι ώρες και όσο αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε για τα μικροπράγματα και τις λεπτομέρειες της προσωπικής και ερωτικής σας ζωής, τόσο περισσότερο θα νιώθετε την φροντίδα και την στοργή του άλλου σας μισού να διώχνει το άγχος και τον εκνευρισμό σας, τόσο περισσότερο θα εμπιστευτείτε την γοητεία και τα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες επαφές και συναντήσεις με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα και μια χαρούμενη και ολοζώντανη ατμόσφαιρα στην συναισθηματική σας ζωή, αποτελούν σήμερα φίλοι Λέοντες φωτεινές εικόνες ανακούφισης και αισιοδοξίας, ύστερα από ένα διάστημα ταλαιπωρίας και ψυχικής κατάπτωσης. Ζήστε μοναδικές, συντροφικές στιγμές με το ταίρι που αγαπάτε οι ζευγαρωμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι επιδοθείτε στο σπορ του φλερτ με το αντίθετο φύλο, η τύχη στο πλευρό σας για μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζητήστε σήμερα διεξόδους αγαπητοί Παρθένοι για να εκτονώσετε την όχι και τόσο ευχάριστη διάθεσή σας, δώστε μεγαλύτερη ώθηση στα ζητήματα εκείνα που κρίνετε ως περισσότερο σημαντικά για να αποσπάσουν την προσοχή και τις γκρίζες σας σκέψεις και την μουντή σας διάθεση. Μην επιτρέπετε να σας καταβάλλει μια αμφίρροπη και ταλαντευόμενη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή, καλλιεργείστε την εμπιστοσύνη και την αμοιβαιότητα στον δεσμό σας, κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην πιέζεστε σήμερα φίλοι Ζυγοί να ευχαριστήσετε μόνο τους φίλους και τα προσφιλή σας άτομα, γιατί καταπονείτε τα δικά σας συναισθήματα και δεν εκτονώνεστε, φροντίστε να ασχοληθείτε με ωφέλιμες δραστηριότητες που κατευνάζουν τα νεύρα και τον θυμό σας και σας λυτρώνουν από μια κατά μέτωπο σύγκρουση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας ωθεί να ισορροπήσετε και να εναρμονίσετε την κατάσταση που επικρατεί στον δεσμό σας, εξαλείφοντας οποιαδήποτε σύγχυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην προχωρήσετε σε οποιαδήποτε προσωπική ή συναισθηματική συμφωνία σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, αν δεν βεβαιωθείτε πως οι όροι είναι θετικοί και ανακουφιστικοί για τον εαυτό σας. Συγκρατείστε τον εκνευρισμό σας και μην απαντάτε σε όσους δεν καταλαβαίνουν τα πιστεύω και τις ιδέες σας, μην επιτίθεστε φραστικά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γιατί μπορεί να χάσετε και το δίκιο σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τις αποκαλύψεις και τις αλήθειες που προκύπτουν από μια κουβέντα με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κοντινοί σας άνθρωποι και τα οικεία σας πρόσωπα βρίσκονται σήμερα φίλοι Τοξότες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας, στηρίζουν τις απόψεις και τις ιδέες σας, χαίρονται με την ευτυχία και την προκοπή σας. Η οπτική που βλέπετε τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω σας, βοηθά και στηρίζει τον ερωτικό σας σύντροφο, η αισιοδοξία και η εμπιστοσύνη κυριαρχούν στον δεσμό σας, η απογοήτευση και η ηττοπάθεια του χθες, δίνουν την θέση τους στην ελπίδα και στην χαρά για το αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως σήμερα με το τετράγωνο Ήλιου/Πλούτωνα αγαπητοί Αιγόκεροι, έρθουν στο φως αλήθειες για κάποιο σημαντικό ζήτημα ή κατάσταση που επηρεάζουν την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή και χρειάζεται προσοχή για να αντιμετωπίσετε άμεσα, τα διλήμματα και τους προβληματισμούς που θα προκύψουν. Ανοίξτε τα μάτια σας σε μια υπόθεση που δημιουργεί κόντρες και εκρήξεις στον δεσμό σας, μην εφησυχάζετε και μην θεωρείτε την αγάπη δεδομένη, πυροδοτείστε την ατμόσφαιρα με αισθησιακές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάλτε πλώρη φίλοι Υδροχόοι για μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα, εγκαταλείψτε την μουντή και γκρίζα διάθεση, συνειδητοποιήστε πως τα πάντα γύρω σας έχουν να κάνουν με το πώς αισθάνεστε, με το πώς σκέφτεστε και με το πώς επιθυμείτε να λειτουργήσετε για να κερδίσετε τον θαυμασμό και την εκτίμηση του ερωτικού συντρόφου και των προσφιλών σας ατόμων. Ικανοποιήστε από μια ουσιαστική και σημαντική κουβέντα με το ταίρι σας, παίρνετε όλες τις απαντήσεις που αναζητά η καρδιά σας για να γαληνέψει.

ΙΧΘYΕΣ

Ίσως δεν έχετε αντιληφθεί απόλυτα τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σας αγαπητοί Ιχθύες σήμερα, πιθανόν να φαντάζεστε και να ονειροπολείτε εικόνες του παρελθόντος, πιθανόν σας επηρεάζει η επιστροφή ενός ερωτικού προσώπου στην ζωή σας, δίνετε υπερβολική βαρύτητα στον συναισθηματισμό και την διαίσθησή σας. Ανακαλύψτε αυτό το κάτι που σας κρατάει παγωμένους απέναντι στο ταίρι σας, που δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε αυθόρμητα, που σας κρατάει επιφυλακτικούς απέναντι στην αγάπη του δεσμού σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment